Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 885
  • 920
  •   1
Отговори
# 915
Аз ще ти кажа как. Отиваме една вечер с една мацка в Червената линия, и двете сме се барнали, не, че имаме мерак да забършем нещо, просто някак си имаш по- високо самочувствие като се облечеш прилично, а не с дрехите, с които стоиш вкъщи.

Та чакаше тя някакъв нейн приятел, който очевидно се опитваше да я сваля. Дойде той, закъсня, с дрехите от работа - някаква рекламна оранжева тениска, накапана не знам с какво, вонеше и шкембето му го предшестваше. Рошав, неугледен, и се опитваше да я сваля.

Чудя се на такива мъже с какво самочувствие отиват да се натискат на мацките, и какво видиш ли ще им предложат? Това, че е мъж не го прави автоматично център на внимание. Ок, виси му там нещо, ама то е като в природата - най- силните и способните се конкурират да оплодят женските. А женските пък подсъзнателно избират най- добрите за по- добър материал и поколение.
И разбира се, че ще избера мъжът с добър външен вид, който се е постарал да си вземе душ и да облече чисти дрехи, и парфюм, и да се обръсне, пред тоя който ще ми дойде от работа с едноседмичното меню по предницата си, и ще се надява да свършим вечерта заедно.

Отношението му към него самия показва и отношението му към всичко останало, както и към жената. Сериозно, какво може да ти предложи тоя накапания?

# 916
  • София
Аз съм си казала, че мъж домакиня нИ ща, та ме съмнява да трябва да решавам тоя казус много често. Иначе си има душове за тая работа, че и двама побират, че и сапуна при нужда ще изпусна Joy Та ще се нагодим.

# 917
  • France
Много обичах да ходя при ММ, тогава още младо гадже, петък вечер. Свещи, хубава музика, скъпо вино и вкусна вечеря... ех, спомени.

# 918
  • София
Била съм свидетел как мъж се хвали как готви, ама голямо дуене. Просто се интересува от кулинария, не че го прави заради жената до себе си. Предвид изобилието от възхитени женки, които в кухнята не влизат, имаше кой да му помпа самочувствието.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:24 от Cuckoo

# 919
  • София
Всъщност, ако тепърва избирам, въобще няма да ми е таргет мъж домакин.
Даже работещ вкъщи.
Един мъж трябва да се движи.
Иначе мухлясва. Казах.

# 920
Поредната тема, в която се налага да напомним, че СО не е място за спам. Заключвам.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 22:04 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт