Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 898
  • 920
  •   1
Отговори
# 840
  • Далечният изток
Кентавър? Змей Горянин? Еднорог? Simple Smile

# 841
  • София
По Кобилкина или архетиповете със сенките им?

# 842
  • Пловдив
Не, аз имах предвид архетипове като ... мъжкар-бик, смотан-интелигент, мамино синче, такива... как пък не ги е срещала се чудя?!

За Кобилкина нищо не знам.

# 843
  • France
Philomena, ти какви архетипове очакваш да срещнеш?
Никакви, сигурно и за това не ги срещам.
Скрит текст:
"...Ни ластригоните, нито циклопите,
ни Посейдона разгневен ще срещнеш,
ако ги сам в душата си не носиш,
ако душата ти пред теб не ги възправя..."

Из "Итака" на К. Кавафис

# 844
Архетипите са по Юнг принципно Simple Smile

# 845
  • Пловдив
Архетипите са по Юнг принципно Simple Smile
Знаем. Използвам го не като точно по Юнг архетип, а като обобщаващо клише за тип мъж.

# 846
Вчера си правя пейка-парти с една мадама в Борисовата градина. Гаджета сме от три месеца. Накараме да отговарям на анкета от сайта на „онзи клуб“. 57 въпроса. Аз чета и двамата отговаряме. Стигаме до въпроса: „Как си представям съвместното ни съжителство? А как си представям един ден, една седмица заедно?“ Отговарям й, че на мен ми харесва да мия прозорци и да чистя пода с парцал също и да мия чинии на ръка. Предупреждавам я, че обичам да ми бърбори радио по същото време. И изведнъж тя се обръща към мен и ме пита: „Ти някога живял ли си с жена?“
Мисля, че болшинството жени не са готови да предадат парцала в ръцете на мъжа и еманципацията за тях е само на думи. Аз след хранене си мия приборите, подсушавам ги и така смятам, че е редно. Не мога да карам друг да го прави. В семейството няма роли, всеки помага.

След като в 57 страница на темата намесихте Кобилкина….

# 847
Аз мразя да ми се стича вода по мивката и ползвам миялна машина, мие и подсушава...мисля тая тема в последните мнения по скоро ще ме накара да си купя вибратор, отколкото да изляза на среща с мъж...по-интересно е.

# 848
  • София
Ако имаш достатъчно приятел(к)и, които са сами по каквато и да е причина и са на твоя акъл - и  вибраторът е вариант.
Ако пък толкова държиш на мъж...реклами по тв "Разведена и запазена търси другар в живота, да не пие и пуши"
Виждала съм в една фолк тв - Тянков, ако не бъркам

# 849
Куко, то не е лошо мъжът да е домакин, но да ме занимава как мие чинии, вместо да се интересува от гащите ми...ми няма нужда изобщо да излизаме.

# 850
Е нали това търсят повечето жени, какво пак сте се размрънкали?

За обявите най-култова ми беше тази- опитна прахосмукачка търси своят боклук в живота.... Simple Smile

# 851
  • София
Както е казано в Еклесиаста (не точно така де):
Има време за всичко под небето: време за бъркане по гащите и време за миене на чинии

# 852
Любовта на мъжа минава през стомаха. Т.е. той първо трябва да се нахрани, респ. да измие чиниите, а после да свали гащите на тази дето го е нахранила.

# 853
  • София
А жената дали е склонна да храни човек, с когото не знае как ще потръгне свалянето на гащите?
Не говорим за живеещите заедно

# 854
Защо да не знае? Потребителката иска да каже, че предпочита мъж, който да я желае, а не такъв какъвто желае посудата й. Аз ако трябва да избирам между ядене и сваляне на гащи, ще избера второто.

Общи условия

Активация на акаунт