90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 893
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Съмнявам се доброволно да са близки в живота. Много вероятно по договор да ги задължават да правят някакви неща с другите участници. А нищо чудно и в Дисниленд да ги водят организирано, за да си направят някоя серия.

# 391
Не ги задължават, има участници, които са си доста близки - примерно Таня и Синджин поддържат приятелски отношения с Майкъл и Джулиана, Натали и Варя също уж са приятелки, а Лаура на Аладин се беше сближила с Евелин на Кори, но после се изпокараха. Язан се сприятели наистина с преводача Адам. Джеси нарочно се среща с бивши участнички, за да привлича внимание.

За Дисниленд съм съгласна, но може и да е случайно - американците мислят, че е страхотно да се ходи там. Пол и Карини все още са уволнени, няма как да са им дали бонус.

П.п. В този Редит пост може да прочетете първите съобщения, които са си разменяли влюбените Джени и Майкъл Джоунс (Сумит): https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/ossdbk/online_love … _jones_and_jenny/

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 18:26 от pppqqq

# 392
# 393
Това не са малки гърди, няма защо да се тревожи, че е станала плоска.

# 394
  • София
На фона на предишния бюст този е направо скромен. Grinning

Днес видях снимка на Моли. Доста е отслабнала и изглежда много добре. Струва ми се и добър човек.

# 395
Забравих да постна една снимка на Юлия, майка й и брат й (как си приличат с Брандън):

# 396
  • София
Брандън е по-хубав. Братът е доста невзрачен, дори ми е леко отблъскващ.

# 397
Прическата го загрозява, може би ако не  беше бръснат отстрани, щеше да изглежда по-симпатичен. Прическата на майка й също не ми харесва, ама никак.

# 398
  • София
Той е лошата версия на сестра си - същите черти, но в по-нехармонична комбинация.

# 399
Еххх как е изпъната шият на Анжела на басейна помен няма от бръчка..

# 400
FLDS са късна рожба на 20 век.
Това имах предвид, че законът е строг - като са ги подпукали с присъди, арести и конфискация на имущество от 80те години на 19 век, плюс закона Едуардс май беше, според който губят правото да гласуват и да заемат обществени постове, не само ако практикуват, но и ако поддържат полигамия, апостолите бързичко обърнали палачинката.

Иначе, в чисто исторически и социален контекст, виждам логика в първоначалната идея за полигамия - нов култ, т.е., лимитирана и изолирана членска маса, тежки природни условия (особено след миграцията), което логично води до повече "свободни" и нуждаещи се от помощ жени, с или без малки деца (дори ако изначалният брой е бил 50:50). Нищо лошо, ако всички страни, в т.ч. и първите съпруги, са съгласни (както е първоначалната доктрина), обаче с промяната на обстоятелствата тази практика е следвало да отпадне по естествен път, а не на практика "първенците" да се оказват с по 6-7 жени, някои в пубертетна възраст.

Да, FLDS е късна рожба на 20 век, точно защото официално още в края на 19 век (1890 г) Мормонската църква (LDS) забранява многоженството и отлъчва всички, които му симпатизират. И до ден днешен звучи обидно за всички мормони да им казват многоженци и т.н., защото просто не е вярно. И докато FDSL съществуват нелегално все още в няколко щата и са супер секретни и малочислени, гонени от полицията... то мормоните по света са вече над 17 милиона, най-вече в САЩ, цяла Латинска Америка и Филипините, плюс част от Европа. И само хора, които грам не разбират от материята ги наричат "секта", което си е чиста проба невежество. Това е деноминация с огромен брой последователи.

# 401
Това не са малки гърди, няма защо да се тревожи, че е станала плоска.

За Майкъл направо са си малки. Той не признава по-малки (°°)  от на Chelsea Charms например (oo).
Ако Анджела е плоска, какво ли ще каже Майкъл за певицата LP  Simple Smile

# 402
  • Sunshine state
Майкъл нали каза на един приятел, че е бил кърмен до 9 годишна възраст от майка си и за това има фетиш към много големи гърди. На мен гърдите й хич не ми се виждат малки в момента.

# 403
Крали Майкъл Grinning

# 404
Моли Хопкинс е сложила тази снимка в профила си - от Pillow talk. И тя си е филтрирала доста лицето - свалила е 15 години. А тениската на Синтия е зашеметяваща:

Общи условия

Активация на акаунт