ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 689
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
А-хаа, аз го чета като буквата з.  Simple Smile
Ара, това ме изкефи, ти ли го прави този надпис, я кажи?  Grinning За мен е вече малко късно да се показваме така, ама идеята си я бива   newsm10
А това за бебо ще се промени, като се роди ще е на 1во място, понеже ще трябва нон-стоп да си до него, както и ще кърмиш  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 14:10 от zayo

# 31
Здравейте, момичета!
Пикола, честито за двете лентички на теста! Да сте живи и здрави цялото семейство и с радост да посрещнете новия член на семейството ви!   bouquet
А пък аз ... като е такава темата, ще се престраша да призная нещо... От известно време ме боли стомаха (така беше като забременях с Вики). Бях неразположена, но сякаш не беше така обилно като преди.... Та се чудех... Кажете си мнението...  Praynig

# 32
Аз имах един такъв месец, докато правехме опитите за новото бебе, спомням си че беше март - цял месец все ме боля корема след като ми свърши, не ми беше така обилно....но нищо  Rolling Eyes
Ако искаш бебче ти го пожелавам, но ако се притесняваш знаеш кое е най-сигурното - теста. След като ти е минало би трябвало да покаже какво става  Grinning

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 15:06 от zayo

# 33
Честито на Пикола и от мен!  Hug

# 34
Момичета, здравейте и от мен! аз пък откога не съм се включвала да ви чета и пиша....
И аз като Пикола да се похваля с 2 чертички, но съм планирана за 20.05 Simple Smile Искаше ни се детенце пак да е юли или август, но явно този път бебеправенето е станало от първия път.
Стискайте палци, че този път ми е по-притеснено от първия път. а да не говорим, че всичко съм забравила, кое какво беше и кога. Ще чета старите теми от по-миналата година.
Целувки на порасналите момченца и момиченца!

# 35
  • временно във Пицеландия
благодаря ви момичета за милите пожелания  Hug изпращам ви хиляди целувки  Heart Eyes
честито и другите бъдещи мамчета,честито и на тукощо присъединилата се Гали  Grinning
интересното при нас този път беше че няколко дни преди да се усетя че не съм сама,Герито усилено започна да повтаря КАКА,КАКА.....и така до безкрай  Grinning после като разбрах ми стана много мило,явно този път интуицията на мамлкото е заработила преди моята,разбрала че кака ще става и засега и викам ''кака-бебе'' и то пред бабите,на които още нищо не съм казала и те не се усещат.ще им дойде като шок този път,понеже не бяхме говорили за 2ро.иначе с Иван си бяхме решили да почваме с опитите от януари...е то пък дойде преди това  Wink целувки на всички и порасналите бебоци
п.с. гледам ви снимките и не мога да повярвам колко много са се изменили,ние не можем да се похвалим засега с нови снимки.

# 36
Лелеее колко хубави вести. Честито на Пиколана Гали и на майчето дето още не си е признала Laughing, но вие я разкрихте Joy
Лека бременност и здрави бебоци като дойде време smile3504

# 37
Мале Мимка, Даренката е станала истинска госпожица - принцеса Heart Eyes Много да ви е здравичка и да ви радва Hug
Гали, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!!! ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ
За съжаление няма да можеш да четеш старите теми, защото сървърът е много претоварен и ги трият със скоростта на светлината. Ама нали си имаш отчетна групичка за новото бебе, пък и тук някои все още помним Wink ама само част от нещата Blush Laughing Като дойде и моят ред сигурно съвсем всичко ще ми излети от кифората hahaha като знам каква съм шеметка и как ще се развълнувам... За сега нашият тати категорично отказва да става и дума и лаф за второ Sad Ама то може и по грешка да стане Praynig

# 38
  • welcome to the Jungle
 ЙЕЕЕЕЕЕЕ - коооооолкоооооооооооо новиниииии за бебетааааааааа
Дано всичко при всички да е ОК.

Мен страх ме хваща от това, че Оги е мнооого палав и не мога да си представя да има друг обект на моето внимание Outta Joint. А и само като се потопя в мечтите и илюзиите и си  представя друга отчетна темичка, други мами, а не любимият ми отбор ЮЛИ `05.... и пак страх ме хваща...

Асе, ние комай сме от една партия с Иван. Mr. Green

# 39
Айде и от нас едно рамо за АСИТО  Hug, за мен си една чудесна, превъзходна личност и хората, които не искат да те опознаят губят ама адски много губят, но това си остава техен проблем.

Леле, като чета колко сте ми сладки нови бременлийки и ме наляга една такава носталгия  Hug

Майките Юлките, хайде на най-накрая на среща - фиксирахме деня и часа и мястото и сега остава да се съберем и да се нацелуваме дружно  Mr. Green Значи последно ВТОРНИК, 24.10.06 ВКЛУБ БАРБАРОНИ 2 ОТ 16.00Ч. Моля да ми пишете кой ще дойде, защото искат капаро и нещо да поръчаме, та да се ориентираме горе-долу за нещо минимално  Thinking Таксите по клубчетата са ги увеличили вече на всякъде  Rolling Eyes и са 5 лв. за 2 часа

Може и без капаро и без предварителни уговорки, момичето от клуба каза цче не са натоларени през седмицата по това време, но тогава ще звънна в понеделник та да сме сигурни  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 17:11 от Sunnily*

# 40
Бравоооо - вече си имаме мами за март, април, май и юни, сега чакаме за юлии  Grinning Grinning
Честито Гали и от мен!!
Цитат
Стискайте палци, че този път ми е по-притеснено от първия път
А за това и на мен така ми беше в началото и честно казано бях адски песимистично настроена за протичането и финала на тази бременност, обаче сега пък ме е обзело адско спокойствие  Grinning

# 41
Ехееее, каква бременлийска тема Wink Честито и от мен на новите бременни мамчета - желая им безпроблемно бременеене и хубаво, здравичко бебче Heart Eyes Аз съм пас, вие знаете, ама като се замисля точно сега е периодът, в който се е получила Лили преди 2 години, така че който желае ново юлче да действа!

То аз и без това съм на тази вълна, че чакам всеки момент една приятелка да роди, а днес съм на имен ден на друга, която е с термин март 2007. Чудих се какво да й подаря за този период и взех един комплект безшевно бельо, вярвам, че ще й е от полза. За нейната бременност тя през смях казва, че "вина" имам и аз, защото на сватбата й подарихме един неизползван памперс с ясно послание Mr. Green И то бебето взело, че станало веднага... Всъщност сестрата на мъжа й е една от популярните форумки и беше писала, че ще става леля в подписа си, та аз така случайно научих Blush  Да знаете, че форумът е голяма работа Party И внимавайте Laughing

# 42
Асе благодаря ти за хубавите думи за моето съкровище. Расте с всеки изминал ден и ни прави невероятно щастливи с баща й Hug. Но знам, че и при вас е така Heart Eyes
Да си призная не можах да прочета темата за юли06, че днес имах много работа, но като те познавам те подкрепям изцяло и те прегръщам силно. Ти си страхотен човек Heart Eyes

Отивам да си приготвя продуктите за торта, че ще ми трябва за утре Mr. Green

# 43
  • София
Значи последно ВТОРНИК, 24.10.06 ВКЛУБ БАРБАРОНИ 2 ОТ 16.00Ч. Моля да ми пишете кой ще дойде, защото искат капаро и нещо да поръчаме, та да се ориентираме горе-долу за нещо минимално  Thinking Таксите по клубчетата са ги увеличили вече на всякъде  Rolling Eyes и са 5 лв. за 2 часа

Може и без капаро и без предварителни уговорки, момичето от клуба каза цче не са натоларени през седмицата по това време, но тогава ще звънна в понеделник та да сме сигурни  Heart Eyes

Аз пак да си попитам - къде са "Барбароните"? Търсих в нета, но май нямат сайт. Намерих някакви адреси, но не мога да намеря улицата на интерактивната карта. Галето иначе ми каза по Skype-a, че е в "Борово", около последната сп. на тролей No9, за което й благодаря,  Heart Eyes но аз нещо не мога да се ориентирам  ooooh! .

# 44
Добър вечер, мамчета! Простете, че се намесвам в хубавата Ви тема! Честито на бременлийките!   bouquet

Аз съм от злополучните ЮЛКИ 2006. Мисля че след като изчетохте онази грозна тема, е редно да прочетете и една по-красива  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134952.0

Целувки на батковците и каките!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт