Мисля, че не ме обича вече

• 14 128
  • 197
  •   1
Отговори
# 45
Аз сега се замислих повечко... не, не може това да е истина. Не мога да си представя жена на 25г да плаща на гажето си, за да я прибере от работа. Не, не мога! Това е измислица!

За съжаление не е иска ми се да беше 😀

# 46
В нощта, когато скъсах с годеника си, той ме изчака да се успокоя и ме изпрати от дома си до моя дом, за да не ми се случи нещо. Направи го просто от възпитание, нямаше надежда да се съберем отново и той много добре го знаеше.
След като се отървеш от този мъж, седни и помисли хубавичко за всички светофари, които са светели в яркочервено. Не да се обвиняваш, а да си набиеш в главата от какво да се пазиш занапред.

# 47
  • Варна
Просто егоист. Явно си е такъв човека. Не бих седяла с някой, който обича най-много парите и работата си. Просто ще бъдеш нещастна, защото винаги ще си назаден план, а после и децата (!ако  някой ден имате общи). Нищо не можеш да направиш. Късно е за превъзпитание. Такъв му е светогледа.

# 48
A дали те е обичал преди? За себе си помисли, отговори си, че дано ти светне, че е време да прекратиш драмата и да продължиш напред.

# 49
Не те е обичал никога, не че вече не те обича.

# 50
Просто егоист. Явно си е такъв човека. Не бих седяла с някой, който обича най-много парите и работата си. Просто ще бъдеш нещастна, защото винаги ще си назаден план, а после и децата (!ако  някой ден имате общи). Нищо не можеш да направиш. Късно е за превъзпитание. Такъв му е светогледа.

да… вече с годините осъзнавам, че не мога да го променя, колкото и да ми се иска. Пробвах с какво ли не, но ефект няма. Просто незнам как се прекратява толкова дълга връзка имам чувството, че няма да мога след това. Толкова съм свикнала с него и затова и писах тук за да чуя различни мнения и опити. Явно има хора които са по силни и успяват, надявам се един ден и аз да мога да направя тази стъпка..

# 51
Има две хубави неща в цялата история:
- той не иска да се жени за теб
- млада си и живота е пред теб. Тепърва ще срещаш свестни мъже. Но ги избирай умно.

# 52
Благодаря на всички, мисля че е време да приключваме темата, да не ви товаря излишно. Ще си помисля много за всичко и се надявам всичко да се нареди както трябва. 🙂

# 53
  • СИ

да… вече с годините осъзнавам, че не мога да го променя, колкото и да ми се иска. Пробвах с какво ли не, но ефект няма. Просто незнам как се прекратява толкова дълга връзка имам чувството, че няма да мога след това. Толкова съм свикнала с него и затова и писах тук за да чуя различни мнения и опити. Явно има хора които са по силни и успяват, надявам се един ден и аз да мога да направя тази стъпка..

Надяваш се...?! На какво се надяваш, след като толкова си свикнала с него? Най-вероятно и ти самата не знаеш. Чудо няма да се случи. Може обаче да си сигурна в едно. По-добре няма да стане.
Как се прекратява толкова дълга връзка? Елементарно... Събираш в една чанта каквото имаш и си хващаш такси към новото жилище. Ама не с неговото такси. Обърнеш ли се назад, губиш. Докато се оглеждаш още и си станала на 30. И какво? Ще си живееш със стиснат бакшиш, без деца и семейство? Може пък и да ти хареса. Кой знае...?!

# 54
Чета, чета и си викам, ми те направо все едно са женени. Щом си му свикнала какво значение има дали те обича или не? Ако има неща които ти харесват както си съжителствате и обичането е единствения кусур, стойте си заедно. Има хора женени които го карат по-зле.

# 55
Авторке, пълна трагедия си. Ти се нямаш за нищо, и е логично и той да те няма за нищо. Нищо чудно няма в отношението му.
Кой каквото сее, това жъне.
Плащала му била да я прибере. ЖДНБ.
Ти защо досега не си му направила ценоразпис за чистене, готвене, пране?
Ама няма смисъл вече, по-добре изчезвай. Ако не, стой си и след време чакаме следващата глупава тема.

# 56
Мисля, че толкова си свикнала с него, че не можеш да си представиш да се отделиш, и може би мислиш, че няма да намериш друг? Наистина, както коментираха, възползвай се, че си млада, но пък има и много по-възрастни, които прекратяват връзка и успяват да намерят нещо по-добро. Сядаш и почваш да вадиш положителни и отрицателни черти на приятеля ти и сама ще стигнеш до решението. Успех!

# 57
Докато не си затворила темата...потърси помощ (от приятели/семейство/терапевт) относно това как да сложиш край на връзката. Като те чета ми напомняш доста на мен преди години: мекошава и несигурна. Но на мен ми направиха услугата да ме зарежат. Аз само обмислях, планувах, но нямах смелостта да сложа край. Сега съм на друг акъл. Но това е свързано и със социалните умения. По-затворен тип ли си?

# 58
Докато не си затворила темата...потърси помощ (от приятели/семейство/терапевт) относно това как да сложиш край на връзката. Като те чета ми напомняш доста на мен преди години: мекошава и несигурна. Но на мен ми направиха услугата да ме зарежат. Аз само обмислях, планувах, но нямах смелостта да сложа край. Сега съм на друг акъл. Но това е свързано и със социалните умения. По-затворен тип ли си?

Ами да и съм доста наивна понякога.

# 59
Също намери начин да си повишиш самочувствието и самооценката, защото като те гледам са много ниски. Научи се да отстояваш своето, своя интерес, да имаш изисквания и очаквания от отсрещните хора, а не само да се примиряваш с всякакво отношения. Явно тази връзка те е смачкала и понеже нямаш база за сравнение приемаш подобно отношение за нормално.
Относно темата ти- това е твоята тема, не занимаваш никого,а всеки писал го прави по собствено желание. Така че няма нужда да се извиняваш, че си я пуснала или да искаш да я затварят по тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт