ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 697
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз като flea ще го давам малко разбъркано, но с удоволствие бих се подпряла на клавиатурата - много ми се спи нещо.

Мимес, ЧРД от сърце! На всички бременеещи - честито и леко! И да стават все повече и повече, бременните форумки имам предвид...

Sunnily, мерси много за подробните разяснения! С Ели ще гледаме да дойдем, виж Миленчето още не е сигурна. А аз утре ще гледам да се врътна като взема кухнята към столчетата. Ако не успея, вие докога ще сте там? Ние сме се разбрали за същото място, обаче за по-късно - някъде към 5. Ако някоя от вас, на която й имам мобилния ще е там, моля да свирне или пък друга, с която се знаем на външен вид, да ми го пусне нейния на лични, плийс!

Теди, а на вас да ви се размине само с толкова боледуването. Дано и на теб да ти е преминало вече, че Ади бая ме измъчи с това повръщане, докато ми беше в корема.

Асе, на теб ще ти кажа лично какво мисля, като се видим. Не че имам кой знае какво да ти говоря, ама ми е някак си по на място.

Е, хайде, лека нощ на всички и до утре!

# 61
Брей днеска все едно бомба е паднала никой няма  Laughing
По разходки сте знам аз че времето е суперско Hug
Флейче мерси за инфото.
Тони казвай какво става пусна ли си тест  Laughing Heart Eyes Hug
Честито и на новите бремнюшки  Hug Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Аз имам едно въпросче за колелетата триколки.Има един модел на Чиполино който ставав на люлка има ли някой от него и доволни ли сте.Че го гледах и много ми хареса но ми е интересо това с люлката как ще  е точно.
И една молба към Софийските мами Praynig дали има някой от вас възможност да провери за тези прегради за стълби от ТСМ разбрах че ги имало че тука ги няма.И ако има да ми закупи една аз ще поема разходите за пратка с наложен платеж.Ако няма здраве да е.
Тя Габи вече им взе цаката на тези стълби в коридора ни но все настръхвам като я видя как се изправя на последното стъпало. Sad
МимкаЧРД със закъснение.Желая ти много щастие,здраве,любов Heart Eyes  bouquet

# 62
Светле, ще проверим Grinning И няма страшно - кумът ми работи в София, а е от Пловдив и си ходи за уикенда, та ще пратя по него. Стига да намерим, че тук една комшийка също търсеше... нали знаеш, че то във всеки магазин различни работи има ooooh!

# 63
ООО Асе предварително ти благодаря   bouquet Hug
Кажи кога ще е точно излъчването на медейната изява
да те гледаме Laughing

Вчера ми беше нещо криво и се бях отцепила в спалнята със списание в ръка и Габи пристига отваря врата и казва с усмивка на уста -Ела при нас -
Ей такива очи облещих Shocked Shocked Shocked кога порастна тва мъниче че и от къде усеща какво ми е  Heart Eyes Значи децата са страшен барометър Баща и я водеше за ръчичката и той стана свидетел на репликата че иначе никой нямаше да ми повярва.Естествено така се разчуствах и се присъединих към семейството в хола.Та нашите бебоци вече всичко разбират
 Heart Eyes Hug  bouquet

# 64
На 02.11 ще се излъчва предаването. Можеше и още да се каже, ама нейсе. Поне наистина да бяхме засегнали темата с превенцията и как точно да се осъществи... Нищо, поне си спечелихме обещание за предаване за кърменето Mr. Green А това е много важно и дано стане Praynig

# 65
Леле Mimes, голяма съм овца! Вчера с твоя празник си мислех да започна... ама
Честит Празник!!! Само прекрасни мигове с любимите хора ти желая!!!

Мамо Светли, миналата седмица ходих 100 пъти за една ремонтирана МП3 на племенницата ми и имаше такива прегради. Това е склада в Младост, на Айвън 7.
Утре ще се разходя до там и ще пиша има ли в момента.
Те са по принцип в Пловдив и от там карат в София - можеш да провериш в склада им при вас.

# 66
Миме, честит рожден ден!    bouquet

Теста е отрицателен, не съм разочарована естествено, но това ми беше най-логичното обяснение за състоянието ми. Днес ходих на лекар и не се разбра точно какво ми има... Сега се чувствам малко по-добре, но общо-взето съм изтощена.

# 67
  • София
Мамо Светли, миналата седмица ходих 100 пъти за една ремонтирана МП3 на племенницата ми и имаше такива прегради.

Теди, малко офф, ама какво е МПЗ?

# 68
  • welcome to the Jungle
ааааа, Тонинче, дорде лелката не дойде на гости, не се успокоявай с тия тестове Flutter. При мен, при два отрицателни Оги вече си ми растеше в коремчето. Вторият тест ми го направи гинеколога в кабинета му! На шега и майтап каза - "чакай, преди да те видя на УЗ-то, да направиш един тест. Имам мостри от "еди-кой-си", отивай в тоалетната, въпреки, че аз не вярвам на тези тестове!" Връщам се с лентичката - ОТРИЦАТЕЛЕН. Сядам след 34 секунди на магарето - и хоп - ПЛОДЕЕЕН САААААК  Shocked Shocked Shocked
Евала на докторът, че си призна, че не вярва на тестове! И аз вече не им вярвам, защото Оги абсолютно ги опроверга  Mr. Green А и тези съмнителни " не се разбра точно какво ми има"  Crazy.... Абе желая ти това, което и ти си пожелаваш!

Мимката си я поздравих на СКАЙП, но още веднъж - ЧЕСТИТО  bouquet!!!!
Асе, виждам, че в нашето си отчетно подфорумче твоето име започна да грее по-честичко! Евала, мама, да знаеш, че изгря слънце и на нашата улица  bouquet , направо съм радостна, че вече имаш време да ни даравяш с твоето присъствие и невероятно хубавите постове Flutter

А и да се оплача - от няколко дни на Оги му е подсечено дупето Thinking. Мазах с - зехтин, кремчето на Сиянка (правено, Асето го знае - уж добро за подсичане), АНТИСЕПТИЧЕН крем с алое вера, Здраве, Медико-Идеал.... и нищо не помага. Почти няма подобрения или има и следва пак влошаване.  newsm78 Ба*и, като бебе нито веднъж не е бил подсечен, а сега какво става  newsm78... Помощ за кремче или терапия?

# 69
  • София
Теди, малко офф, ама какво е МПЗ?

MP3 Player - ама ме домързя да превключвам на латиница

Помощ за кремче или терапия?
Знам, че всяка кожа реагира по различен начин, но при нас е безотказен Бочко. Другото за което се сещам е да го оставяш по-дълго време без памперс. Като подиша дупето по-бързо ще мине.
Да не сте сменили марката памперси? Или нова храна? Или ново зъбче? Thinking

# 70
Галенце, ЗЪБИ, душааа Grinning Сияната гъзо й като майска роза - никнат кучешки. Снощи беше невъобразима фиеста - ни цица я успокоява, ни Калгел, ни дявол... та въпреки огромното ми нежелание дадох Калпол и 40 минути по-късно детето заспа. Изобщо не знам как ще я караме докато избият 4 кучешки зъба Crazy

# 71
Ара аз уж казах да ми проверят точно в този склад на Айвън 7 но ми казаха че нямало  Thinking
Освен да отида  дотам и сама да проверя дали наистина е така .Иначе целият Пловдив надлъж и нашир съм кръстосъла и всички ТСМки съм обърнала и няма.
Мерси за отзивчивоста   bouquet.

Галче тва с дупето и аз мисля че ще да е от зъбки ако няма други причини като пампи нови ,храна или нещо от сорта.Бочко е нъмбър 1 Wink а има и един на Бюбхен май беше също е много ефикасен.Желая бързо да се изчисти дупенцето на Оги и да се оправя Hug

Тони стискам палци да се оправяш.Що не пийнеш малко витаминки може да ти е отслабнала имунната система и то това да се чувстваш отпаднала.  bouquet Heart Eyes Hug Бързо се оправяй

А с тези зъби беше ад по едно време при Габи, но сега напоследък никнат и даже неразбирам кога са излезнали.Кучешките са пробили,някви кътници видях но немога да ги преброя че шило в гащи неседи Laughing

# 72
  • временно във Пицеландия
добро утро и от мен.Иван е още в странство,т.е. в роднинство(България)   Laughing та и аз като мома сутринта на компа рано-рано.
вярно че ще да е от зъбки подсичането и ние скоро бяхме така
а сега да се похваля за първа нощ Герито без да суче нито веднъж,да не ме чуе дявола,ама време е вече ще знаете просто не се виждам да продължавам да кърмя с корема.поздравявам обаче тези,които могат да го правят,явно съм от по мързеливите
   а сега да попитам -кажете ми ефикасно сиропче против кашлица,че герито от яслата е като магаренце,хвана си кашлица и няма оставяне.тукашните не само че струвам много ами иим нямам доверие особено,просто предпочитм българските,ако кажете и някое хомеопатично ако съществува още по добре

# 73
  • В средата на времето
Искам първо да честитя на всички бременни коремчета! Hug Момичета, пожелавам ви спокойна и безпроблемна бременност!  Heart Eyes Grinning
Пикола точно от няколко дни се ровя в нета за някакви рецепти при кашлица. Това, което ми се видя лесно приложимо е ето тук: http://rozali.com/fruit.php?l=a&p=21   дано само да можеш да го отвориш. В България продават "Стодал", хомеопатичен сироп при кашлица. Давала съм на Крис и аз съм пила докато бях бременна - оправя нещата.
За подсичането - наистина си е до дупе  Wink Laughing При Криско Бочко например хич не помага. Мажа го с един витаминозен крем на Мустела против подсичане и с него се оправяме. Ако нещата много загрубеят и се подсече така, че започва да се разранява, го мажа с дефламол докато позавехнат  раните и после пак с Мустелата.
Криско стана много емоционално превъзбуден от както е на ясла. Мрънка като за световно( това дето никога не е било), залепи се за мен като лепка Simple Smile..и върна от раз сученето през ноща, което не ми допада много.. Rolling Eyes ..все си викам да започна да го залъгвам с вода през ноща..

# 74
  • welcome to the Jungle
  bouquet  bouquet  bouquet
Мноооооого благодаря за съветите! От зъбки ще да е, един предкътник отдолу-дясно така е напъпил  Thinking, чак ми иде да взема една пиличка или нещо остро, та да му направя път Mr. Green
Обаче отивам да взема крем Бочко Wink

Пикола, аз лично давам Проспан капчици (за откашляне, мисля, че са билкови - от бръшлян) и Стодал (на Боарон - уж  Wink хомеопатичен). Като цяло съм доволна от ефекта и на двете, обикновено ги давам в комбинация.   bouquet  bouquet  bouquet Дано на герито й мине по-бързо Hug.

А иначе за болно гърло + кашлица, баба ми бърка страхотна рецепта : мед, масло и синапено семе. Има страхотен сгряващ ефект, много е вкусно и помага бързо. Само незная колко е полезно за малко дете  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт