👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 62 010
  • 894
  •   1
Отговори
# 540
Би трябвало тази вечер да е live, след това всяка събота ще са live-овете от 21ч. Нова тема ще има ли или след старта?

# 541
Live ще е ,тази вечер влизат Joy  ,нямам търпение вече.

# 542
Тази вечер започва Satisfied От 21.30 до 23.30ч.
Не разбрах кого избраха да влиза от предлаганите участници?
Бо, Георги и Евру са тримата, довечера ще обявят кой ще влезе. Гласуването е приключило.
Може би е добре темата да се направи след първи епизод, когато знаем кои са участниците.

# 543
Live ще е ,тази вечер влизат Joy  ,нямам търпение вече.
Кой знае какви промени са направили, като гледам другите реалитита са бъркоч от кое ли не друго предаване, та не съм така нетърпелива.

# 544
  • София
Оп и аз тук.
Странно ми е защо ще дават откриването толкова късно. Дали това не обрича сезона се чудя

# 545
Beers
Няма я тръпката от първите сезони, но от носталгия ще му дам шанс Kissing

# 546
Малко се вълнувам, заради доброто старо време Simple Smile
Яд ме е, че явно и Нова не залага много на шоуто - щом старта е от 21:30....

# 547
Да, но някак го пускат между другото. Няма я онази реклама от едно време.. целия август месец и изведнъж от септември буммм... от 20 ч. 6 вечери, до късно, пък и "Голямата уста" и "Късен епизод" след полунощ с по-пиперливи неща, та и денонощен канал имаше.
Сега кратки издания, дано рекламните блокове не са по 12 мин. на всяко прекъсване като в ИВ.

# 548
За съжаление публиката отново ще влияе на играта, което е във фундаментално противоречие с философията на ББ - група играчи поставени в абсолютно изолирана среда, съперничещи помежду си единствено на базата на техните умения за общуване, социално поведение и стратегическо мислене.. разочарован съм и ще гледам единствено заради сеира.. Wink

# 549
И на мен ми липсват времената, в които беше с напълно непознати хора, имаше всяка вечер предаване плюс денонощен! тв канал, в който можеше чрез смс-и да си пишат зрителите в чат. Няма да се изненадам сега да има разни инфлуенсъри и тиктокъри, да се лигавят жестоко и да излизат или да имат достъп до социалните си мрежи. Ники Кънчев и Алекс също ми липсват като водещи...

# 550
  • София
На мен ми идва късно и ще доглеждам на другия ден. Все пак съм на работа. Иначе много ми се гледа.

# 551
Къщата ми изглежда доста малка.

# 552
Къщата ми изглежда доста малка.
Аз не видях зоната с басейна, останалото мисля, че трябва да е същото.

# 553
Като гледам май,"лайфът" е на запис ?! Изключително тъпо решение баш началото да не е на живо!

# 554
Тая първата била "счетоводителка" Nerd

Общи условия

Активация на акаунт