Третокласници- 2021/2022

• 31 218
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
При нас родителките във ФБ решиха да съберем по 100 лв., за да сме имали.
Още не се знае колко ще излязат помагалата, щели да купят нещо за началото на годината, другите не знам защо трябва да ги има събрани, но щом така казва мнозинството☺

# 121
Помня я с много буйна коса, пак ли е такава рапунцелка?

# 122
  • София
Ние ще имаме 6 помагала, цената им не знам, ще се поръчат за целия випуск и ще има поне 20% отстъпка от коричната цена.
Вчера за първи път в живота ми си тръгнах от родителска среща без да съм дала и лев Laughing
Ще събираме, но по-натам.
Неприятно е, че имаме нова учителка в занималнята, всички много харесвахме предишната, дано и тази да се окаже добър педагог и човек.

# 123
  • Където морето целува небето...
За 6 помагала събирахме пари, отделно всеки ще си купува и атлас (честно казано не разбрах по какво беше атласа). Събирахме по 60 лева, като имаме остатък в касата. Ще има отстъпка за помагалата.
При нас има деца от всеки клас, които няма да  посещават занималня и в предвид малкия брой на децата в класовете в училището ни, МОН съкращават групите в занималня и ще са сборни. Много неприятна ситуация.

# 124
  • там където има винаги вятър
Помня я с много буйна коса, пак ли е такава рапунцелка?
Satisfied
Скрит текст:
На опашка е, гъста, но не чак рапунцелка, че трудно се сресва.
За атлас - нищо не са казали и пари не са искали Thinking А госпожите ще са 6 на брой Rolling Eyes - направо гимназия ...

Fortuna Hands Thumbsup

# 125
Ние сме с 9 учители + 1 на занималнята, но в нашето училище е така още от 1 клас и са свикнали. За децата е интересно да се срещат с повече различни типажи учители.
На 15ти викат само децата в стаята. Само 1 клас ще са на двора час по-рано и като приключат те, ще минат през двора големите за да влязат по стаите.

# 126
  • София
Атласът е един за всички, предполагам, по ЧО за трети и четвърти клас. Комбиниран с контурни карти. И ние ще купуваме.
За 15-ти още няма яснота, миналата година всеки випуск беше извикан по различно време, само децата влязоха за половин час в стаята и това беше. Сигурно и сега ще е така.

# 127
  • Варна
Ахъм, на следващия ден юруш всички на маслините, ама на 15-ти ще ги викат поетапно. Нашите са от 10:30, поне няма да е рано-рано, че от следващия ден... Мъка.

# 128
  • София
Ами при нас са опитали да направят някакво разделение, 1 и 2 клас почват в 8.30, 3 и 4 - в 8, големите са от 7.30.
Влизат от 2 входа, в стола се влиза от един, излизат от друг, хранят се по график, за да не се струпват. Купоните се купуват онлайн. Цяла зима бяха с отворени прозорци.
Поне на хартия са докарали мерки, но ще видим.
Здрави да сме. И това ще мине

# 129
Аз съм доволна, защото миналата година нашия клас влизаше в 7:40, а сега са разпределени да влизат последни  в 8:20. 40 минути бонус ще имаме всяка сутрин.

# 130
  • Варна
Ние и миналата, и тази година сме от 7:30. Пълен ужас, просто не ми се мисли. Няма стъпаловидни часове при нас, миналата година повдигнах въпроса - не можело. Нищо не може, директорката я мързи да гледа. тази година се пенсионира и явно ѝ е все тая.

# 131
И аз бях на РС. 34 лева ми излезе удоволствието. За помагала и атлас и вода. В малко училище сме и всички са заедно. Нови учители ще имаме по ИИ,ТП и Музика както и по занималня. Никой не хареса новата госпожа по занималня,ама то едно представяне. Нагла,нахална,високомерна. Ще видим как ще е. Малки тетрадки с 40л.и 60л. Обсъждахме и екскурзия някъде еднодневна докато не са затворили всичко. Предложиха ни на родителите безплатно обучение в Тиймс.

# 132
Оо, много неприятно, ако по различно време започват 1 час. Засега нищо не знаем, но миналата година беше добре - и двамата бяха сред малките. Сега големият е 5 клас, не живеем особено близо до училище и за по-лесно, баща им ги кара сутрин. Много весело ще стане да ги кара поотделно.

# 133
  • shumen
Нашата родителска среща ще е на 15.09.от 18 часа в училище.За началото на учебната година ще каже допълнително е писала госпожата.

# 134
При нас информационното затъмнение продължава.
Добре, че сте Вие, за да мога поне горе-долу да се подготвя.....

Общи условия

Активация на акаунт