90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 29 354
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Не, съвсем не съм вложила такава емоция в писанието. Всичко е наред.

# 181
Може и китайци да са.
Действително, в Южна Корея са най-добрите пластични хирурзи и операциите са много разпространени. Там младите хора мечтаят родителите им да им подарят ново лице по същия начин, както тук някои момичета искат силикон за бала.
Ама трябва да признаете, че носът на Яра е хубав, не е като на Майкъл Джексън 😆

# 182
  • София
Яра определено изглежда по-добре сега. Интересно Джефри в оригиналната или подобрената Яра се е влюбил

# 183
  • Sofia
В подобрената 😁
Интересно е това предаване.
Дали има и втора част с новият стайлинг?

# 184
Поне в Ю туб няма продължение. Сигурно клипът е рекламен и затова не са публикували всичко.
Има откъси от епизоди с други момичета.

Пуснах си новия епизод (с кофти качество и без субтитри от Ю туб) на И заживяха ли щастливо?:

Скрит текст:
Брандън и Юлия изглежда най-после ще се изнесат!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 16:41 от pppqqq

# 185
  • Sofia
Колко още серии от този сезон има да излъчват по нашенската TV?

# 186
Сезонът не е приключил. В момента в САЩ май са до 11-ти епизод. Не знам колко епизода е сезонът, но предишният е бил 18.

Скрит текст:
Не харесвам апартамента на Брандън и Юлия - ремонтиран е и изглежда добре, но почти няма прозорци (няма и тераса). Аз ще получа пристъп на клаустрофобия, ако живея там. Майката на Брандън каза същото, но аз наистина го мисля...

# 187
Каква операция си е правила Натали?

# 188
Абе какъвто и да е апартаментъъ, по-добре отколкото във фермата. Освен всичко друго родителите на Брандън са ужасни. И в дрешник бих отишла да живея.

# 189
Натали каза, че има проблем със синусите и заради това ще си оперира носа.
Феновете предполагат, че просто си е направила пластична операция.
Аз обаче не забелязвам голяма разлика на новите й снимки. Очевидно е по-слаба, но носът си е горе-долу същият.

Ето за осъдената от мъжа й китайка (наистина е китайка, а не корейка) - има и нейна снимка преди и след. Горната снимка май не е на въпросното семейство: https://www.actualno.com/curious/kitaec-osydi-jena-si-rodila-mu- … ca-news_5216.html
Обаче Джови е осведомен за операцията на Яра и я подкрепя.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:31 от pppqqq

# 190
Сега серията дето върви е странна, някой гледа ли? Този от Южна Африка (май Роналд се казваше) дето кандидатства за съпружеска виза е голямо леке. С адвокат репетират бъдещото интервю и как да отговаря на въпросите, пък Роналд се държи като... нямам думи.
Триш нарече Наталия "ку**а", уау...
На Анджела й казаха да не пуши , ако иска операция, дори подписа някакъв документ, разбра, че ще й правят никотинов тест... и тя пак си прави своето, вади кутии цигари от дълбокия сутиен и си пуши.

P.S. Какви са тия малоумни анонси при рекламните прекъсвания, с компютърен глас, като робот... "Date Night"

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 00:12 от diziler

# 191
Анжела, Роналд, Триш... Това за мен са изкуствени сценки, за да има по-голям интерес. Много нагласено ми е вече цялото предаване, а преди го гледах с интерес.
Тоя робот е изключително дразнещ. Ако пък бях майка, още повече щеше да ме натоварва с "умните" си шегички.

Съжалявам, че измествам темата, но сте ми приятни и искам да споделя с вас колко се кефя на новото семейство Шамуелс. Харпър ми е любима. Всички деца са прекрасни. Малко ми е и тъжно за тях и какво е било нужно да преживят от толкова малки.

# 192
Рон вярно не става за нищо, но и Тифани е същата - лика-прилика са си.
А това, че Триш е нарекла Натали к. не е сигурно. Тя го твърди. Видях коментари в Редит, че Триш я нарекла добра кукър (готвачка), пък Натали разбрала хукър...

# 193
  • Sofia
Видях коментари в Редит, че Триш я нарекла добра кукър (готвачка), пък Натали разбрала хукър...

Само че "cooker" значи "готварска печка", а "cook" е "готвач". При положение че Триш си е американка, няма как да обърка термина. Освен ако не е ставало въпрос за някаква глупава игра на думи, ама надали...

# 194
  • Sunshine state
Не е само печка, а и уред за готвене, който има във всяка къща. Не знам кой крив, кой прав, но добре, че тия двамата не са заедно вече. Просто не бяха един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт