90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 842
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Тим; наистина прилича на гей, но има пълнолетен син, който е в армията и изглежда много по-сериозен от него.
Освен това, Тим изглежда доста по-млад от възрастта си и е много щедър (без да очаква нещо в замяна). Така че и той има своите положителни качества, въпреки че е странен Simple Smile
Син?
Не го е споменавал 🤔

# 661
  • Sunshine state
Аз го харесвам Тим, просто наистина мисля, че има нещо гейско.

# 662
Е, то и Армандо и Кени имат деца (единият има и внуци), това нищо не значи. У нас и Емил Димитров има син, пък преди години нашите майки и баби са си умирали по него, хахаха.

# 663
На Анджела историята с яйцеклетката ми се струва само сценарий. Да има какво да снимат и излъчват. Да има някакво развитие в така скучната им история. Изсмукват си ги от пръстите. На всички е ясно, че Анджела няма да роди. Обаче Майкъл наистина се надява, че ще се случи нещо. Смятам, че ако пристигне в Америка, ще я зареже под предтекст, че иска наследници.

# 664
  • Швейцария
Тифани наистина доста е свалила. Харесва ми така.
А вчера толкова ми писна да гледам семейството на Либи как се бият. Уж културни и с бизнес, пък приличат на нашите роми по поведение.
Майкъл се надява да дойде в Америка и да си намери там друга жена, която да му роди деца.

# 665
Дайте моля ви в скрийншот снимката на Тифани, че инстаграма нещо не ми я зарежда. Излиза ми някаква грешка, или пък да е свалена?

# 666
  • София
Снимката на Тифани наистина не се отваря.

Учудена съм, че Тим има син, при положение, че никога не го е споменавал. Инфото откъде е?

# 667
То не е снимка, а видео.

# 668
Синът на Тим не е споменаван в предаването. Информацията излезе в неговия инстаграм, но сега я няма (сигурно нещо е станало и е решил да я изтрие, а може и да е било само стори и да е изчезнало отдавна). Публикувал е снимка на момчето с този текст:  “A lot of people don’t know that I raised 2 other children during my first long term relationship. My son… just graduated basic training. I am so proud to see the MALCOLM name back on a uniform as my father, grand fathers , uncles and cousins were all a part of the best military in the world. Helping to protect all of the freedoms and luxuries that many of us take for granted. If you are military or former military I just want to say THANK YOU!!

Т.е. казва, че е отгледал две други деца, освен момичето на Вероника и е горд, че синът му вече е част от армията, а също и от това, че фамилното име на Тим (Малкълм) отново ще бъде на американска униформа, както е било по времето на баща му, дядо му и други мъже от семейството.

В някои статии обаче пише, че положението със сина е като с детето на Вероника и той не му е биологичен баща:
https://soapdirt.com/90-day-fiance-tim-malcolm-son-in-military/

Нещо се случва с Ребека (на Зиед) и дъщеря й Тифани - преди малко видях, че се коментира - Тифани е публикувала сторита, в които обвинява майка й, че я е тормозела в детството, оставяла я е в социални домове, за да може да преследва мъже на спокойствие и не се е интересувала от нея. Хората заемат страна - според някои, Тифани си измисля, обаче аз й вярвам - Ребека не прави впечатление на добър родител.

# 669
  • Sunshine state
И аз й вярвам. 👍🏻

# 670
Интересно защо е гръмнала така с това признание щерката?
Аз съм се убедила че в повечето случаи децата рядко разбират живота на самотния родител и че няма как те да компенсират неговите потребности и нямам в предвид екс ...

# 671
Аз пък не вярвам на дъщерята. Изглеждаха, че са в добри отношения и сега изведнъж се е сетила, че преди n-години, Ребека я е изоставяла по разни домове. Не ми се вързва.

# 672
  • Швейцария
Напълно й вярвам и аз. Ребека изглежда точно такава.

# 673
  • Sunshine state
Точно и на мен ми прилича на загоряла леля, а не на самотен родител, търсещ споделен живот с някого. И като го казвам, говоря от опит, понеже майка ми и свекърва ми са млади вдовици, но не са хукнали по мъже, както Ребека прави. Имат си връзки, но е коренно различно от нейната фиксация върху млади араби.

# 674
  • София
Не бих се изненадала за Ребека, тя ми се струва съмнителна от самото начало, особено като я гледам как се е татуирала, има някакви проблеми тази жена и не ми се виждаше кротката майка, която готви манджи и чака училищния автобус или да е обикновена работеща жена. Имам чувството, че почти всички в шоуто са с някакви кофти родители и преживявания, за да са те на свой ред толкова непостоянни и със странни разбирания за живота.

Общи условия

Активация на акаунт