Мисля, че не ме обича вече

• 14 129
  • 197
  •   1
Отговори
# 60
Взе ли решение дали ще го напуснеш или ще останеш? Можеш ли лесно и безболезнено да си намериш квартира и да се преместиш? (препоръчвам някой да е с теб, докато си събираш багажа) Ще успяваш ли да се издържаш самостоятелно, ако си тръгнеш?
Това са ти важните въпроси, а не какво мислим ние. Успех ти пожелавам!

# 61
Взе ли решение дали ще го напуснеш или ще останеш? Можеш ли лесно и безболезнено да си намериш квартира и да се преместиш? (препоръчвам някой да е с теб, докато си събираш багажа) Ще успяваш ли да се издържаш самостоятелно, ако си тръгнеш?
Това са ти важните въпроси, а не какво мислим ние. Успех ти пожелавам!
И ако на втори и трети въпрос отговорът е " не" да продължава да седи при него ли?

# 62
Аз не мисля, че ще ѝ трябва подкрепа докато си събира багажа. За този авторката е просто удобната, докато той си търси правилната с която да създаде деца. И когато я намери, ще ѝ покаже сам вратата и то най-вероятно с "махай ми се веднага от къщата". Съжалявам, ако звуча грубо, но при толкова фрапиращо неглижиране на жената още преди брак и деца, обикновено това е развоя на историята.

# 63
Ами всъщност той кара такси и когато съм искала да ме вземе ми казва “сега имам работа , и ако те взема ще изгубя клиенти и пари”
Всички нападнаха младежа-бакшиш, но в така поставена ситуация той си е де факто на работа. Ами ако е на летището, а тя го извика да я вземе от центъра за да я закара до Люлин примено - да си остави работата, че да тръгне из града да я вози? Нали трябва да изкарва пари с тая кола, за да й плаща лизинга - не я е взел да вози гаджето си с нея.
И аз докато съм на работа ако жена ми ме извика да я карам с колата, какво ще кажа? Ако нещо не й е добре или е важно, спешно - да, ще ида да я взема, разбира се. Но ако просто не й се чакало на спирката, защото й било студено - ми и аз ще кажа "сори скъпа, на работа съм сега".

Инак за другото не ми звучи като много привлекателен и любящ партньор, ама какъв да бъде, то щеше ли да стане таксиджия иначе здрав прав младеж на 27 години, аз такива почти не съм виждал - все са или възрастни хора,  съкратени от офисната си работа, или роми, или разни с досиета дето другаде няма да ги вземат. Сори, че изпадам в стереотипи.

# 64
Просто се отказва в такъв случай, ама да взимаш пари от нея при положение, че живеете заедно, вече идва прекалено. После пазаруването, кой какво е изял, кой какви сметки е платил- става ми наистина интересно как се разпределя всичко това?

# 65
Просто се отказва в такъв случай, ама да взимаш пари от нея при положение, че живеете заедно, вече идва прекалено. После пазаруването, кой какво е изял, кой какви сметки е платил- става ми наистина интересно как се разпределя всичко това?

Ами как най-често пазарувам аз като и плащам аз. Той ако се сети ще ми даде някакви пари за покупките, но не винаги. А сметките се плащат поравно винаги. За тях и аз държа да си плащам всичко. Не искам някой да ми плаща да се чувствам длъжна.Затова си работя не да чакам на някого.

# 66
ХаХахаха ми казваш, че не можеш и затваряш телефона. А не да й казваш плати си курса. Наистина ли не виждаш разликата?

# 67
И аз разбирам, че е на работа, но не само таксито е проблема.

# 68
Ами всъщност той кара такси и когато съм искала да ме вземе ми казва “сега имам работа , и ако те взема ще изгубя клиенти и пари”
Всички нападнаха младежа-бакшиш, но в така поставена ситуация той си е де факто на работа. Ами ако е на летището, а тя го извика да я вземе от центъра за да я закара до Люлин примено - да си остави работата, че да тръгне из града да я вози? Нали трябва да изкарва пари с тая кола, за да й плаща лизинга - не я е взел да вози гаджето си с нея.
И аз докато съм на работа ако жена ми ме извика да я карам с колата, какво ще кажа? Ако нещо не й е добре или е важно, спешно - да, ще ида да я взема, разбира се. Но ако просто не й се чакало на спирката, защото й било студено - ми и аз ще кажа "сори скъпа, на работа съм сега".

Инак за другото не ми звучи като много привлекателен и любящ партньор, ама какъв да бъде, то щеше ли да стане таксиджия иначе здрав прав младеж на 27 години, аз такива почти не съм виждал - все са или възрастни хора,  съкратени от офисната си работа, или роми, или разни с досиета дето другаде няма да ги вземат. Сори, че изпадам в стереотипи.

Аз разбирам напълно, че е на работа и не бих му пречила да работи, но понякога има ситуации в които се налага. Като това да се прибера в порой без чадър, което не мисля че е ок. И на него да не му пука че цялата съм подгизнала. Не бих го викала за щяло и не щяло. Аз съм си самостоятелна винаги гледам да се оправям сама.
Относно такситата вече има доста познати, които го работят (млади хора)тъй като нямаш шефове на главата и е по лесно. Явно вече е по различно.

# 69
Точно пък той, дето кара такси, не е толкова вързан. Хайде, ако кара някого и не може в момента, може след това да мине и да я вземе от спирката. А по пътя винаги може и клиенти да качи, не е голям проблем. Не става въпрос за тръшкане и глезотии, то и аз не се тръшкам на ММ да излезе от работа, че да ме закара някъде си, но когато е възможно, го прави. Какво плащане, какви пет лева......

# 70
Аз съм си самостоятелна винаги гледам да се оправям сама.

Това ти е проблема. Свикнала си го така, да се оправяш сама. За това той наглее вече. Има ситуации, в които малко помощ няма да е излишна.

# 71
  • Морето
Нямам предства дали преди сте се обичали (в началото вероятно да), но вече е сигурно че няма такова нещо и от двете страни. Приемам го за нормално след 9 г. връзка.
Останалите здрави връзки след такъв времеви период ги крепи взаймното уважение и общите цели. Запитай се кое от горните го има при вас?

Здрав мъж на 27 кара такси. Ти какъв потенциал виждаш тук? Перспективи?

И още нещо. След като се изнесеш поработи над себе си и не бързай със следваща връзка.
Ако аз съм следвщият ти приятел и разбера каква е била предходната ти връзка и колко си стояла - бързичко ще избягам ако не търся само развлечение от време на време.

# 72
Нямам предства дали преди сте се обичали (в началото вероятно да), но вече е сигурно че няма такова нещо и от двете страни. Приемам го за нормално след 9 г. връзка.
Останалите здрави връзки след такъв времеви период ги крепи взаймното уважение и общите цели. Запитай се кое от горните го има при вас?

Здрав мъж на 27 кара такси. Ти какъв потенциал виждаш тук? Перспективи?

И още нещо. След като се изнесеш поработи над себе си и не бързай със следваща връзка.
Ако аз съм следвщият ти приятел и разбера каква е била предходната ти връзка и колко си стояла - бързичко ще избягам ако не търся само развлечение от време на време.

Да уточня това не е единствената му работа , но не искам да се издавам по някакъв начин. Има си и отделен личен бизнес. Ами при нас да няма го уважението със сигурност и доверието също. Още от самото начало се започна с недоверие към мен, и така си остана. Тъй като е бил нараняван от предишна връзка. Но така и за 9год явно не успя да ми вярва.

# 73
Здравейте на всички. За първи път пиша във форума, но имам нужда от съвет и мнение относно някои неща, които се случват.
Ще се опитам да съм по кратка с разказа си.
Като за начало имам връзка от почти 9 години, не сме женени, но живеем заедно. (Жена съм)
Връзката ни винаги е била доста трудна с много проблеми и недоверие, като ще спестя подробности. От доста време насам започвам да  осъзнавам реално в какви отношения съм и как не ми влияят добре. Приятелят ми винаги се е държал по грубо, егоистично и т.н , но някак си с времето започна да ми се приисква нормално отношение от човека до мен. Целия проблем е че той не показва че държи на мен. Може да звуча тъпо, но не иска да ме взема от работа( когато се налага) не съм чак такава принцеса , оставя ме в най големия студ и дъжд да си чакам автобус, което не мисля че е нормално при положение че е с колата навън , вкъщи не иска да бутне нищо все оправдания или “добре после “. Интересува го само работата му , пренебрегва не само мен ами и всички около него. Откакто работи за себе си и парите са най-важното нещо. Дори ми е казвал че са по важни от мен едва ли не. Повечето неща сама си ги върша плащане на сметките ( делим си ги), пазаруване, и изцяло чистене вкъщи подреждане трябва аз да го правя, той не хвърля дори боклука освен ако не му го връча в ръката иначе го прескача и заминава. Според вас трябва ли да прекратя такива отношения и имали ли сте подобна връзка, просто съм супер объркана.. като намекна нещо за това че накрая ще остане сам нали без мен почва едно подмазване за малко, но незнам дали това е любов или просто иска да ме притежава. А и вече минавам 25 години и ме притеснява, че времето си минава. Отделно не иска да чува за сватби , било тъпо нямало смисъл. Извинявам се, че ви занимавам ако сметнете, че темата е тъпа и безсмислена- махнете я няма проблем.

9 години са ужасно много време в което ти си му правила "евала" с някаква идея че той ще се промени!щом 9 години не се променил няма да се промени до сега вие сте трябвали да се ожените или поне годеж да имате...но след като е така по-добре сложи край на това мъчение  трудно ще е защото трябва да свикваш с новото начало което предстои ако сложиш края и може да ти липсва но така ще е най-добре от колкото да се мъчиш още 9 години

# 74
Само внимавай докато се отървеш от него да не те омая и да не вземеш да забременееш. Че тогава ти е спукана работата-и детето ще прескача като боклука!

Общи условия

Активация на акаунт