👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 61 902
  • 894
  •   1
Отговори
# 510
Да, видях на ФБ страницата, че той е избран. Зарадвах се, че поне този път са избрали свестен човек. Ама с кого ли ще трябва да се състезава, за да влезе наистина...

# 511
Пуснаха и последните 4 кандидата за къщата. Биват горе-долу. Рапърът ми допадна за тая къща Joy

# 512
Десислава Каранова я следвам от доста години, по критериите на стария Вип Брадър можеше и направо за него да я пуснат.
Сигурна съм, че тя ще е избраната от този ролаут и ме е яд за Евру, която също много ми хареса.

# 513
Бе аз все си намирам за кого да гласувам, ама сегааа… 😃 Рапърът и той е доста криндж.

# 514
Жената,  яко яхнала вълната на семейната драма с цел да бъде избрана е дъно. Дано не  се подведат хората по това. Външен вид дори няма да коментирам.

# 515
Някой има ли ФБ/Инста на Георги? Разбрах, че фамилията му е Трифонов. Само заради него (за сега) и донякъде Бо бих гледала формата. Grinning Според мен, тази седмица победителка ще е Десислава. Да видим дали ще позная.

# 516
Някой има ли ФБ/Инста на Георги? Разбрах, че фамилията му е Трифонов. Само заради него (за сега) и донякъде Бо бих гледала формата. Grinning Според мен, тази седмица победителка ще е Десислава. Да видим дали ще позная.
https://www.instagram.com/_georgitrifonov_?igsh=MWlncWpoc3B1NzN6aQ==

# 517
Кога стартира ББ и в кои дни ще бъдат излъчванията?

# 518
Във вторник започва от 21:30.
Като гледам програмата от вторник до събота пише.
За неделя и понеделник няма още инфо.
В различен час са.
Събота е от 21, петък примерно е от 22, вторник от 21:30..

# 519
В новата реклама се вижда Анджела Ташева, която е участвала в къщата на инфлуенсърите.

Скрит текст:

# 520
# 521
Оооф...
Телевизията не може да бие интернета, затова почна да го краде.
Коцето от Къщата на инфлуенсърите 3 също е бил викан на кастинг, но сам се е отказал в деня му (инфо от един подкаст)
Мисля, че различих и една рапърка - Коколея, https://www.youtube.com/watch?v=Gto-IEXUt6E

Бяха си прави жълтурите.

# 522
Не я знам коя е тая, но много евтино изглежда. Ще прави яко сеир...

# 523
Мен някакви ужасни зъби ме шокираха Joy

# 524
  • В.Търново
В новата реклама се вижда Анджела Ташева, която е участвала в къщата на инфлуенсърите.

Скрит текст:

Такива изрисувани хич не ги харесвам. Повечето нашарени с различни хаотични татуси по тялото си излизат някакви неуравновесени хора, с комплекси, объркан живот..., някакви бунтари.

Общи условия

Активация на акаунт