💄Новите ни козметични похождения - 93

• 95 198
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Аэ също съм много эаинтересована относно муса эа къдрици на мароканойл. Имала съм доста техни продукти, вкл. и крема эа къдрици, но специално тоэи мус не и силно съм любопитна дали е с уау ефект, слепва ли, прави ли суха косата и т.н. Моля эа отэив!  Simple Smile
millie, може ли да споделиш мнение, след като натрупаш впечатление, доволна ли си от продуктите на MOROCCANOIL?

Пробвах още вчера муса, доволна съм като цяло - къдриците са добре оформени, косата ми е мека и жива. Днес продължават да са ми добре оформени къдриците. Не ми утежнява косата, с тънка и изрусена коса съм. Затова и избрах муса пред крема. Косата я оставям сама да изсъхне, ако това има значение.
Спря за обем още не съм пробвала.

# 616
# 617
Pink Dress, какво представляват монодозите ретинол , амплули ли са и от Гърция са купувани най-вероятно?
Каква им е цената ?

# 618
# 619

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 19:42 от Agent Provocateur

# 620
  • Варна
Новите ми козметични находки са 2 душ гела за мен и мъжа ми. Bottega di LungaVita Super Dren AntiWater Cryogel, двустъпкова корейска маска на Skinmiso, която ми е подарък от Pick N Dazzle. Gift Heart Малко грим от Грим продукти на полската марка Paese- ДД крем в цвят 1N - Ivory, Concealer 01 Light Beige, безцветен молив за устни и продукт за вежди на Copines.

# 621
# 622
  • София
Благодарение на sl за идеята и нейната безапелационна помощ в избора на правилната маша за къдрици! Flowers Hibiscus
От днес съм с Бамба Heart Eyes:

# 623
В makeup.bg вече има Antipodes! Ексфолиантът е подарък при поръчка на два продукта.

# 624
  • Варна
Благодарение на sl за идеята и нейната безапелационна помощ в избора на правилната маша за къдрици! Flowers Hibiscus

И аз благодаря,моята също пристигна днес още не съм  пробвала,но съм настроен за приятна изненада Heart

# 625
# 626
  • София

И аз благодаря,моята също пристигна днес още не съм  пробвала,но съм настроен за приятна изненада Heart

И аз в групата, инфлуенсната от sl. Разкошни къдрици стават на изрядно правата ми и обичайно неподатлива коса. И най-важното - задържат се в приятен вид и на другия ден.
Разкошна джаджа за къдрици и леки вълни. Най-добрата ever, а аз съм пробвала всякакви!

# 627
Pink Dress, какво представляват монодозите ретинол , амплули ли са и от Гърция са купувани най-вероятно?
Каква им е цената ?
Ernestina, преди седмица докато бях в Крит ми се наложи да вляза в аптека за лепенки и шампоан. На касата докато ми маркираха нещата и разглеждах разни дребни неща ми попаднаха тези сашета. Имаше и други разновидности на марката. Реших импулсивно да взема за проба тези с ретинола. Цената малко над 3 евро. Откривам ги в аптека Промахон, временно изчерпани обаче. https://www.aptekapromahon.com/hydrovit-retinol-plus-monodose-60caps-p-1870.html
А повече информация откривам в директния им сайт https://www.targetpharma.gr/en/product/retinol-plus-vitamin-e-monodose/
 И мен ще ме зарибите с тая Bamba, при все че и аз имам коса трудно поддаваща се на обработка.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 23:41 от Pink Dress

# 628
  • Стара Загора

Въпреки че взех да подбирам парфюмите предвид количествата, не можах да прежаля сумата за аромат като Burberry Her в оригинал и си намерих перфектното за мен копие. Същото направих и с Givenchy L'interdit EDP. Шлейф и трайност чудни!

# 629

Общи условия

Активация на акаунт