90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 886
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Трейлър за Tell all, Анджела полудява и си сваля роклята да ѝ видят гърдите. 😳 Кадрите са замъглени, но в студиото всички са видели.

https://ew.com/tv/90-day-fiance-angela-flashes

# 436
Този клип вече го няма.

# 437
# 438
Ужас!
Тези кадри сигурно са изтекли, мисля, че има поне още един епизод преди този - Майк и Натали ще се разделят, тя ще му съобщи, че го напуска.
Натали май не се досеща, че няма как да получи зелена карта при толкова кратък брак. 

Уф, в статията пише и че Рон обвинява Тифани, че му изневерила с оператора по време на престоя й в ЮАР...

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 21:41 от pppqqq

# 439
  • Sofia
Кога ще го дават в Бг?

# 440
Скоро. Не съм сигурна с колко епизода сме назад - с два?
Утре или вдругиден трябва да излезе редовния (американски) епизод, в който Тифани и Рон и Майк и Натали ще се разделят, а Андрей май ще се бие с брата на Елизабет. А следващата седмица при тях ще излезе и финалът (поне първата му част).

Ето клип от утрешния епизод - Натали съобщава на Майк, че го напуска, докато си играе с домашния си плъх:

# 441
  • София
Това определено ще бъде забавно. Напоследък ми вървят мудни епизодите

# 442
Хвърляйки едно око на серията от събота хващам някакви моменти в които майк постоянно се обяснява как всичко правел за Наталия а тя видиш ли все недоволствала тази роля на жертва от мъжка страна ми е мн добре позната просто за съжаление не е нейния човек тя че мрънка така си е но и той е такава тежка гемия ...

# 443
  • Sunshine state
За мен Наталия е доста странна и дори смятам, че има ментални проблеми. Вижте й приятелката в този клип:
https://fb.watch/7b_zV80spD/

За клипа от tell all нямам думи.. 😱 А на Асуело сестрата се заяжда с всичко живо, че и на бой налита. Егати хората.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 01:31 от Pupitka

# 444
Сестрата и майката на Асуелу още не са си намерили майстора. Но и това ще стане някой ден...

# 445
И на мен Натали ми изглежда не съвсем добре умствено. Акцентът й е потресаващ.
Тифани и Калани са станали огромни. Плашещо огромни!

# 446
Асуело буквално изхвърли сестра си Тами от дома си. Той е първосигнален и не бих се учудила, ако са се били у тях като малки. Нали са общо девет деца, голямо меле е ставало!

И аз мисля, че Натали има някакви психически проблеми. Обаче Майк е пасивно агресивен и трудно се издържа. Не случайно не може да си намери жена. А майка му е много неприятна, не мога да си представя ситуация при която бих я харесала, след коментарите преди сватбата и после когато каза "дай й 5000 долара и я прати у тях". Дори да е загрижена, има други начини да се изрази.

# 447
  • София
Майката на Майк е ужасна или поне такава я представят в предаването. Таково чудо не бих издържала. Майк също за нищо не става. В крайна сметка той е поканал Наталия там, те не е дошла у тяк просто така.

# 448
Колаж от Инстаграм - единственият човек, който сигурно се е зарадвал от постъпката на Анджела:
Скрит текст:

# 449
Снощи гледах поредния епизод на "Заживяха ли щастливо?", то става все по-зле. Сагата с гърдите на Анджела ми идват вече too much.
А това с Андрей и семейството на Елизабет ми изглежда абсолютно режисирано и нагласено. Сигурно режисьорът им е казал: карайте се почти до бой, нека има екшън.  Всъщност Елизабет има две сестри, но една от тях прилича изключително много на нея, даже я обърках в началото, да не са близначки?
От целия епизод най-симпатична ми беше сестрата на Калани. Тя по принцип си е симпатична Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт