ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 713
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За дюлите против кашлица - вярно, че в рецептата имаше и лук, ама не мен още ми се гадеше и действах без него, затова съм го забравила  Rolling Eyes.

А нашият кош за играчки е за 2 лв. от всичко по 1 лв. - представлява бяла мрежа с розов кант, има и джобче и дръжки. В магазините ги ползват,  в тези за играчки например в тях държат топките. Същият имат и в "Бъни".

# 91
Дари вече я захраних с кестени, харесаха й много Party

# 92
Светле, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, любов и щастливи мигове с любимите ти хора!

# 93
Светленце, ЦЕТИТО И ОТ НАС със Сияната!!! Желаем ти букет от здраве здраве, окичен с цветовете на любовта и завързан с панделката на късмета newsm51

Мамчета, сега събота и неделя стартира едно обучение по програма на Уницеф за кърмещи майки, които да сформират групи за взаимопомощ по болниците. Да ви се похваля аз съм един от участниците и съм просто очарована. Това, заради което ви пиша е дали нямате познати АГ-специаисти, които биха се съгласили да работят с такива мами? Изследвания показват, че ако майката получи информация и насърчаване м/у 16 и 24 седмица шансовете да кърми по-дълго нарастват два пъти Grinning

# 94
Честит Рожден Ден на мама Светли !

# 95

А нашият кош за играчки е за 2 лв. от всичко по 1 лв. - представлява бяла мрежа с розов кант, има и джобче и дръжки.

Ха, ха и нашият е от таз марка и сме супер доволни и двете, скоро мисля още един да си взема, че много оби4аме да го целим с хартиени топки, а за да го правим трябва да изсипваме вси4ки игра4ки Mr. Green.

А ето и кадри от в4ерашния прощапулник, ще сме докторки-паралийки Mr. Green.След много со4ене си взе портфейла и лекарските слушалки Mr. Green

# 96
Мамо Свeтле честит рожден ден и от нас. Бъди жива, здрава и мнооооого щастлива и обичана!!!

# 97
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ,
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА.
newsm59 bdbaloni newsm59

В събота и ние правихме прощапулник и Ванката хвана компютърната мишка и след това линийката, която бях си нарекла за архитект. Иначе първо естествено се насочи към питката и докато не му дадохме не се махна от нея. Кръстницата му каза, че гладен нямало да остане, което било най-важното  Laughing
Ето и малко снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13960&AlbumId=71594

# 98
Мамо Светле, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!Обичана и много щастлива!

И нашият кош е от тези по 2 лева от мрежа с кант.Само дето си стои препълнен и никой не му обръща внимание.
Играем си с останалите предмети от дома . Разбира се безопасни5те Simple Smile

Учебниците на Вики са обект на особено почит ;-)85
Разните му там пластмасови бутилки също.

И страшно обича бира Thinking
Познава звука на бутилката при отварянето и, тича към нас и чака да и дадем.

# 99
мамо Светли, Честит Рожден Ден. Да си най-вече здрава, много обичана и много щастлива  bouquet

# 100
  • welcome to the Jungle

Мамо СВЕТЛЕ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, здрава, щастлива и пак здрава, както ти, така и цялото ти семейство!

Честито и на Ирката и на Ванката за правилния избор и просперитета, който са си обещали Blush ! Да са живи и здрави!

# 101
  • София
Честит рожден ден, адашке! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

# 102
  • Варна.
Честит Рожден Ден МАМА СВЕТЛИ!
[/b]

Да са живи и здрави Ирка и Ванката и да постигнат големи професионални успехи!

Ние от вчера вече се сдобихме с лежаща баба, тъжна картинка, днес купувам памперси за Калина и за баба. По-късно ще ходя да помагам на свеки да опаковаме с найлон матрака и да приготвим "болничната" стая. Бабата много добре се справяше сама за възрастта си, но ето че момента дойде, ще я местим при свекъра и свекърва ми и направо се чудя как ще се оправят, понеже и те самите не са много здрави. Живот!

# 103
  • в шоки-land
Честит рожден ден и от нас на мама Светли!!!!
Много щастие и детски усмивки !!!!!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Честит рожден на мама Светли! Много здраве, късмет в живота и много, много любов!

На Ирката и Ванката пожелавам да са поели по верния път в живота и много успехи!

Общи условия

Активация на акаунт