90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 851
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Sunshine state
Това с яйцеклетката изобщо не ми изглежда да е сериозно и смятам, че Анджела от самото начало изобщо няма никакво намерение да го прави, но заблуждава наивния Майкъл и той се връзва. Стефани изглежда доста добре.

# 646
Аз това мога да го разбера само, ако няма НИКАКВИ деца! Ама Анджела има и деца, и внуци...  За какво й е тази лудост сега?

# 647
Обаче Майкъл няма.
Според мен, той при всички положения ще има деца, независимо дали с Анджела ще се разведат, или не. Ще намери начин Simple Smile

# 648
  • Sunshine state
Е, как за какво? Сърби я. 😆 Отвратително звучи, ама е така - виж, че само това й е в главата.

# 649
  • София
На мен цялата фамилия на Анджела ми се струват леко извън морала.

# 650
  • Sunshine state
На мен тя ми се вижда като нелош човек, но си е скандалджийка и невъзпитана.

# 651
# 652
Бронтозавър отвсякъде. Най- ме кефи сестрата на Калани

# 653
Анджела и дъщерите й си имат свои разбирания за морал. Иначе може и да не са лоши хора.

Видях интересни снимки на бившия на Дарси - Франк. Той се е оженил за по-млада жена от Перу, а през 2018 им се е родило дете.

# 654
  • Sofia
Е,по-добре е от преди.

Сестрата на Калани не беше ли и тя много пълна в началото?
Сега и на мен ми харесва повече.

# 655
  • Sunshine state
На добър път е Тифани, доста е свалила. 👏🏻

# 656
И една от сестрите на Елизабет ми е симпатична, но не помня имена Grinning
А по ТЛС днес даваха някакво издание на 90 дни, чийто сезон съм изпуснал (май е "Преди 90-те дни") с един американец, на когото всичките му гаджета се оказаха колумбийки Grinning

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 21:45 от diziler

# 657
  • Sunshine state
О, това е онзи, дето прилича на гей малко. И той като Колти, само дето той си падаше по бразилки. 🤣

# 658
Тим; наистина прилича на гей, но има пълнолетен син, който е в армията и изглежда много по-сериозен от него.
Освен това, Тим изглежда доста по-млад от възрастта си и е много щедър (без да очаква нещо в замяна). Така че и той има своите положителни качества, въпреки че е странен Simple Smile

# 659
На добър път е Тифани, доста е свалила. 👏🏻
[/quote
Особено спрямо епизода Tell all

Общи условия

Активация на акаунт