90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 891
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Коя е Синтия?

# 406
Приятелка на Моли - имат общ бизнес. Появявала се е в някои епизоди. Двете коментират заедно в Пилоу талк.

# 407
До 9 годишна възраст представяте ли си да цока от мама направо ужасно ми звучи 😂😨

# 408
  • sf
Извратено е. На мен и след 2 ми е, пък какво остава за 9. 🙄

# 409
  • Sunshine state
Ужас е, да.. Че те вече пържоли ядат ежедневно, дето се вика.. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 410
  • София
От кърмата минава направо на бирата. Joy

# 411
  • Sunshine state
Някой беше изразил мнение под клипчето че може би гладуват и за това кърмят до късно, но една нигерийка му се нахвърли, че Нигерия не била бедна държава и нямало такова нещо. 🤣 Била представена грешно от медиите.

# 412
Ако гладуваха, майка му нямаше да има кърма.

# 413
  • Sunshine state
Всъщност това е разпространена практика в страни от третия свят, за да набавят на децата нужните нутриенти, но пък до 9.. не съм чувала. Той хич не ми се вижда недохранен, нито пък някой около него.

# 414
  • София
Нали обикновено раждат по повечко деца, кога време да кърми 9 години, тя не е ли раждала след него повече? Но ми звучи твърде нездраво вече. Още малко по момичета ще се заглежда, а тя го кърми.

# 415
Така е, Майкъл има голямо семейство. Върти ми се, че са общо 7 деца, но може и да бъркам. И тези, които са давали не изглеждат недохранени (мисля,че са давали един брат и две негови сестри).

# 416
  • София
Стискам палци на Ана и Мурсел. Heart
Три ембриона пътуват за Украйна и днес подписват договора за сурогатство.

# 417
  • София
Малко им е раничко да мислят за успешно раждане. На практика все още няма бременност, а замразени ембриони и договор, който не е подписан.

# 418
Днес видях, че има една лоша новина за Саша и Емили - тя е очаквала второ дете и го е изгубила наскоро. Междувременно Александър е в Русия и урежда всичко за тяхното местене.
Последно ги гледах в Дневници - тя все още не беше бременна и не мислеха да се местят.

Дано при Ана и Мурсел всичко да е наред!

# 419
Ще се върнат в Русия?

Общи условия

Активация на акаунт