Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имам нужда да си "сверя часовника"

 • 9 519
 • 282
 •   18
Отговори
 • Мнения: 29
Здравейте!

Имам нужда да прочета чужди мнения и съвети относно моята болка.
Става дума за моето семейство - мен и съпруга ми.
Заедно сме от близо 20 години, с две деца, едното вече тийнеджър, другото - на 4 и половина.
''Взехме се'' млади, студенти още, рано станахме родители, рано ни стана тясно около врата с учене, работа, гледане на малко дете (големият се роди като бяхме студенти).
Скромно сме живели, с обичайните разпри за едно семейство- единият не се разбирал с родителите на другия, другият пък много ревнувал и тн и тн. Но си бяхме щастливи и се подкрепяхме.

През годините той все напираше за второ дете, аз бях предпазливата, имахме други неща по реда си.

Случи се и второто дете. Сбъдна му се мечтата на моя съпруг. И само 4 месеца след раждането, каруцата се обърна и така 4 години по-късно все още имам нуждата да разбера какво стана, за да мога да продължа напред с живота си.

Ето и какво се случи след раждането на второто дете:

1. Рязка негативна промяна към мен - била съм го дразнела, нервна съм била, не съм се била оправяла добре с деца и домакинство (дототгава никога една дума забележка не е имало за това), другите жени как си гледали добре децата, аз какво все съм се оплаквала (бебето беше кошмарно ревливо с всички колики, рефлукси и други екстри).
Скандали, игнориране, седене с цъкане само на телефона, докато аз въртя бебе, домакинство и голямо дете на ръцете. При въпроси- какво става, защо само цъкаш на този телефон- раздразнение, нов скандал, без логично обяснение.

2. Сексът спря. Все едно ме няма. Питах го- защо? Страх го било след раждането да не ми направи нещо- обясних стотици пъти, че аз съм в добро здравословно състояние. В същото време на няколко пъти ''хванах'' на телефона докато на мен ми е отказвал, да гледа супер извратено порно с мъже, примерно, мъже, които им прежлегдат простата и тн...

3. Забрани ми се да го търся в обедна почивка, докато работи и тн- била съм му се оплаквала само от бебето, имал си работа, обучавал се и тн.

4. След като толкова години ходеше пълен и нищо не правеше заради своите килограми, извендъж захвана една 3-месечна диета, която спазваше стриктно, тегли се по 100 пъти на ден, брои си крачките за движение и свали 20 кг, промени си коренно външния вид. Пка казвам- за нашата сватба не направи подобно нещо. И до ден днешен си пази диетата през определено време и много си следи фигурата. Било му за здравето...

5. Вечно е нещастен, вечно е намръщен вкъщи, все го дразним, все му се излиза, живее и тн. Започна да си прави равносметки как не е живял като хората през 20те ни години, как другите били излизали, той не можел заради детето и тн. Чуденката ми е- защо след като години натискаш другия човек за второ дете, което предполага животът да стане още по-затегнат, се сещаш как ти се живее и как си искаш личната свобода?

и тн тн

Отношението към мен е отвратително. Обиди, раздразнение, заплахи как ще ни напусне. Не го задържам насила, казала съм му. Апартаментът е мой, според мен не му стиска да излезе на квартира. Стоял от обич към децата. То пък голямата обич да тормозиш и обиждаш майка им пред очите им...

Въпросът е- има друга, нали? Не, не ме съветвайте на честен разговор с него. Във всички тези ''спокойни и честни разговори'' аз съм лудата, скача, става бесен, била съм ненормалница, въобразявала съм си. Пълно отрицание и все аз съм виновна.

и все пак- това са признаци, че има друга, нали? Било то нереализирана тръпка, някоя на работа, за да продължава толкова време. И не, не отсъства от вкъщи безпричинно или често, но пък времето му на работа и с колеги му е свещено, държи на него по някакъв странен начин (например, когато ги викат да работят от офиса, няма сила на света, която да го накара да остане вкъщи с мен- болен, аз болна и тн и тн).

Имам нужда да прочета вашите мнения, за да затворя тази ужасна страница.

# 1
 • Мнения: 3 732
Прочети си сама, това което си написала и си представи, че не си го писала ти, а някоя съфорумка. Какъв съвет би и дала?

# 2
 • Мнения: 4 974
Според мен може и да има друга. С това отслабване и мерене по 100 пъти на ден. Може да е някоя колежка и затова да дърпа към офиса толкова. Другият вариант е да е уж в офиса, а да е хоум офис другаде... сещаш се.

Цялото му отношение ми говори, че е чукнал 40 и е осъзнал, че не се е наживял. Рано сте се взели, рано сте си направили първото дете. Вероятно вашите набори са пътували, правили кариера или нещо друго. А вие сте бутали много неща да вървят и в един момент младостта заминава.

Някаква криза го е налегнала и ако има някоя по-млада и безпроблемна около него, лесно би хлътнал.

Ти си се завъртяла в кръговрата на домакинстването и децата. Вероятно си изнервена покрай бебе, вече малко дете и всички неща като недоспиване и т.н. Покрай тази си изнервеност, която е нормална, явно той се дразни и още повече ескалират нещата между вас. Просто няма разбиране.

# 3
 • Мнения: 2 449
Така както го описваш, май има друга. А може и ДРУГ да е.

# 4
 • Мнения: 29
Така както го описваш, май има друга. А може и ДРУГ да е.

Не, хетеро мъж си е, това с мъжкото порно било ''спамове'' не знам си какво...мъжките извратени фантазии, кой знае... Но си е хетеро мъж

# 5
 • Мнения: 2 781
Това , което го е имало между вас вече си е отишло, а че нишата е запълнена е 100% сигурно. Наостри сетивата и скоро ще ти се изясни ситуацията.

# 6
 • Мнения: 17 922
Има друг / а.
Щом те храни така теб постоянно, значи го дразниш и прави сравнение с другата.

# 7
 • Мнения: 167
Аз също мисля,че може да има друг.

# 8
 • Мнения: 29
Това , което го е имало между вас вече си е отишло, а че нишата е запълнена е 100% сигурно. Наостри сетивата и скоро ще ти се изясни ситуацията.

Цялото ми усещане натам води, моля за честен и почтен отговор и все забиваме в скандала как аз съм луда истеричка, която си въобразява. Не знам още колко да ги наостря сетивата, аз живея с това усещане вече 4 години, но ми се вменява друго ...

# 9
 • Мнения: 4 974
Има ли трети човек рано или късно се разбира. Въпросът е дали ти искаш да си затвориш очите, или да разбереш истината.

# 10
 • Мнения: 29
Има ли трети човек рано или късно се разбира. Въпросът е дали ти искаш да си затвориш очите, или да разбереш истината.Искам! За да свърши тоя кошмар най-накрая! чудно ми е как в някои семейства се стига до тези ''кротки'' разговори, в които мъжете почтено си признават всичко? При него очевидно всичко съмнително се трие от телефон, до служебните нямам никакъв достъп, а най-малко до честен и спокоен разговор...

# 11
 • Terra incognita
 • Мнения: 11 283
Някой му е "прегледал" простата и му е харесало.

# 12
 • София
 • Мнения: 292
И аз мисля, че има друг/а.
Като цяло това с по-странното порно.. и аз минах през такъв етап. Хванах вече бившия мъж как си е правил снимки с мое бельо. Бях в шок, но си е 100% хетеро (или поне на 99% Simple Smile).

Кое повече те тревожи - дали има друга жена, или отношението му към вас с децата? Защото дори и да няма, отношението си остава и ТО е проблемът. Ако  пък искаш да разбереш за изневяра - освен да го следиш, проверяваш наистина ли е на работа, друг вариант не знам. Искаш ли да си го причиниш е друг въпрос.

# 13
 • Мнения: 2 781
Този дом , деца и семейство са и на двамата , не само твоя отговорност. Всяка отговорност върви със задължения - напомняй му го при всяка нападка. От всичко , което пишеш си личи , че човекът вече не е част от това семейство много отдавна , сега просто трябва да го хванеш в крачка и с доказателството строяваш и куфарите пред вратата .

# 14
 • Мнения: 78
Била съм в подобно положение и в подобни отношения. Има друг човек, вероятно жена, не мъж.

Общи условия

Активация на акаунт