90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 839
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Визуално със сигурност изглежда по-млада.

# 691
Тя си слага филтър на селфитата. На мен ми изглежда на около 75.

П.п. А, имаш предвид майката ли? Да, тя е по-свежа иима по-хубава коса. Simple Smile
Джени веднъж каза, че не може да се сравнява с родителит на Сумит, защото те изглеждали много по-стари от нея.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 20:20 от pppqqq

# 692
Да, майката изглежда много по-свежа от Джени. Колкото и филтри да си слага, не може да се докара дори и до 50 годишна на вид.

# 693
Снимка от днес на Паола и Ръс. Изглежда са слухове, че са се разделили. В поста си му благодари за подкрепата и се радва, че могат да разчитат един на друг.

# 694
  • Sofia
Семейството на Алла в очакване не бебче

# 695
Много ми харесваха като двойка, без значение какво точно е търсела тя.

# 696
Търсила е дом, семейство, приличен живот, добър мъж. Не на всяка цена и любов. Така я усещам аз. Може и да греша и тя да е влюбена. Той със сигурност. Има обич и уважение от нейна страна, но за мен обич и любов са различни понятия. Нека да се разбират и да са щастливи. Всеки с приоритетите си.

# 697
# 698
  • Швейцария
Паола май ще стане известна и ще изкарва големите пари. Много се радвам за нея и за Алла също. Имат добри семейства ми изглежда. Явно и Рейчъл е заедно с нейния мъж. Прекрасно, дано получи виза.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 08:30 от JennyBG

# 699
В Инстаграм се разпространява слух, че Пол и Карини чакат трето дете, но не знам дали е вярно.
Не бих се изненадала, приличат на типа хора, които докато стигнат до пенсия ще имат поне десетина.

# 700
  • Швейцария
Аууу, скоро детски футболен отбор. Те още ли са в Бразилия? Само с парите от предаването ли се издържат?

# 701
В Бразилия са. Май семейството й ги подпомага. И пари от феновете.

# 702
Ето това безразборно раждане не мога да го разбера честно...

# 703
  • In transit
Явно не са чували за предпазване...

# 704
Аууу, скоро детски футболен отбор. Те още ли са в Бразилия? Само с парите от предаването ли се издържат?
Доколкото аз разбрах са в САЩ, май правят втори опит да се остановят, но може и да е само гостуване.

Общи условия

Активация на акаунт