Нямам нерви повече

• 11 660
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
  • Най-красивата страна
Решението ти е правилно.
Мунчо не става ни за баща,ни за съпруг.

# 16
  • София
Напиши му го и го прати в месинджър.
Че, чакаш неговото решение по болните за теб въпроси.
Ако реши, че “ гледаш много филми” и всичко си е наред, ама ти си лудата - отиваш в майкини.

# 17
Да не би да има любовница ?
Виси нон стоп на телефона, излиза "на бира" с приятели, не правите секс, не го интересувате с детето.....

# 18
Най-вероятно няма любовница. Този е по-скоро от онея мъже, дето нищо не ги вълнува, не се развиват, нямат цели. Направил е дете да има там, да се запише и толкова. Майката да се спасява.

# 19
И аз не мисля, че има любовница, защото го мързи просто.

# 20
  • По света и у нас
Време е за семеен терапевт, казваш му че ще го напускаш и ако иска да се оправите трябва терапия. Това е, иначе никога няма да се подобрите.

# 21
Проведете сериозен разговор,като първо оставите телефоните в другата стая.Опитай да го заведеш на семеен терапевт.Ако няма промяна,такъв не ти трябва.Ти и сега си гледаш сама детето./поне така пишеш/Запитай се обаче,какви са ти критериите за мъжете,защото много подобни теми има и след две години,хоп с още едно детенце от следващия от когото да се оплаква.

# 22
  • London
На мен ми прилича на някакъв вид апатия, която го е хванала. Може да има проблеми в работата, финансова несигурност, а на мъжете в такава ситуация не им е до секс, до разговори, заради това се разсейва с бира и телефон, което явно е най-лесното в случая. Поговорете, но ти като решиш да говориш, я карай като Кума Лиса, не го нападай, ами лекичко, нежничко. С разговори всичко се постига. Аз не бих бързала с багажа преди да съм опитала да спася връзката си....

# 23
Ха, де! И от кога е така тоз мъж?

# 24
Вие направо си ги разведохте хората. Според мен "проблема" се е появил след появата на бебето. И аз след появата на второто, реално първо бебе за мен, гледах да се "изключвам" на моменти, особено след тежък работен ден. А и майка с бебе не е най-приятният събеседник за разговори, защото дори и да не се усещате разговора винаги залита към бебето. Пелени, цвят на акото, ревове и т.н. Колкото до секса. И ние мъжете при стрес, а бебето си е стрес, също губим интерес към секса.
Оставете бебока на някоя баба и идете на секс екскурзия някъде само двамата. Да видим дали няма да го вдигне.

# 25
  • London
Едно мъжле, лошото в случая е, че ако и майката реши да се изключи какво правим? Това наистина е дразнещото в много семейства, майката никога не се изключва и цялото бебегледане основно се пада на нея, бащите от какво толкова се стресират? Кърмят ли по цяла нощ, някои дори памперси не сменят ( давам за пример моя, който е сменил от няма накъде примерно няколко общо за двете ни деца ). Не било мъжко да излезе със слинг с бебето ''Ти знаеш. ти го правиш по-добре''. Абе наслушала съм се.... оставиш му да приспи детето, той заспал преди него, на мен не ми се е случвало. И накрая вие сте първите стресирани..... ами и на мен ми се пие бира и ми се гледа мач, аааа искам и някой да ми сготви и да ми измие чиниите? За щастие с моя сме към 20 години вече заедно и сме си свикнали, смисъл за мен това са някакви битовизми и дребни простотии, които в никакъв случай не биха ми развалили връзката, ноооо като чуя, че някой мъж е стресиран от бебе ми иде да взема гьостерицата.

# 26
Да все едно жените цял живот деца са гледали и това не им е първото. Разбират дръжки, колкото мъжа, толкова и жената при първо дете...

# 27
  • София
Човекът залага на мачове по телефона и е обсебен. Все по-зле ще става.

# 28
  • London
Абе знае ли се.... то реално в наши дни всички сме на телефоните. Мъже, жени.... краста.

# 29
Естествено, той направо си е жертва с тия неприятни разговори за собственото му дете и жена! За да се отпусне и да даде малко от себе си, авторката не трябва да се връща при майка си, а спешно да събере 6-7 бона за вълнуваща екскурзия 5 звезди, където крехкото цвете да се възстанови психически и да ощастливи жена си с разговор и ерекция.

Общи условия

Активация на акаунт