90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 29 322
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Жената на предпоследната снимка има много странен корем. 🤣 А Тифани доста е отслабнала. 👍🏻
Аз с една снимка на Девън от днешния й лайф.. Ами много зле изглежда без грим. Някакви филъри си е слагала, макар за мен да нямаше нужда..

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 23:30 от Pupitka

# 121
  • Sofia
Йоланта е със странният корем.
Била е много пълна,свалила доста кг със стомашен пръстен /или др беше/,има операции за премахване на излишната кожа...облича се много нелепо 🤨

Тифани ме съмнява да е отслабнала.
Или е стара снимки или фотошопирана.Вчера гледах малко неин клип за грим.

# 122
Може да не е хубаво, но се чудя колко тежат Тифани, Калани и Никол, и коя е най-едра. Предполагам, че Калани.
Из Гугъл има разни сайтове, в които пише ръст и тегло на участниците, но според мен си измислят.

# 123
  • София
Като ги гледам са поне 100 кила, а може би и доста повече. Огромни са. Поне за нашите стандарти са огромни.

# 124
Оооо, повече от 100 са.. Никол почти си е за доктор Наузардан

# 125
Обаче Никол е ниска. А Калани ми изглежда височка...

# 126
  • София
Жената до Джеси много прилича на колумбийката, която имаше връзка с Тим.

# 127
Това е тя - Дженифър.
Днес ще пусна статия за трети епизод на Дневници, но съм малко заета и не знам кога точно ще стане. Епизодът не беше нещо особено.

# 128
Според мен Никол е най-дебела.

# 129
  • София
Имаше една друга, с две големи дъщери, която тайно се ожени от продукцията, после се разведе, едната й дъщеря се изнесе от къщата заради мъжа й, онзи младок.

# 130
Моли и Луис. Тя сега е с друг мъж. Моли е много гърдеста, но не е фрапиращо дебела.

# 131
  • София
Моли е с огромни гърди, затова е и започнала такъв бизнес с бельо в нестандартни размери, което да оформя добре гърдите, а не да изпадат. Като я давар на диван изглежда огромна, в цял ръст се вижда, че не е чак толкова.

# 132
Девън със и без Фотошоп и филтри:

# 133
Тя Девън и без Фотошоп е красива, стига да си сложи грим. Хубави черти има по принцип.

# 134
Преди изглеждаше по-добре, без тези джуки. На фотошопираната снимка са добре, но на истинската изглеждат все едно са я нажилили пчели.

Общи условия

Активация на акаунт