Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 920
  • 920
  •   1
Отговори
# 825
Тези легенди за свестните, но недолюбвани мъже и жени да не идват от майките им? На 34 съм, не съм видяла нежелан/а свестен/а.

# 826
  • София
Не са само два типа, за радост. Просто на едните им е удобно да се описват като много свестни, докато описват всички други като много лоши. И двете определения обикновено не отговарят.

# 827
  • Далечният изток
Нещо не ми е ясна дефиницията на "лоши момчета" и "свестни момчета"?!
Това с лошите момчета не отмина ли вече? Не бяха ли вървежни през 90-те години?

# 828
Идеалните партньори са отнесени като куцо пиле домат.

Лошите момчета са за фън, не за семейство. Точно както се ползват и ПВЦ мацките.

Не е така Горджъс, за всеки влак си има пътници, и те порастват, ако стават за нещо разбира се Simple Smile но няма как да имаш алфа мъж и да го чакаш всяка вечер да мие с теб чинии и да ти подреди къщата . Или да е управител на собствен бизнес и после да се прибере да бърше с парцала.  Инцидентно, да, системно - не.
Въпросните момчета даже не ги забелязвате
Нямам пред вид мутри и бандюги Simple Smile а типовете мъже всъщност са 4 Simple Smile и смесите между тях, значи  осем Simple Smile теория на архетипите. Много е интересна

# 829
Въпросните мъже , не момчета, да не са онези тихи смотаняци, които не гъкват и не шукват, не поемат никаква инициатива за нищо, не съумяват да излязат от small talk за времето, нямат никакви интереси (дори към книги) и т.н.? Как се очаква да бъде забелязан такъв?

# 830
  • Далечният изток
Да де, свестни нали не е равно на смотани....

# 831
Голям фън с лоши момчета, няма що. Аз избирам скучния домакин, не се блъскайте там.

# 832
  • София

Не е, но на някои смотани им се ще да минат за свестни, за да прехвърлят на другите отговорността за собствените си неуспехи.

# 833

Не е, но на някои смотани им се ще да минат за свестни, за да прехвърлят на другите отговорността за собствените си неуспехи.

Гледай ти !
Точно както някои представителки на другия пол си мислят, че са умни, защото са грозни?
Така ли да разбираме?
Trollface

# 834
Всъщност е точно така.

# 835
  • София

Гледай ти !
Точно както някои представителки на другия пол си мислят, че са умни, защото са грозни?
Така ли да разбираме?
Trollface

А, страхотният аргумент, "не, ти!" Joy

Има и грозни - тъпи, и красиви - умни. Това решава ли въпроса? Relieved

# 836
сега остава да обобщите - ще спаси ли света, красотата, или не?

# 837
  • София
сега остава да обобщите - ще спаси ли света, красотата, или не?
Ето ме, спасителка в знойно лято.

# 838
  • France
Как я няма Сирената да ви обясни как тази теория за добрите и лошите момчета идва от редпил/инсел/свекървещиците... и наистина, за 18 години полов живот, така и не попаднах на кьорав архетип. Все нормални момчета. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 839
  • Пловдив
Philomena, ти какви архетипове очакваш да срещнеш?

Общи условия

Активация на акаунт