ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 736
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Ние вече сме 13,5кг. и 85см. (от преди 2-3 месеца сме си толкова дълги, но явно че предния път не сме го измерили правилно и е бил по-малко). Та Изабелке, може и да ви биеме по тежина всичките  Embarassed.
Хапваме си доста добре, и честно казано много ме е страх да не дойде момента в който ще изпусна положението и да стане шишко дебелански. Ще се опитам да го огранича до колкото мога в хапването, поне ще му предлагам по-малки порциики, защото колкото му приготвя толкова си изяжда.

За второ бебе аз съм ЗА, но още ми е рано. Първо искам да се социализирам малко, и да се върна към нормалния си живот, работа и малко повечко контакти извън тези с майки  с бебета, че съм затъпяла много яко, и се чувствам много зле. Та не си представям да изкарам още 2-3 години в къщи. Но след 2-3 години живи и здрави може и да помислим да повториме емоцията.

Играчките са ни и на нас от тези кошове от магазините по 1 лв. но вече един се прецака от препълването се разпадна направо и му излезнаха теловете.

# 121
  • временно във Пицеландия
дайте малко снимки от срещата деееее....  Grinning че вече ви забравих всичките,познавайки ви пак само по снимки  Wink
Аси мерси за рецептата,знаех си аз че имаше нещо ударно в такива ситуации,но съм точно във фаза умствена преумора,която плюс болестта направо ме прави друг човек.забравих днес да ида на първия си преглед при гинеколожката  Embarassed не ми се смейте  Embarassed но днес съм по добре със здравето.
ходихме и на лекар сетне най,че Т на Герито продължава.и пак същото което знам че ще ми кажат-ами търпение госпожо,това е вирус все пак,ще мине... категорично не е за антибиотик. с което поне съм съгласна.изследваха и урината,едно смешно пличке и залепиха отдоло и чакахме да се изпишка.всичко ОК,поне това добре.
Изабелка не че сме смели,в нашия случай просто не мислихме,че то вземем ли да умуваме,няма да стигнем до второто скоро  Wink и така май по добре,ще видим...
хайде целувки на всички  Heart Eyes

# 122
Аз съм по плануваните неща.Бобсънът е поръчков  Mr. Green.Надали ще стане при нас без да му мислим.Сигурна съм,че за психиката ми не е добре в този момент да си помисля за второ.А като си помисля-Бобсънът какъв е дивак ,аз не сядам покрай него , разглезила съм го ,та само иска да го нося и гушкам...и аз бременна -твърдо не.

# 123
И аз много искам второ, при това мечтая да излязат две Crazy Луда работа, ама верно ми се искат близнаци Grinning Говорих с доктора и според нег е добре да се изчака още поне половин година. Пък то ще се наложи малко повече, че ще ставаме кумове, на мъжо сестра му ще се жени... ще ми се да съм секси по сватбите Wink
А срещата беше страхотна Grinning Дечковците добре си поиграха... мамите също Mr. Green редихме пъзели Grinning Който има снимки да пуска Simple Smile

# 124
Ееее много сте лоши Crossing Arms
Пуснахте тука приказки за среща а снимки не Sunglasses.Хайде де да ви видя че съм ви забравила очите  Heart Eyes Hug

Аз второ си имам а за трето хич неща и да помислям на този етап.Въпреки че преди 2 месеца имаше разни закъснения на кензиса и маше ох ах их паники  Laughing а и обсъждания какво ще правим ако е станла белята.Ми какво ще си го гледкаме и ще си го обичкаме Hug Heart Eyes.

