Какво включват месечните ви процедури?

• 7 729
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
А гаджето ли ги плаща тези процедури?Ако е така,има пълното право да недоволства.
Ходя на маникюр на 15-20дни.
На фризьор за боя на корени на 30-40 дни.
За цялостно боядисване (балеаж) и обиране на връхчета на около 2.5-3м
За поводи задължително ходя за прическа.В някои случаи и на грим (според повода).
На козметик за почистване на лице на 2месеца
За вежди и мустак-всяка седмица
На лазерна епилация тепърва ще ходя,та не знам колко често реално ще се налага.

# 16
Уау!
Направо ме е срам да кажа, че не ходя на никакви процедури. Не и извън къщи.

Купих си комплект за гел-лак и си правя сама маникюр и педикюр.
Ползвам епилатор, а не кола-маска.
Подстригвам се сама, защото косата ми е чуплива и не си личи, ако някъде сгафя. А и фризьорите никога не правят това, което аз имам предвид.
Не се боядисвам все още.

Според мен разходите за всички тези процедури са в по-голямата си част излишни.

# 17
  • СИ

... А гаджето ли ги плаща тези процедури? Ако е така,има пълното право да недоволства. ...

Ще недоволства, много ясно. Гледам, авторката се е писала, че живее в Копенхаген. Всички тия процедури, които е изредила, като едното нищо минават хилядарка в евро. И това всеки месец...
Баси... Скъпо нещо е красотата.             Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 18
Аз като се замисля ме хваща срам.
Маникюр- веднъж месечно
Фризьор- Боя и подстригване и за поводи прически поне няколко пъти Simple Smile
Фитнес карта и инструктор
Мигли
Посещение при естетичен дерматолог- мезотерапии или друга процедура. През месец
Лазерна епилация вече през няколко месеца за поддръжка

# 19
  • София
Фризьор за боядисване и подстригване всеки месец.
Маникюр - 2 пъти месечно, педикюр - веднъж месечно.
Антицелулитен масаж - всяка седмица.

# 20
Ааа хич не ме е срам мен.😁 На фризьор ходя 2-3 пъти в годината. Всичко останало си го върша вкъщи откъм обезкосмяване, боядисване и лакиране. Успокоих се, че не съм единствената луда, която не обича масажи и да я пипат. Свързвам ги с болест и болка. И трябва нещо наистина много да ме боли, за да се разтика евентуално с масаж. Ей така за релакс не мога да го възприема.

# 21
  • където ми е най-добре
И мен хич не ме е срам Blush всеки месец на педикюр, фризьор, козметик. Последното мога да посетя и два пъти при необходимост. Лазерната епилация не е всеки месец, но фигурира в програмата.

# 22
На маникюр ходя на 2 седмици. Израстват ми ноктите и не ми изглежда добре лака. Не ми прави добро впечатление нокти правени веднъж в месеца, вече половината нокът е израснал, направо си е грозно.
Педикюр правя само през лятото, тъй като по- бавно растат ходя по- рядко.
На фризьор ходя на около 3 месеца, само за връхчета. Само за поводи ходя за прическа.
Козметик посещавам веднъж месечно, но се е случвало и да прескоча месец.
Масажист по принцип посещавам 2 пъти в месеца, но последните няколко месеца пропуснах. Масажиста при когото ходих се премести в друг град и все не ми остава време да потърся за някой друг.

# 23
Фризьор: няколко пъти годишно за подстригване на връхчета. Добрата грижа + ген предопределят липсата на всекимесечно подстригване.
Маникюр: пред 3 дни си го правя вкъщи с обикновен лак. Не мога да си представя, че цял месец ще ходя с един цвят на ноктите си.
Педикюр: меко казано мразя някой да ми пипа краката и не съм ходила никога на педикюр. Справям се сама и, честно казано, не обичам да съм с цветен лак на краката. Нося нюд или прозрачен.
Лице: не правя никакви процедури. Веждите ми са много тънки и почти ги няма, та няма какво да се скубе. След сватбата ще си направя микроблейдиг. За грижата за кожата разчитам на себе си и огромния набор от козметика, която имам.
Епилация: Вкъщи с епилатор.
Тяло: всеки ден тренировки по 1 час + кардио + почти всекидневно над 10-15 хил крачки. И хранителен режим, разбира се.
Масаж: Нямам нужда и потребност от такъв. Моят мъж почти всяка вечер ми масажира гърба и това ми е достатъчно.

# 24
Като казахте масаж аз пък никога не съм ходила, а принципно обожавам.
И ММ ми купи масажор от тези като яка, понеже той изобщо не може да масажира.
Това нещо е вълшебно, за който обича масажи. По половин час мога да си откарам и се чувствам добре. Кардио правя поне 4 пъти седмично, понякога и всеки ден от 20 - 50 мин максимум, засега толкова мога.
Ям отскоро много по- здравословно или поне де старая. По-важното е наистина какво ти е приятно. Аз си обичам да си ходя по салоните, почивам си, поклюкаря и се разтоварвам. Но и в къщи обичам да си правя процедури и да си се глезя.
Който както му е удобно и както му харесва.

# 25
Фризьор един път месечно за подстригване, последно време се боядисвам сама и става добре. Маникюр на три седмици. Педикюр винаги съм си правила сама. Обезкосмяване също. Козметик един път месечно.

# 26
На абсолютно нищо друго освен на фитнес не ходя, всичко сама си правя.
Разходите са ми за продукти, с които да се грижа за себе си.
Преди ходих на маникюр / педикюр, най- вече заради това че ми се събира доста мъртва кожа на единия крак, но от както дамите в темата за продукти на ДМ и Лили ме светнаха за едни чорапки, които я белят и този разход си спестих.
За фризьор много ми се свидят пари, просто ми се вижда прекалено скъпо, и винаги уж влизам за подстригване а те си добавят разни платени бонусчета (ама дай те измия, тук да те дръпна с пресата, там една букличка, хоп една нам си ква терапия) и накрая сметката чудо... Ами не обичам такива тарикатлъци, купих си професионални ножици, гледах уроци и се научих как да се справям сама.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 05:08 от Glossycherry

# 27
Glossycherry, дай повече информация за чорапките, моля!

# 28
  • София
Почти всичко правя сама вкъщи. Бях спряла да ходя и на маникюр като се появи бебето, но сега подновявам. Веднъж на 20 дена.
Фризьор 1-2 пъти годишно. Ако реша да се боядисвам пак ходя, но то се случва пак толкова често - 1-2 пъти в годината.
Сама се епилирам вкъщи, сама си оформям веждите.
Веднъж седмично си правя sheet маска на лицето. Отделно са различни кремове, тоници, подхранващи глезотии.
Педикюр си правя също сама. Много мразя някой да ми пипа стъпалата, а да не говорим да ми оформя ноктите. Веднъж месечно правя ексфолираща маска с чорапи (от ДМ, споменаха ги нагоре).

# 29
  • София
Да, чорапките на Виктория Бюти са прекрасни - и ексфолиращите, и овлажняващите.

Общи условия

Активация на акаунт