👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 61 906
  • 894
  •   1
Отговори
# 810
Всички фетиши ли покрихме?

# 811
  • В.Търново
Просто съм потресена. Особено от тази пълничката. Как може да я облекат по този начин?! Всички участници са потресаващи. Само пошлост, разврат, силикон, простотия, малоумщина. Единствено тая Ванеса ли беше , учещата за юристка, ми допада.

# 812
  • На Изток от Рая
Ето го екзорсистът😂

# 813
  • До сърцето...
Въй, чак ми е неудобно за голия г*з на Веселка, не е нужно да парадираш с непукизма си, ама който го няма си мисли, че така става...

# 814
# 815
Глупости, първите сезони си бяха обикновени хора. Е не бяха от Менса, но не са такива изкуствени олигофрени като тези днешните.

Ами припомнете си Фемили сезона. Голямо дъно беше. Но хората явно помнят избирателно.

Помня го семейния сезон, че беше голяма тъпащина наистина. Ама човека питаше за сезон 1. Бих казал, че първите 4 оригинални сезона бяха с обикновени хора, с редките изключения на Пеньо и сие.

# 816
Eто го Марио, той ще направи шоуто.

# 817
Веселка е мило и тихо момиче, ама ще имат драма с Анджела. Те имаха и в КнИ..
Да, единствено Веселка и Анджела се познават засега. Бяха баш в един сезон на Къщата на инфлуенсърите, но там не помня да са имали разправии помежду си.

# 818
Що такава роклА бе, Веселке?

Спестили са от дрехи - бюстие + комарник Joy. Ама поне да го бяха сложили на някоя по-подходяща дама

# 819
  • София
Обаче Богданска е много добре. Все едно цял живот е била водеща, направо и лепна, докато Башар е леко глътнал бастуна.

# 820
Първите сезони бяха нормални хора + 3-4 фрийка, пък сега е само фрийкове, а нормален човек едва ли ще влезе.

# 821
  • Буркина Фасо
тоя ще го закъса Smiley

# 822
Айде влезе и АНАТЕМА!
Дано влиза с литър светена вода, че не знам иначе Joy

# 823
Имаше някога в сезона на Пацо и тризначките един набожен Пламен, който ги анатемосваше всички. Този сигурно го играе прототип, ама комбинация с Уош МС.

# 824
Обаче Богданска е много добре. Все едно цял живот е била водеща, направо и лепна, докато Башар е леко глътнал бастун.
Много естествено води, да. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт