90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 896
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
В последния епизод, който намерих в Ю туб, Майкъл
Скрит текст:
искаше да праща сперма на Анджела в колет, за да задвижат въпроса с детето. Приятелите му (онези, които "обичат" Анджела) го посъветваха за това и му казаха, че щом тя има толкова пари за операции, ще намери и за сурогатна майка.

# 376
Точно тази вечер попаднах на един епизод на тези които си търсят още една жена и там каза мъжът че е мормон и бог е имал мн жени и на тях им е разрешено многоженството но закона бил строг ...

# 377
  • Sunshine state
Ами решение си е сурогатството. Друг е въпросът, че тя го лъже от самото начало, а всъшност не иска деца. Това с колета направо не знам как му е хрумнало. 🤣
Гошето хич не му ходи тая дълга коса. 😆

# 378
Това с колета е типично в техен стил.😁Дано само не излъчат как пълни колета.
 Хем ги обича човек, хем дразнят много. Но определено са от най-колиритните и запомнящи се участници, каквито вече няма.

# 379
А ето го и тийзър трейлъра на предстоящия сезон:

# 380
Американците далеч не ядат само това (едни от най-здравословните и вкусни ястия съм ги консумирала именно в САЩ)
Е, ти не си американка...

Тя, религията им, многоженство разрешава дори, ама законите в САЩ им пречат.😉
Момент, многоженството е официално забранено от Църквата на Исус Христос на Светиите от последните дни още през 1890 г. Това е повече от 130 години. А тези, които практикуват, са от FDSL - Fundamental Church of Jesus Christ of Latter Day Saints. Демек.. не бъркайте LDS с нелегалната FLDS.

Като онези от сериала Голяма любов. Обаче те май бяха от някаква секта, разклонение на мормонството.
Тези от сериала Big Love (гледал съм всички сезони) бяха от FLDS. При нормалните мормони няма комуни, няма множонество и т.н. още от 19 в.

# 381
Видях коментари в Редит - някои хора подозират, че Натали има връзка с руската си приятелка. Ако това е вярно, на Майкъл ще му е за втори път. Като знаем какви са продуцентите на предаването, не бих се изненадала, ако са измислили такъв сюжет за края на тяхната връзка...

Калани и Асуело в Дисниленд - наскоро и Пол и Карини бяха там, да не би да са им дали бонус под формата на пропуск?

Джени може да крещи в трейлъра, но ако съдим от Инстаграм, със Сумит още са заедно.
А тази новата - Ели, страшно напомня за Стефани (на Раян). Mask Не на външен вид, а като поведение.

# 382
  • София
На мен вече започват почти всички стари участници да ми стават неприятни, защото гледат на формата като на касичка и средство за печалба. Вече я няма първоначалната идея за това да се види какво ще се случи, а героите в някаква степен да са наивни и спонтанни, въпреки режисирането.

# 383
  • София
Интересно се очертава. Дано да е така, а не все едно и също. Надявам се бързо да го пуснат по ТЛС

# 384
  • Sofia
Калани ми се струва отслабнала на снимката от увеселителния парк.

А Натали как така ще има връзка с руската си приятелка? Звучи ми нелогично. Нали въпросната приятелка също е семейна и даже спомена, че е дошла в Щатите, по линия работата на мъжа си. Пак щуротии измислят. Grinning

# 385
# 386
  • София
Изглежда зловеща вече. Никак не ми харесва. Отделно, хубаво са й направили лифтинг на лицето, ама контрастът с кожата на деколтето е ужасен и още по-зле изглежда.

# 387
Абе стара и сбръчкана си е Анджела, какво да се прави, но на мен повече ми харесва сега, отколкото като беше безформен кит. Особено и като се понагласи, а не да се облече с 3/4 клин и джапанки Grinning

# 388
  • Майничка
...
Скрит текст:
Тя, религията им, многоженство разрешава дори, ама законите в САЩ им пречат.😉
Момент, многоженството е официално забранено от Църквата на Исус Христос на Светиите от последните дни още през 1890 г. Това е повече от 130 години. А тези, които практикуват, са от FDSL - Fundamental Church of Jesus Christ of Latter Day Saints. Демек.. не бъркайте LDS с нелегалната FLDS.

Като онези от сериала Голяма любов. Обаче те май бяха от някаква секта, разклонение на мормонството.
Тези от сериала Big Love (гледал съм всички сезони) бяха от FLDS. При нормалните мормони няма комуни, няма множонество и т.н. още от 19 в.

FLDS са късна рожба на 20 век.
Това имах предвид, че законът е строг - като са ги подпукали с присъди, арести и конфискация на имущество от 80те години на 19 век, плюс закона Едуардс май беше, според който губят правото да гласуват и да заемат обществени постове, не само ако практикуват, но и ако поддържат полигамия, апостолите бързичко обърнали палачинката.

Иначе, в чисто исторически и социален контекст, виждам логика в първоначалната идея за полигамия - нов култ, т.е., лимитирана и изолирана членска маса, тежки природни условия (особено след миграцията), което логично води до повече "свободни" и нуждаещи се от помощ жени, с или без малки деца (дори ако изначалният брой е бил 50:50). Нищо лошо, ако всички страни, в т.ч. и първите съпруги, са съгласни (както е първоначалната доктрина), обаче с промяната на обстоятелствата тази практика е следвало да отпадне по естествен път, а не на практика "първенците" да се оказват с по 6-7 жени, някои в пубертетна възраст.

# 389
Още малко снимки:
Ани и семейството й май също са в Дисниленд?

И Колини е била със семейството на сестра си в Дисниленд - хората са прави, като коментират, че Калани не ходи никъде без майка си или без сестра си:

Яра и Майла с надписа Холивуд:

Парти:

Деби и Анджела са празнували рожден ден на ДжоДжо - хубаво е, че много участници са близки и в живота:

И Ани и Акини са заедно на басейн:

Стара снимка на Деби, съпруга й и малкия Колт:

Общи условия

Активация на акаунт