90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 29 353
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Каквито и корекции да си е правила, в момента изглежда много добре. Не се е направила типичната силиконова кукла, както нашите “звезди” правят. Не бих и предположила, че е изглеждала толкова различно. Бих я поздравила за корвкциите.

# 166
Следя темата, но не пиша. Но снимката "от преди" на Яра ме провокира. От коя година е тази снимка?

# 167
Яра е... Уоу. Нямам думи. Страхотна разлика. Сега определено повече ми харесва.

# 168
  • София
И от мен няколко снимки преди и след на Яра

# 169
Тази снимка е точна, но е прекалено отблизо и затова изглежда по-зле. Ето едно видео, което преди време бях сложила в блога - пак преди корекциите, но е руса. На мен не ми харесва как изглежда, но е минавала за атрактивна (сигурно е имитирала Парис Хилтън в онзи период). Появява се около 20-тата секунда:

# 170
  • София
За съжаление децата не наследяват пластичните корекции, така че не се знае дали няма да се появи същият нос при някое от децата й или кръглото лице.

# 171
  • Sunshine state
Да, и лицето има някаква промяна, не е само носа. Скули ли е правила, що ли? Иначе да, детето няма да наследи сегашния й вид. 🤣

# 172
И? Каквото не си харесва, ще коригира, ако иска. Голямо нещо.

# 173
  • Sunshine state
Ами нищо, отбелязваме само на раздумка. 🤷🏼♀

# 174
Може би лицето се е изострило с възрастта.

# 175
И? Каквото не си харесва, ще коригира, ако иска. Голямо нещо.
И, ти отнякъде се спусна да ни се скараш ли?

# 176
  • София
Според мен не е съвсем така. Все едно да се запозная с мъж с много корекции, на практика да е друг човек. Аз като раждам, искам да родя от хубав мъж, а не от невзрачен с корекции. Това не е грим, който да изтриеш, а основни характеристики - овал на лицето, структура на черепа и т.н.

# 177
Андариел, да, донякъде е така. Аз от едно от предаванията, останах с воечатлението, че тя съвсем осъзнато решила да се промени. В последното видео леко простее, сега си е доста на място жена.
 Lemy, айде да не търсим конфликт там, където го няма. Не се спускам и изпускам.

# 178
Имаше такъв случай с едни корейци, беше в новините. Мъжът подал молба за развод и май искаше да съди жена си, след като разбрал колко корекции си е правила. За измама.
По-късно ще потърся линк.

# 179
Не бяха ли китайци🤔
А иначе, корейците май бяха водещите по броя на пластичните операции.
‘Krist, аз поне нищо не търся, изказването ти звучи сякаш размахваш пръст, а тук обикновено спазваме добрият тон.

Общи условия

Активация на акаунт