Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 894
  • 920
  •   1
Отговори
# 855
Аз мъжете първо ги пробвам в леглото, после ги храня с мусака, а не обратното.

# 856
  • София
Ей, ама, ужасни сте! Ако човек тръгне да ви слуша и да ви смята за някаква пътеводна звезда, ще стигне до психиатрията или до кръчмата да се напие безпаметно! Подигравате се на всичко и на всички. Жена-домакиня не можело, мъж-домакин не можело! Какъв модел смятате за единствения правилен фор евър енд евър енд евър?

# 857
Аз мъжете първо ги пробвам в леглото, после ги храня с мусака, а не обратното.

Обратното е по-правилно. Когато видиш мъж как поднася към устните си храната, ще знаеш как ще работят тези устни в леглото. Когато гледаш колко настървено яде един мъж, ще разбереш колко настървено ще ти се нахвърли в леглото. Ако не ти допада този мъж и го нахраниш добре, имаш шанс той да заспи след ядене и да не ти се налага да си лягаш с него.

# 858
И при мен е било така- първо леглото, след тва от вътре им идва желанието да ми направят мусака и да ми ошетат апартамента.... Simple Smile

# 859
  • София
При нас беше обратното - първо го нахраних и напоих, пък после... другото. Wink Не с мусака. Тогава все още не можех да готвя мусака, затова заложих на свинско и винско по време на За бога, братя, не купувайте.

# 860
Аз не съм имал късмета да попадна на вас. Първо ме караха да чистя, а после евентуално ме пускаха в спалнята.

# 861
  • Най-красивата страна
Аз пък държа първо да вечеряме ,да общуваме и после решавам дали изобщо ще стигнем до леглото...Зависи какво впечатление ще ми направи мъжът..

# 862
  • София
Аз не съм имал късмета да попадна на вас. Първо ме караха да чистя, а после евентуално ме пускаха в спалнята.

Робе, сигурна съм, че сам си хващал парцала, не се прави.

# 863
  • София
Аз пък държа първо да вечеряме ,да общуваме и после решавам дали изобщо ще стигнем до леглото...Зависи какво впечатление ще ми направи мъжът..
под "вечеря" сигурно разбираш ядене навън? Не е същото като да сготвиш на мъжа

# 864
Ако една жена покани мъж на вечеря това е сигурен признак, че тя иска да се въргалят в сеното.

# 865
  • София
Така обяснено е доста гнусничко. Обяснение тип просташка романтика от вицовете. Обаче вицовете са си вицове. То не се знае, може да изкяри само ядене и пиене, ако не е приятен събеседник и не се получат онези огънчета в погледите.

# 866
Ако една жена покани мъж на вечеря това е сигурен признак, че тя иска да се въргалят в сеното.
Абсолютно нищо подобно.

# 867
  • София
Те го канят на вечеря, той им мие прозорците.
Откъде да знае, така е чувал …

# 868
А как да тълкуваме тази покана? Ако няма да има интимности, да излезем навън на ресторант?

# 869
  • France
И аз така. За това има ресторанти.

Общи условия

Активация на акаунт