90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 839
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Но дъщеря й каза още след предаването, че с Ребека доскоро не са били в добри отношения, защото бившият й съпруг (от Мароко) се е държал много лошо с нея (с Тифани, не с Ребека). Освен това тя сподели, че Ребека има още една по-голяма дъщеря, която изобщо не разговаря с нея от много години. А в същото време, Тифани и синът на Ребека (този, който направи Зиед "дядо") не общуват въобще и никога не са били в добри отношения.
На мен последното винаги ми е изглеждало странно - те са от различни бащи, но Ребека като майка е трябвало да ги сближи. Знам, че и тук има такива хора, не е само при американците, но тук също прави лошо впечатление.

# 676
  • София
Ако са били по приемни семейства заради поредния мъж и личния живот, тя сама ги е отдалечила, защо да ги сближава сега? Сега започвам да разбирам защо дъщеря й и гаджето я контролират толкова.

# 677
Малък слух от Редит: https://www.reddit.com/r/90DayFiance/comments/pfmlc6/guys_so_nat … single_life_at_a/
Пише (горе-долу) следното: Натали в момента се снима в предстоящия сезон на Сингъл лайф. Уж била на среща в заведение. Снимали са няколко пъти влизането в паркинга (всяко нещо има много дубли и се заснема като сериал -т.е. фалш отвсякъде). Останали са два часа и половина след затварянето, карали се със служителите (когато ги помолили да си тръгнат) и не са платили нещо за това. Което пък потвърждава стария слух, че екипът на предаването е много нагъл.
В сцената Натали е била на среща с мъж, уж неин познат, но свидетелите твърдят, че е човек на шоуто, двамата не се познават от преди и той не изглеждал заинтересуван.

# 678
  • София
Дарси след последното "разкрасяване"

# 679
  • Sofia
Плашило 😳
Става все по-зле 🤨
Дано дъщерите ѝ не поемат по този път..

# 680
# 681
  • София
А Паола е писала, че Ръс ще е с нея на мача, ще е в публиката. Така че, както и предполагах, статиите, че се развеждат, са преувеличени. Може би се карат нещо, но едва ли са стигнали до развод все още. Дали ще останат заедно, ще видим.

# 682
  • Sunshine state
Ами Ръс си е чехльо и не е тръгнал никъде, като гледам.
Дарси е заприличала на ужас.. Баща им им чете лекция, че трябва да остаряват с достойнство, че нямат нужда от толкова процедури, но няма кой да слуша.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 12:35 от Pupitka

# 683
Най-много ми хареса котката на @moonriver Grinning

# 684
Сумит и Джени празнуват рожден ден:

Не знам защо има торта по лицето...

И едно интересно селфи:

# 685
Сумит и Джени празнуват рожден ден:
Не знам защо има торта по лицето...
Е, не гледаш индийски сериали. Мажат се с торти и пасти по лицето, с куркума, с какво ли не. Зависи от празника Wink

# 686
Сумит тук доста добре изглежда според мен, по-зрял и спретнат.. за Джени съм no comment

# 687
Не гледам индийски сериали (затова пък в момента гледам Елиф); може вярно да е местен обичай - размазване на чинията в лицето, за здраве 🤣

А това е Сумит на 19г. :

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 18:03 от pppqqq

# 688
Е, то и аз не гледам, но колкото пъти мина през каналите и има индийски сериал, толкова пъти виждам как се хранят взаимно, бутат си сладкиши в устата, един на друг... това на всички рождени дни, все някой ти бута някаква торта в устата. Бил съм в Индия, ял съм и с ръце, ясна ми е работата. А "Елиф" го дават по един турски Kanal 7 (телевизия, по която 90% дават индийски сериали, останалото е Елиф, хахаха), и там колкото пъти мина през тоя канал... е едно мазане с куркума, едни цветове, едни чудесии Grinning В Индия си е голяма екзотика, на мен много ми харесва. И пак ми се ходи Wink
Някой помни ли дали майката на Сумит е по-млада от Джени?

# 689
Мисля, че са на една възраст.

Общи условия

Активация на акаунт