КАУФЛАНД - тема 49

• 70 554
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
На 7ма от възможни 9 степени се правят пуканките у дома 👌. Но детето откри, че са му по-лесни за направа в микровълновата, та вече там си ги правят...

# 661
Повече никога пазаруване на каса. Касите на самообслужване са перфектни ! Спокойни, идеално! Има много любезна служителка на пост.

# 662
Но детето откри, че са му по-лесни за направа в микровълновата, та вече там си ги правят...
Да помоля за ноу-хау по въпроса. Simple Smile Мерси! Simple Smile

# 663
В стъклена купа - малко олио на дъното, пуканки, сол, обмазва стената на купата с чисто масло, отгоре стъклена чиния и слага в микровълновата на функция пуканки.....пуска функцията 2 пъти, че веднъж не е достатъчно, предполагам заради дебелината на стъклото на купата. Това е.

# 664
Благодаря, Поли! Simple Smile Аз съм с много старо микровеле и нямам такава функция, даже нямам и таймер с дисплей... Ако някой знае приблизителни параметри на програмите за пуканки (слаба, средна или силна степен; продължителност), ще се радвам да ме ориентира. Simple Smile

# 665
Аз ги правя в йенска тенджера.Намазнявам дъното , ред пуканки, на макс докато я напълни. Посолявам след това.Моята също е стара, ако не се лъжа 800 или 900w.
Допълвам - с поставен капак я слагам в МВ

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 14:38 от ccvet

# 666
Аз малко със закъснение, ама за фурничките,да си кажа.  Най-най използва електороуред в къщи за двама човека. Пека кифлички, банички, пиле с ориз, пилешки хапки, принцеси, кюфтета. За претопляне е също перфектна.

# 667
  • София, България
На скоро купих от пресите на Мюлер за филии, не са нещо особено. Пластмасата има възможност да прогори при многократна употреба и да се отчупи държачката, но здраве да е. Поне бързо загрява.

# 668
Коя фурничка хвалите?

# 669
  • София
Мисля, че е тази:
Скрит текст:

# 670
  • София/Испания
Може ли да се пекат чушки във фурничката?

# 671
Може. И патладжани, и тиква, и изобщо всичко, което търпи печене, може да се пече във фурничката.
Какво ви става бе, хора?

# 672
Според мен жената пита дали мога да се пекат чушки за зимнина, вместо в чушкопек.

# 673
Благодаря, Поли! Simple Smile Аз съм с много старо микровеле и нямам такава функция, даже нямам и таймер с дисплей... Ако някой знае приблизителни параметри на програмите за пуканки (слаба, средна или силна степен; продължителност), ще се радвам да ме ориентира. Simple Smile
Тя и моята не е първа младост 🙃, на 16г е, та не ще да е много мощна. Взехме я уж да топля храната от ДК на първородния, но нали във форума всичко се знае, та разбрах, че е много вредно това, което съм си наумила....и така микровълновата стана най-неизползваният уред у дома. Отлежава си на терасата, самотна 😆 Сигурно по веднъж на годината беше пускана.... докато не откриха правенето на пуканки в нея.
Та програмата за пуканки е 2 мин. Децата я пускат 2 пъти....Значи за 4мин са готови

# 674
  • София/Испания
Може. И патладжани, и тиква, и изобщо всичко, което търпи печене, може да се пече във фурничката.
Какво ви става бе, хора?
Благодаря за отговора.Колебаех се между фурничката и парти грила.Да,искам да пека чушки,но нямам тераса да си купя чушкопек.

Общи условия

Активация на акаунт