90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 29 323
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
По принцип и аз сутрин, без грим с тъпа физиономия, изглеждам зле. Е, като се намацам не приличам на излязла от списание, но има разлика 😀😀😀
Моли наистина не е толкова огромна, колкото изглежда. Просто всичко е гърди. Ако ги намали, ще е топ мацка, макар че на мен в червената рокля ми харесва и така.

# 136
Тази снимка е от неин лайф в Инстаграм - коментираше се и в Редит - имаше други скрийншотове. Освен това, косата й е подкъсена неравно (не артистично, а като офъкана) и хората се питат да не я е подстригвала Друцила.

# 137
  • Sunshine state
Абе аз знам как изглеждаше и как е сега Девън. Не е добре с тия филъри.

# 138
# 139
Ходят си😆

# 140
Трябваше да се пробва с фризьорката - нали каза, че много обичал да си говри с нея.
Пуснах статията за 3-ти епизод на Дневници. Той е за Лорън и Алексей, Амира, Лари и Джени, Язан и Тарик и Хейзъл.
Нищо особено - Алексей иска да издейства виза за роднините си (за да дойдат на гости, доколкото разбрах, не за постоянно), Хейзъл каза, че иска да вземе сина си в Америка и ще се бори за попечителство, Язан се надява да се ожени това лято за новата си американска годеница Лина (още не са се оженили), Амира има нова работа, Лари и Джени спестяват за къща...

# 141
  • Sofia
Лари и Джени кои бяха 🤔

# 142
Лари е оня загубеняк, който отказа да яде прасе на шиш във Филипините, защото цивилизованите хора не ядели такива неща (тогава много американци коментираха, че ядат,особено ако са от Хаваи).
С Джени живеят в каравана, за две години са спестили 15 хиляди долара и ще си строят къща във Флорида. Синът му му каза, че това няма да стане за по-малко от 80 000 долара.

# 143
  • Sofia
Да,сетих се...,мерси

# 144
  • София
Но пък наистина се обичат и са от малкото от Преди 90-те дни, които останаха заедно. Нямат пари, но работят и спестяват колкото могат, не са тип Карини и Пол.

# 145
Малее, тези филипинките са ми като клонинги, не ги разпознавам коя коя е Joy

# 146
  • Sunshine state
Ами Майк и новата му си ходят много повече, какво да кажа. 😀

# 147
  • София
Да, Наталия е твърде хубава за него. Може би като цяло е твърде за него. Той е  съвсем обикновен, неособено образован или човек с някакви интереси. А с тези циркове с отлагането на сватбата и тормоза, дето го хвърли на Наталия, за да си върне за нейните фръцвания и претенции, вече ми дойде вповече. Да й беше купил билет за самолета и да я изпрати по живо по здраво.  Не съм фен на Наталия, но съм сигурна, че тя може да си намери мъж, който да е на по-високо ниво от Майк и повече да си отиват.

# 148
  • sf
А Натали къде е сега?

# 149
  • Sofia
Дали получава “помощи” от спонсора?
Нали 10год ,а след промяната от Тръмп трябвало доживот да се подпомагат...

Общи условия

Активация на акаунт