КАУФЛАНД - тема 49

• 70 668
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Имаме хладилна чанта и с 4 охладителя вътре спокойно издържат без да се размразят напълно около 9-10 часа. Разбира се и продуктите остават студени - доволна съм.

# 541
  • София
Имаме хладилна чанта и с 4 охладителя вътре спокойно издържат без да се размразят напълно около 9-10 часа. Разбира се и продуктите остават студени - доволна съм.
Може ли снимка на чантата и охладителите и откъде са закупени?
Благодаря

# 542
Съвсем обикновена синя хладилна кутия, от Темакс е купувана. Охладителите са 2 от Темакс и 2 от Тмаркет. Ето: http://temax.bg/product/35677/kutia-hladilna-atlantic-24l.html

# 543
  • София
За 5-6 часа път дълбоко замразено месо се размразява само по краищата. Имаме същата чанта, но по-голяма - над 30 л. Вече пакетите се купуват отделно, колкото повече - толкова повече Laughing
Но втората определено е малка - не съм сигурна доколко би се използвала.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 12:33 от Cuckoo

# 544
  • Бургас
Нашите хладилни чанти са два вида-.двете са направени от стиропор, / не знам дали ги продават още/,а третата е пластмасова, като в настоящата брошура на К. Тя има двойни стени и между тях-въздух. Непрекъснато са в движение, защото всяка седмица пътуваме. На плажа- също не можем без тях. А трите са ни нужни едновременно, когато размразяваме хладилниците. Горките чанти! Те ме оставят, аз не ги оставям.

# 545
Здравейте,много ми харесаха чайовете на Olympus -вариант с праскова и с лимон.Изстудени в хладилника са супер за големите жеги.
Хубава вечер.

# 546
Хубави ли са намалените дини в Кауфланд?

# 547
  • Sofia, Bulgaria
Хубави ли са намалените дини в Кауфланд?
Много са хубави, яд ме е че взех само една и обмислям пак да отида специално за диня. Бяха много големи обаче.

# 548
Аз вчера взех две дини по около 6 кг. всяка, т.е. нормален размер. Първата беше много сладка.

# 549
  • София

Кайма от 5.99лв
По светлата част лепне!!!
Кауфланд си прости да не стъпя там повече!

# 550
  • Пловдив
Ама как Ви хрумна от там месо/кайма?

# 551
Станислава, ако правилно съм запомнила от Ваш пост тук или в общата тема за супермаркетите, сега сте бременна? На Ваше място не бих пазарувала месо и кайма от Кауфланд, поне докато не се роди детето. В някоя от предишните теми за Кауфланд съфорумка сподели, че мъж служител на витрината с месо е отказал да ѝ продаде месо, като е видял бременния ѝ корем. Градове и филиали много и е възможно да има разлики, но все пак... Внимавайте.

# 552
Абсурд да купя кайма от Кауфланд!
Купувам месо понякога и то свинско. Онзи ден купих не помня как се казваше точно, но го извадиха от вакуумиране плик и го сложиха във витрината и така го взех.

# 553
  • Sofia
За месото... не всеки има опция за по-качествено такова. По-добре без месо.
Но пък кайма... има начини да не се купува готова.

# 554
Ооо, така ли било...не е за бременни тази кайма, ами нека я дадем на тези над 60 години, какво ще им пазим коридори да си усложняваме живота. Rolling Eyes Това да не е новото нормално?! Grin Развалената храна няма място в магазините и не е подходяща в никакъв етап от живота!

Станислава, коя е тази кайма? Вземи си на Coco Rico, пак от Кауфланд. Месото им е много качествено, вероятно каймата също. Във вакуумирани тарелки е. А тази им я върни, за да не се подиграват с клиентите. И аз като Морена бих избрала да си направя кайма сама, може и пред теб да смилат месо, което си харесала...стига да се довериш на месото им.

Общи условия

Активация на акаунт