Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 924
  • 920
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Налиии Heart EyesGrin

Скрит текст:
Мили дами, аз не ви се предлагам, защото допускам, че повечето сте обвързани.
Но мъже с положителни качества в домакинството съществуват. И не нося престилка, иначе как като ходя да изхвърлям боклука съседките ще познаят, че съм готвил и какво точно. Има не малко мъже, които са готови да ви събудят със закуска в леглото, а всичко в дома да е чисто и подредено. Така вие ще имате да се хвалите по някакви си фейсове, токове, грами-мами как сте изненада от мъже-мечта докато другите ви приятелки ще въртят парцала.
Животът не  е само нацепени батки.

Всички ли нацепени са батки? Thinking

# 811
  • София
Ако щете, вярвайте, обаче у нас аз натискам синът ми да е сериозен и уверен в себе си мъж. ММ си го лигави, нали е момче, т.е. по подразбиране нещо повече.
Пример: Аз искам вече да се прибира сам с ГТ, обаче баща му го развозва винаги, когато може.

# 812
Куку, абсолютно ти вярвам, умрях от смях с теориите тук как жената не можела да постави граници, не можела да е жестока и бля-бля. Не е абсолютна истина това, просто не е, хората сме различни.

# 813
  • София
Е, аз много пъти съм писала, че съм сякаш малко по-мъжки тип характер, обичам да се говори по същество, не съм много емоционална, нито особено интуитивна. Помня като слон числа и имена, но не и лица.
Ако ми се налага - скръцвам със зъби, не опявам, казвам 2 пъти и после действам. Няколко пъти съм била на косъм да хвърлям вещите на сина ми през балкона, следващият път може и да стане

# 814
Е тук нали ги търсихте, коментирахте, сипеха се упреци срещу останалите, пък сега що не ви харесва като се появи такъв?

Нещо не си разбрал, то винаги иде реч за чужд мъж, щот собствен или няма или е перфектен (домакин).

# 815
  • Далечният изток
Е тук нали ги търсихте, коментирахте, сипеха се упреци срещу останалите, пък сега що не ви харесва като се появи такъв?
Бас ловя, че не е "такъв"...

# 816
Мъжът трябва да може да бъде и домакин. Но да бъде сам по себе си такъв, няма да е точно мъж, нали така?

# 817
  • София
Ма, толкоз отруден и олюскан се описа, че редовата домакиня да се е споминала след година длъжност Joy

# 818
Ма, толкоз отруден и олюскан се описа, че редовата домакиня да се е споминала след година длъжност Joy

Причината да не умре от зор е бг мама и подкрепата на посестримите.

# 819
Горджъс, падам с теб...ама пък в другата тема бил голям любовник...

# 820
Е така де, мъж- мечта направо според изписаното из темите. Само не разбирам що не сте се избили до сега за него, ами кусури му връзвате? Simple Smile

# 821
  • София
Много хубаво не е на хубаво Mr. Green

# 822
Съгласна съм с Александър. Жените си падат по лоши момчета и мачовци, а после се оплакват, че не изхвърлял боклука. Има страшно много свестни момчета, които не са типажи от любовен роман, но ще направят жената и децата си безкрайно щастлива, само че водени от тъпи стериотипи не им обръщаме внимание. Те са идеалните партньори на всички дами, които държат на кариерата си

# 823
  • София
Идеалните партньори са отнесени като куцо пиле домат.

Лошите момчета са за фън, не за семейство. Точно както се ползват и ПВЦ мацките.

# 824
отказвам да повявам, че са две разновидности само - мъжете..
ма моля ви се, при това разнообразие..

Общи условия

Активация на акаунт