ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 692
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Зайо, надписчето го сътворих аз, а във фото го залепиха на бодито.

Тонина, направи си тест и не се притеснявай излишно! Пожелавам ти да видиш резултата, който искаш!

Гали, честита радост във вашето семейство! Лека и безпроблемна бременност!

А Ида днес се напъва да се разболява... Сутринта повърна 2 пъти в леглото, после всичко уж беше ОК, но върна целия обяд... Оттогава  е на кърма, сухари и хомеопатия. Док очакваше и разстройство (явно такъв е вируса), но засега няма. 
Уф, бях забравила гадното чуство, като ти е болно детенцето Cry

# 46
ТУК повече за Барбароните

Или иначе казано-

Барбарони 2
ул.Казбек 49
тел. 855 79 99

Това е като се идва от 6то районно  Sunglasses по бул. Братя Бъкстон на пъвото кръстовище със сфетофар е денонощното Фантастико на Борово, малко по-нагоре се завива по първата улица в ляво и все по нея (като тя криволичи в дясно през нещо като паркинг) има и табела леко изкривена, но вече по тази улица като се попита за клуба ще е лесно  - намира се в карето с нови блокове в един розовоникакъв с бели балкони  Crazy  Ако има проблеми можем да се разберем и да ви вземе някой от пред Фантастикото - тел. ми 0898 308 223

Болничките да оздравяват бързо  Hug

# 47
Добър вечер, мамчета! Простете, че се намесвам в хубавата Ви тема! Честито на бременлийките!   bouquet

Аз съм от злополучните ЮЛКИ 2006. Мисля че след като изчетохте онази грозна тема, е редно да прочетете и една по-красива  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134952.0

Целувки на батковците и каките!   bouquet

Доста от нас с топли чуства ви "дебнехме" емоцийте и ви се радвахме, спомняйки си и нашите такива само преди една година ( а как се изнизва времето само  ooooh!), проблемите, радостите и изобщо всичко просто се повтаря и колко хубаво щеше да е ако имаше и тогава за нас една самоотвержена Асинка, която от съвсем пресния си опит и от многото прочетено и наготово смляно да ни го поднася на тепсия, но така е - човек не може да оцени това което има докато не го изгуби  Rolling Eyes

А ти и всички други сте винаги добре дошли да питате  за своите проблеми  Heart Eyes

# 48
Миме, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, любов, любов... любов и скоро да се присъединиш към отбора на "новото очакване" newsm51

Момичета, утре ще участвам в Искрено и лично по проблемите на храненето, по-точно затлъстяването и превенцията му чрез кърмене. Ще се похваля кога ще го излъчват Mr. Green

# 49
Момичета, утре ще участвам в Искрено и лично по проблемите на храненето, по-точно затлъстяването и превенцията му чрез кърмене. Ще се похваля кога ще го излъчват Mr. Green

Може ли и аз да дойда? Мога много да споря и да се възмущавам!  fight  Joy

ЧРД на рожденичката, много щастие и късмет!

# 50
По таз телевизия и ние ще ви гледаме - само да ни предупредиш овреме - пък аз що си мислех, че излъчват на живо  newsm78

Ая, мисля спокойно Асинка може да те вземе за главен подсказчик  Mr. Green, а нас за пример на незатлъстяло бебе  Mr. Green  Heart Eyes

Айде утре в Южния парк след кухнята  Hug няколко ентусиастки сме се разблари за утре от 13.00 на столчетата горе дясно около езерцето  Crazy  да вземем малко слънчева енергия докато временцето още ни я подарява, ако има желаещи са добре дошли тъкмо ще доуточним и срещата за вторник  Hug 

# 51
Асе, Яна, благодаря за поздравите и пожеланията Hug
Днес се чувствам страхотно, сякаш ставам на 22, а не на 28 Mr. Green

# 52
  • в шоки-land
Честит пра3ник на рожденичката Мим   bouquet  bouquet  bouquet
Весел пра3ник Heart Eyes

Честито и на трите нови коремчета Hug Heart Eyes  bouquet
Да растат голееееми и щастливи и да носят 3драви бебчета   bouquet  bouquet  bouquet

# 53
  • София
mimes, честит рожден ден!  smile3525

Ая, мисля спокойно Асинка може да те вземе за главен подсказчик  Mr. Green, а нас за пример на незатлъстяло бебе  Mr. Green  Heart Eyes

Ааааа, ще ме прощавате, ама ние да не би да сме затлъстели.... Crazy

# 54
Честит Рожден Ден Мимес !

# 55
Мимес, честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и много любов!

Честито и на новите бъдещи майки - леко бременеене и на финала по едно здраво бебче!

При нас нищо ново и интересно, само това, че Вики много страда когато си тръгваме от градинката и си казваме чао с другото бебе и майка му /с които излизаме заедно/ и й трябват няколко минути да се успокои и да спре да плаче...........

# 56
Такам, след като изчетох няколко теми /05 и 06/ в отчетни #Crazy  ще пиша не по ред, а малко разхвърляно!
newsm51 Честит Рожден Ден Мимка!  newsm51
Бъди все така щастлива, обичана и заредена с прекрасни емоции! Да сте здрави ти и всички, които са в сърцето ти!  Heart Eyes

Честито на всички коремчета и гордите им притежателки! Определено като дойдат бебетата, всички мисли кой по-напред и кой по- стада от липса на внимание ще се изпарят  Mr. Green. Няма да се впускам в обяснения, то само ще си покаже hahaha!
Светле, дъската я сложихме, защото калпазанко не иска вече да седи на гърнето - става и започва да си играе с него. Първите няколко пъти го слагах за проба по малко, но той и преди това е виждал, че там изсипвам съдържанието от гърнето и знаеше за какво става въпрос. И така започна да ака само там. Рядко казва, ако не съм го питала, но пък след сън веднага отива там и си свършва каквото трябва. Давам му играчка да се абавлява обикновенно. Ами - това е.
Сега, Асе, много се възмУтих от изчетеното Twisted Evil ! Изчетох я цялата тема и просто незнам какво да кажа - простотията ходи по хората. Добре, че не по всички  ooooh! ! Като цяло мисля, че аз не бих продължила да помагам на хора, способни толкова да издребнеят. От друга старна обаче, ти си човек с мисия Hug , така че знам, че това не би те прекършило. Знам , че ти е обидно, обаче ще мине, обещавам  Heart Eyes! Жалко, че се е стигнало толкоз далеч, но като гледам, повечето момичета ми се видяха свестни и разумни! Та просто - бъди себе си  Heart Eyes!
Поздрави и целувки на всички !

# 57
мимес, честит рожден ден! Само най-хубави неща!

На мамите ,които очакват бебенца -честито !Да гушкате здрави бебчета

# 58
Миме честит рожден ден и от нас. Бъди жива, здрава и обгърната с много любов от най-близките ти хора.

# 59
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт