Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 887
  • 920
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Е, как, ако е любовник, трябва да спази традицията - да е в гардероба! Как така ще обърквате съпруга да се чуди дали мъжът в хола е колега или любовник или и двете! Има си правила в тази игра, не ги нарушавайте!

# 886
Така обяснено е доста гнусничко. Обяснение тип просташка романтика от вицовете. Обаче вицовете са си вицове. То не се знае, може да изкяри само ядене и пиене, ако не е приятен събеседник и не се получат онези огънчета в погледите.

Ако една жена каже: - Ох, как съм се напила ! - това означава, че ще прави секс.
Ако мъж каже: - Леле, как се напих ! - секс няма да има.
Нищо такова. Ако аз кажа "ох, как съм се напила" означава, че не се чувствам добре и ми се ходи да полегна. Сама. Я на пейката отвън да ми се освежи главата, я вкъщи. Сама. Ако муньо си прави други сметки... You and your hand tonight".

# 887
  • София
Прибира се мъжът ми и ме вижда с колега, по-скоро друг мъж у  дома. Няма значение какво си е помислил, важното е аз да съм убедена, че не се е бил впечатлил. 😂
Силно се надявам да не ме смята за толкова тъпа

# 888
Недостатъчно умна Simple Smile

# 889
  • София
Айде и ти сега. Имах далеч по-добри варианти, ако съм искала - напр. ММ имаше нощни смени.

# 890
Сетих се за хубавата мъжка приказка “ти за глупак ли ме смяташ”
😄

# 891
Ей това чудо още не съм видяла.. Мъж след работа, да се разшета, да сготви, да се нахрани и с блага енергия и любов да прикотка жена си Simple Smile

# 892
  • Далечният изток
А да измие съдовете кога?!

# 893
  • France
Ей това чудо още не съм видяла.. Мъж след работа, да се разшета, да сготви, да се нахрани и с блага енергия и любов да прикотка жена си Simple Smile

Аз съм. В момента приспива Монстърчето Heart

# 894
  • София
Пожелавам на колежките да видят Relaxed

# 895

Ми то,  намират ли се такива? Или ще сготви нещо и като почне да мърмори за битовизми и си викаш, що се прибрах.

# 896
Намират се. Моят готви понякога. И аз понякога. Редуваме се.

# 897
Поведението на дърта свекърва, което се наблюдава при някои мъже у дома съвсем не значи, че не са читави, моля ви се. Пак до жена е (това се оправя, ама не изцяло, така че или се свиква или се подменя)
Simple Smile

# 898
  • София
Моят тотално изчатка. Аз му разправят какво съм сготвила, той ми вика защо готвя.
Абе - исинският мъж наема една чистачка и всичко е пей сърце.

# 899

Ако работи като секретарка и по цял ден си клати краката, защо да не сготви, изчисти, сервира, измие и с една блаааааааага енергия да не прикотка жена си Simple Smile
Но и жената да го пожелае, все пак!

Общи условия

Активация на акаунт