90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 885
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Сега го повтарят. Това е епизодът, в който Яра изгони близките на Джови, а те казаха, че рибата и хайверът били много гадни. Освен това искаха да остави новороденото бебе само в отделна стая, за да не свиква с нея и за да може с Джови да правят с.кс.

Видях шеги в Редит, че сега сигурно Анджела ще си направи Онлифанс. Като нищо може да стане.

# 451
Аз също мисля, че детето трябва да спи в отделно креватче/стая от родителите си. Иначе децата свикват така и после, според мен, е трудно да ги отделиш. Не става въпрос за 5-6 месеца, някои деца изкарват така до 3-4 годинки, а и повече. Това не е много приятно за любовния живот на двойката. От друга страна пък я разбирам, че когато става по 5 пъти на нощ, е доста изморително за майката и е по-лесно, когато то спи при нея. Нямам деца, не знам как бих постъпила. На теория е едно, но на практика е много трудно. Може би някакъв среден вариант е да спиш в една стая с детето, но да се опиташ да го приучиш поне да спи само в креватчето си. Но няма грешен подход. Всяка майка нека сама да прецени кое е добро за детето й.
Иначе беше абсурдно това изгонване в 6 часа. Те в колко са дошли на вечеря? Мисля, че това беше някаква сценка, за да има драма. Кои хора ходят в 4 на вечеря и в 6 си тръгват? Те в 8 ли си лягат? Не мисля, че такава е традицията в Украйна. Измислят си, за да има сценки.

# 452
А аз мисля, че това е нейният начин да пресече критиките им за възпитанието на бебето и за ястията й. Вместо да влиза в излишни спорове- Благодаря за гостито, айде у вас си.

# 453
Аз съм против отделна стая за малките деца.
Като малка не съм спала в отделна стая, в момента нямам проблеми, нито пък като тийн или студентка съм имала проблеми да спя сама.
А това бебе дори няма годинка.
Яра каза,че бебето си ляга в 6 и затова ги накара да си тръгнат. Но наистина не си е струвало да ги вика, щом са пътували два часа в едната посока.

# 454
Не искам да разводнявам, но за отделната стая- смятам, че детето трябва да има. Освен дете на майка си, то е главно един отделен индивид, имащ нужда от своето си местенце, където необезпокоявано да развива ум и фантазия, може би и специфични умения. Да твори, да мечтае, да си поплаче или да си говори с приятели.
 Извинете за спама.

# 455
Еми, честно казано, повечето ми съученици, както и аз, са отраснали в апартамент с една спалня (обикновено някой от домакинството спи в хола, когато условията са такива). Така че и да искат не са могли да имат детска стая.
Скрит текст:
Имало е няколко мои познати с такава възможност, но дори и братовчедките ми (които са отрасли в къща на село, а не че са били много богати), по-често спяха с майка си, когато бяха малки.

# 456
  • София
Яра е сама с месеци, нормално е детето да спи с нея като е самотна в спалнята.

Във фб имаше пост на американка, която скастри другите американци за крайното им мнение. За тях е много опасно да се спи с бебе в леглото и даже са възмутени, щели да убият Майла така, противоречало на здравните стандарти, трябвало да им отидат на проверка. Но тази им написа, че трябва да си разширят малко мирогледа и че това, че при тях така се смята за правилно, не означава, че това е така и че в Европа, а най-вече Азия, Африка се отглеждат така бебета и им няма нищо, здрави са си. Отдолу бяха коментирали много хора и от Западна Европа, че така са отгледали бебетата си първата годинка.

# 457
  • Sofia
Дъщерята на Кени чака бебе

Поредна грозна татуировка 🤨

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 12:29 от Doli

# 458
Според доктор Кърк Хонда (професор и психиатър), който коментира епизодите в Ю туб, такова малко бебе трябва да спи с майка си. И точно ако бъде оставяно само, може да развие психически проблеми, а не обратното.
Той е американец, единият му родител е японец (но от род, който още от преди Втората световна живее в САЩ).

# 459
То ще расте, няма да е все новородено.

# 460
Това какво значи - че трябва да го захвърли от бебе, защото ще расте?

# 461
“Захвърли”, чак. Има приемлива възраст за обособяване на местенце за човек.

# 462
И не е 0-левата възраст. А какво се прави в апартамент с една спалня и невъзможност да се купи или наеме друг - мазето се обзавежда като детска стая?

# 463
  • Sofia
И двете ми деца спаха до 7-8год в една стая с нас.При първото беше поради теснотия,при второто от лиготия 😁

# 464
Чак захвърли... Смятам, че много деца са спали сами от бебета. Не намирам това за предпоставка за лошо психично здраве.
Когато жилището е малко, разбирам. Но говорим, че детето има самостоятелна стая и въпреки това спи при родителите си.
Когато апартаментът е с една спалня, родителите спят в хола, а децата пак имат отделна стая. Наясно съм, че много български семейства са така и решение има. Ако пък апартаментът е с една стая за всичко, трябва да се помисли за възможност за закупуване на по-голям, поне двустаен.

Общи условия

Активация на акаунт