Мисля, че не ме обича вече

• 14 137
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
  • СИ

Да уточня това не е единствената му работа , но не искам да се издавам по някакъв начин. Има си и отделен личен бизнес. Ами при нас да няма го уважението със сигурност и доверието също. Още от самото начало се започна с недоверие към мен, и така си остана. Тъй като е бил нараняван от предишна връзка. Но така и за 9год явно не успя да ми вярва.

Недей уточнява повече, работата е ясна. Кара такси, но имал отделен, личен бизнес. Дрън, дрън...! Представям си го направо. Ти си била на 16, той на 18 години, когато сте започнали и доколкото разбирам. Той бил нараняван от предишна връзка? Стига бе...! 18 годишен и наранен?! Много чувствителен този бакшиш...!        Stuck Out Tongue Closed Eyes
Накратко: Стягай се в кръста и работи повече! Трябва да изкарваш пари за таксито и да си плащаш сметките. А да...! И да не забравиш да му родиш едно дете, може да му върнеш доверието така. Пък ако са две, даже може и да се ожените.        Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 76
Кво дете да му ражда, бе, конче, той нали не ще?!

# 77
Само внимавай докато се отървеш от него да не те омая и да не вземеш да забременееш. Че тогава ти е спукана работата-и детето ще прескача като боклука!

Ами нямаме такива планове, очевидно😀
Не мисля че би го направил, той също не иска в момента изобщо, дори с цел да ме задържи не мисля че ще го направи.

# 78
  • СИ

Той и нея не я ще много, ама тя си стои.            Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 79

Той и нея не я ще много, ама тя си стои.            Stuck Out Tongue Closed Eyes

А ако не ме иска защо е с мен тогава?
Да може вече да не съм му интересна и така нататък ама чак да не ме иска.. то има лесно ще ме остави. Защо някой ще стои с някои ако не го иска. Аз търпя примерно, защото го обичам. Явно аз нещо не съм в час.

# 80

Той и нея не я ще много, ама тя си стои.            Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е ...

Да може вече да не съм му интересна и така нататък ама чак да не ме иска.. то има лесно ще ме остави. Защо някой ще стои с някои ако не го иска. Аз търпя примерно, защото го обичам. Явно аз нещо не съм в час.
Нито ти го обичаш, нито той ще те изгони. Теб те е страх и те е яд, и си в недоумение, затова стоиш - чакаш нещо да се изясни, ама кога ще стане, не се знае. А той - удобна си му, не му висиш на врата с разходи, има секс, манджа, чисто, изпрано и т.н. Той е напълно наясно защо седиш - заради чувството за неизвестност и безпътица.
Ако питаш мене - събери си багажа и напусни без предупреждение, или събери неговия, ако жилището е твое, и го изхвърли и смени ключалката.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 16:33 от -Narcissa-

# 81
  • СИ

То, че не си в час го намекнаха и много други по-горе. Виж сега... Нищо лично, нито искам да те обиждам по някакъв начин.
Защо да те оставя? Безинтересна си му, то е ясно. Но готвиш, чистиш, переш, вършиш домакинската работа. На всичкото отгоре си плащаш и сметката за ток и вода. Освен това му пускаш редовно. Ами това си е много добра оферта. Не е за изпускане. Ти като искаш чакай и се надявай, твоя работа. Обичай си го, защо да не си го обичаш? Човекът е много перспективен. Има бизнес и кара такси. Освен това сте заедно само от 9 години...         Stuck Out Tongue Closed Eyes
Между другото... Родителите ти на какво мнение са за бизнесмена с таксито?

# 82
Нито твоето е любов, нито неговото. Ще си направиш услуга, ако си тръгнеш и никога повече не се обръщаш назад. А след години ще се чудиш на акъла си да търпиш толкова време.
Можеш да бъдеш много щастлива, но сама до избираш да седиш и да пишеш теми из форумите обича ли ме, не ме ли обича.
Пълно е с хора, които няма да те карат да се чудиш и за миг. Ама за да се появят трябва да им направиш място, тоест да разкараш този.

# 83
Ще стои с теб докато не намери някоя по-изгодна и после ще ти бие шута. Не се залъгвай, че стои от любов.

# 84
Щото си удобна, винаги на разположение, без претенции, гледаш да угодиш, вероятно малко ти трябва да се зарадваш, някакво минимално внимание или жест.
Скоро имаше една друга тема с момиче като тебе. В няква дискотека се напила много, звъняла на приятеля си да я прибере, той си изключил телефона. След това и купил един сладолед и едно цвете май беше, и тя вече щастлива.
Така че това е причината да е с тебе, не се самозаблуждавай. Ако те зареже ще остане на сухо ако друга не му върже, отделно за да му върже която и да е ще трябва да се постарае много повече от колкото сега.

# 85
  • Морето
Изпревариха ме с точния отговор: Удобна си . Даже много.
През това време той си прави други планове и се оглежда за жената която ще е майка на децата му. В къщи изпрано, сготвено, секс...
Обичаш човек който не те уважава? Ти сериозно ли?
Ако не си се убедила до сега от всички изписани мнения, иди на психолог, той да те убеди че стоейки в такава връзка уврежданията който получаваш се задълбочават.

# 86
  • СИ
Ще стои с теб докато не намери някоя по-изгодна и после ще ти бие шута. Не се залъгвай, че стои от любов.

Аха...! Ще намери...! Така се намирало то. Представям си го... Таксиджия ерген, по официален анцуг. Пред него опашка от моми...! Ще се избият коя да отиде при него, за да плаща сметки и да му пуска на аванта.
Тази си му е много добре. Освен това го обича...!           Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 87
Изпревариха ме с точния отговор: Удобна си . Даже много.
През това време той си прави други планове и се оглежда за жената която ще е майка на децата му. В къщи изпрано, сготвено, секс...
Обичаш човек който не те уважава? Ти сериозно ли?
Ако не си се убедила до сега от всички изписани мнения, иди на психолог, той да те убеди че стоейки в такава връзка уврежданията който получаваш се задълбочават.

Не мисля че крои планове за друга, както казах е обсебен от работа и пари. Убедих се да от всичко казано. Знам че не трябва да стоя въпроса е да го реша. Не е лесно да останеш сам..

# 88
Ще се справиш, по-добре е от колкото да си загасваш бавно в подобна връзка. Като за начало излизай повече с приятели, намери си такива или си възстанови старите приятелства, излизай навън- ходи на барове, дискотеки, просто се забавлявай. След това ще намериш друг, но преди всичко работи върху самочувствието си както ти казах, и не се примирявай с неща, които не харесваш, особено като отношение към теб.

# 89
Прекрасно е да си сам.
(В сравнение с тази ти връзка)

Общи условия

Активация на акаунт