# 125
То и аз искам ама не ми стиска за трето, пък и ако пак мъж излезе ша лудна окончателно  Crazy

Срещата беше чудна, нищо че половината време събирах по улиците мами и деца  Mr. Green  После имахме пък интелектуални занимания под вещото ръководство на узурпаторката на теми  Wink и успяхме да подредиме 2 пъзела   - съответно за 3 и 6 години (пък ние ги наредихме за има-няма 1 час  ). Явор се опита да нагуши всички присъстващи набори, но така и не успя да намери заместничка на Алексче - просто никой друг не можа да изтърпи напористия му характер   Така че 3ти сезон на сериала се отлага поради възпрепятстване на главната героиня  . Снимки сигурно ще пусна ам а не е сигурно кога  Mr. Green

И сега разбира се предложение за нова среща   - петък е ден за профилактика на нашата кухня и на половин Соф. та предложението е за ПЕТЪК- ЮЖНИЯ ПАРК 11.00Ч НА СТОЛЧЕТАТА НАД ЕЗЕРЦЕТО ОТ КЪМ НИШАВА

# 126
И сега разбира се предложение за нова среща   - петък е ден за профилактика на нашата кухня и на половин Соф. та предложението е за ПЕТЪК- ЮЖНИЯ ПАРК 11.00Ч НА СТОЛЧЕТАТА НАД ЕЗЕРЦЕТО ОТ КЪМ НИШАВА
E, от сега си заплювам - утре сме на срещичка! Само малко ще позакъснеем, че Данката спи докъм 11 и нещо! Нямам търпение да се видим!!
Момичета, аз съм изпаднала в еуфория - може би Ред Хот ще идват догодина лятоска!!!!! Просто нямам думи!!!!!!!!!

# 127
Ето снимки от вчерашната приказна среща  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72178

# 128
  • София

Този път ще дойдем сигурация - а защо не към 10 или 10:30, ще имаме повече време за игра. Само предлагам де, щото ние сме ранно ставащи.

# 129
  • welcome to the Jungle
Ето и от мен дългоочакваните снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Беше много весело и приятно Peace
Замислям се за следното - да си заплюем по 1 ден всеки месец (да речем дата или ден от седмицата) и да се знае къде и кога се събираме. Който може - идва, който не може - следващия месец newsm78.
Предлагам го, защото идва лошо време, децата се забавляват чудесно и едно такова разнообразие ще им действа много добре. Предложения за място, дата/ден и час?

# 130
Замислям се за следното - да си заплюем по 1 ден всеки месец (да речем дата или ден от седмицата) и да се знае къде и кога се събираме. Който може - идва, който не може - следващия месец newsm78.
Предлагам го, защото идва лошо време, децата се забавляват чудесно и едно такова разнообразие ще им действа много добре. Предложения за място, дата/ден и час?

Ами аз имам същата идея, не помня с кой я бях споделила. Даже мисля (като дойде люта зима) в края на всяка седмица да водя Стефанаки на клуб ако има и други желаещи.
Но за 1 път месечно е чудесно предложение.

# 131
  • София
Ами не е ли ясен деня - всеки последен петък от месеца! Все пак тогава кухните (повечето) почиват и е много по-лесно да се направи среща преди обяд, за да може хем децата да спят следобяда, хем да не е по нощите - все пак зимата се стъмва рано.

# 132
Идеята ви е чудесна , и аз искам, но ми е невъзможно да се вдигна до другия край на София ,там дето обикновено се събирате.

# 133
E, от сега си заплювам - утре сме на срещичка! Само малко ще позакъснеем, че Данката спи докъм 11 и нещо! Нямам търпение да се видим!!

Само дето петък е другиден  Mr. Green Да не се юрнеш към парка и там чак да установиш фактите  Mr. Green

Снимките са прелестни и както се нижда на половината Явор се опитва да пребори наборите  един по един  Joy

За редовни срещи и аз съм ЗА последния петък на месеца. Обаче къде  newsm78

izabela , не знам къде живееш, но няма ли около теб и други форумски ентусиастки да се комбинирате някак си  Crazy

# 134
Юлски няма,с какъвто и да е транспорт ми е ад да пътувам с Бобсънът.Просто прави чудеса  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт