90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 890
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Да, при това имат дългосрочни планове. Не е ясно защо Саша се е разочаровал от САЩ, след като много искаше да направи кариера като фитнес инструктор.

Това е относително нова снимка с големите му синове - може би се връща за да бъде близо до тях:

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 19:08 от pppqqq

# 421
  • Майничка
Интересно, не знаех, че Украйна е дестинация за сурогатни майки. За Индия знам, че има няколко центъра, действащи от години и американците ги ползват активно.

# 422
  • София
Украйна е хит в Европа. Също и Русия.

# 423
  • София
Малко им е раничко да мислят за успешно раждане. На практика все още няма бременност, а замразени ембриони и договор, който не е подписан.
Доста избързват с еуфорията, но са ми много симпатични и се надявам късметът да е на тяхна страна.
Та като стана дума за сурогатното майчинство в Украйна, даже синът на собственика на Фантастико, който е гей, си има дете с партньора си по същия начин.

# 424
Има ново разклонение, но е само за Дискавъри +. Последната седмица така и не успях да намеря новият епизод на Дневници качен никъде (търся в Ю туб и безплатни сайтове с видеа),така че и това сигурно ще се намира доста трудно.
Казва се Love in paradise и вече трябва да има излезли епизоди. Изглежда малко долнопробно.

Не мога да намеря трейлъра със свястно качество, това е клип от предаването.

Скрит текст:
Тази дама се е сгодила с ключодържател, вместо с пръстен. Да не би да си мисли, че ще стане звезда и ще печели пари, като някои от ветераните в предаването?...  

П.п. поправям се - започва на 1-ви август, т.е. от днес.

Добавям още нещо, защото ми се стори интересно - Анджела пазарува за новата си фигура:

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 19:30 от pppqqq

# 425
  • София
Нашенската двойка Sunglasses

# 426
Тъкмо ги гледам в трети епизод на Дарси и Стейси - мога да сложа линк (на английски е), но изчезват много бързо. Дано все още да не са се разделили (при тях не е много сигурно, Дарси непрекъснато повтаря, че той я използвал, но според мен е нормално, след като тя е дъщеря на милионер, а той е масажист).

# 427
Екстра са, приличат си на типичните български двойки - кифла и футболист 😎

# 428
Кой пък не я използва нея джеси ли ,том ли ?или тя ги използва да си вдига рейтинга ..да не е единствена на този свят ....

# 429
Ето го линкът - към 33-тата минута се появяват и приятели на Георги, двама от тях също са българи - (поправям се, не знам защо бях чула имената грешно първия път Flushed ) Иво и Тереза.
Скрит текст:

Ако някой ги познава, да каже Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:57 от pppqqq

# 430
  • София
Имам чувството, че по0скоро тя използва него с тези истерии и жалвания.

# 431
  • Sofia
Семейна идилия 😁
Дали още живеят всички заедно 🤔

# 432
  • София
Те покрай пандемията май заживяха заедно. Аз чак толкова близки взаимоотношения между бивши не ги разбирам. А и това са си отделни семейства все пак, защо им е да живеят под общ покрив. Иначе Джулиана ми е много симпатична. Като момиченце е. И смятам, че добре си живее, предвид в каква бедност е израснала. Не се е главозамаяла.

# 433
# 434
Красавицата и 🐧.

Брандън (Юлия обича фитнеса, а той е под чехъл):

Дъщеричката на Ани и Робърт скоро е станала на една година:

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 11:27 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт