Мисля, че не ме обича вече

• 14 179
  • 197
  •   1
Отговори
# 90
  • Морето
Момиче аз съм мъж с доста житейски опит.
Бъди сигурна, че се оглежда. Отвори си очите. Парите за който работи са част от плановете му, но тебе те няма там.
На 25 няма да останеш сама. А и имаш крещаща нужда да преусмислиш поведението и ценностната си система.

# 91
Обсебен от пари, ама кара такси?
Моля ти се, девойко, приземи се.

# 92
Не било лесно да си сама? Ти кога беше сама, на 14-15 години ли? Голям бизмесмен излезе този, брех!

# 93
Да уточня това не е единствената му работа , но не искам да се издавам по някакъв начин. Има си и отделен личен бизнес. Ами при нас да няма го уважението със сигурност и доверието също. Още от самото начало се започна с недоверие към мен, и така си остана. Тъй като е бил нараняван от предишна връзка. Но така и за 9год явно не успя да ми вярва.
Айде сега - предишна връзка. Да не е бил на 10 ?! Нараняван бил! Ми, то, всички сме наранявани, ама не се държим толкова идиотски с (уж) най-близките ни хора.

За 9 години щом не е отимал доверие, няма да отима никога.

# 94
Скрит текст:
Нямам предства дали преди сте се обичали (в началото вероятно да), но вече е сигурно че няма такова нещо и от двете страни. Приемам го за нормално след 9 г. връзка.
Останалите здрави връзки след такъв времеви период ги крепи взаймното уважение и общите цели. Запитай се кое от горните го има при вас?

Здрав мъж на 27 кара такси. Ти какъв потенциал виждаш тук? Перспективи?

И още нещо. След като се изнесеш поработи над себе си и не бързай със следваща връзка.
Ако аз съм следвщият ти приятел и разбера каква е била предходната ти връзка и колко си стояла - бързичко ще избягам ако не търся само развлечение от време на време.

Да уточня това не е единствената му работа , но не искам да се издавам по някакъв начин. Има си и отделен личен бизнес. Ами при нас да няма го уважението със сигурност и доверието също. Още от самото начало се започна с недоверие към мен, и така си остана. Тъй като е бил нараняван от предишна връзка. Но така и за 9год явно не успя да ми вярва.
И това не е нормално, нараняван в предишна връзка. Ти какво общо имаш с това нараняване? Връзката е с теб, не с предишната, която и да е била. Нали затова не е в оная предишна връзка, а в нова.

Скрит текст:
Кво дете да му ражда, бе, конче, той нали не ще?!

Той и нея не я ще много, ама тя си стои.            Stuck Out Tongue Closed Eyes

А ако не ме иска защо е с мен тогава?
Да може вече да не съм му интересна и така нататък ама чак да не ме иска.. то има лесно ще ме остави. Защо някой ще стои с някои ако не го иска. Аз търпя примерно, защото го обичам. Явно аз нещо не съм в час.
С теб може да е по различни причини, навик, удобна си му......защо не. Но не прилича на любов. А ти какво му обичаш също не става ясно от изписаното досега. Ама, ти си знаеш.

# 95
Темата следва обичайното развитие за подобни теми:
1) описание на проблема от авторката
2) коментари от околните, че такова поведение на мъжа не е нормално
3) жалване на авторката, че го разбира, но не иска да е сама
4) опити на коментиращите да ѝ вдъхнат кураж да се освободи от токсичната връзка и привеждане на нови доводи зашо трябва да го направи
5) авторката започва да не харесва коментарите и да защитава мъжа
6) коментиращите търсят още доводи колко ненормални са такива отношения между мъж и жена
7) авторката заявява, че мъжа не е толкова лош и ще остане с него и иска заключване на темата

# 96
Темата следва обичайното развитие за подобни теми:
1) описание на проблема от авторката
2) коментари от околните, че такова поведение на мъжа не е нормално
3) жалване на авторката, че го разбира, но не иска да е сама
4) опити на коментиращите да ѝ вдъхнат кураж да се освободи от токсичната връзка и привеждане на нови доводи зашо трябва да го направи
5) авторката започва да не харесва коментарите и да защитава мъжа
6) коментиращите търсят още доводи колко ненормални са такива отношения между мъж и жена
7) авторката заявява, че мъжа не е толкова лош и ще остане с него и иска заключване на темата

Ами явно добре сте разбрали всичко. Тогава да се приключва темата. Simple Smile

# 97
Темата ще я приключим, въпроса е ти като се обърнеш след 20 години назад, дали ще поискаш да повториш живота си такъв и ли ще съжаляваш. До това се свежда всичко, защото имаме само по един живот.

# 98
  • Морето
На авторката ще и трябва малко време да усмисли нещата който прочете и кураж за да действа. Не е необичайно, човешко е. Все пак за нейно добро се надявам да вземе правилното решение.

# 99
Забравихте и т.8 - коментиращите почват да се изнервят и теглят по една м... на авторката мислено, щото е забранено във форума Wink

Моят въпрос откъде знаеш какво е да си сама и колко е тежко си виси във въздуха неотразен...

# 100
Забравихте и т.8 - коментиращите почват да се изнервят и теглят по една м... на авторката мислено, щото е забранено във форума Wink

Моят въпрос откъде знаеш какво е да си сама и колко е тежко си виси във въздуха неотразен...

Не успявам да отговоря на всички.
Ами когато бяхме разделени, въпреки че имах човек до себе си, не можах да издържа без него и отново се върнах с разни уговорки и обещания че всичко ще е наред.
Затова си представям ако съм сама как ще е, още по зле ще искам да му се обадя или да го видя и нищо няма да стане..

# 101
Виж сега, съвети получи много и то повечето добри. Simple Smile

От тук нататък и ти трябва да направиш нещо. Ако пусна темата само да си излееш мъката и после да продължиш както преди, смисъл няма. Ако ти е ок да си използвана цял живот, добре, иначе бягай с 200.

# 102
Щом си знаеш, че не можеш без него, за какво ти беше темата? Ако очакването е било да завалят едни: "ама, обича те, как, даже много те обича", съжалявам за разочарованието. Но описаното от теб не прилича по нищо на любов от негова страна. А щом ти не можеш без него, ами, ще си го търпиш. Не се надявай тепърва да се промени.

# 103
Виж сега, съвети получи много и то повечето добри. Simple Smile

От тук нататък и ти трябва да направиш нещо. Ако пусна темата само да си излееш мъката и после да продължиш както преди, смисъл няма. Ако ти е ок да си използвана цял живот, добре, иначе бягай с 200.

Исках да чуя различна гледна точка от тази на приятели и познати и ако някой е бил в тази сутиация как се постъпва общо взето. Аз знам какво трябва да направя вече въпроса е да имам смелост да го направя. Но знам че рано или късно ще стане.

# 104
И какво казват приятели и познати? Да стоиш с него, щото е бизнесмен и те обича?

Като те слушам как говориш за едно неопределено бъдеще, в което ще се решиш евентуално да го напуснеш... ясно е! Въобще няма да го напуснеш! Ще те оплоди по някое време и като те кара към родилното по нощите ще пусне нощната тарифа на таксито...

Общи условия

Активация на акаунт