ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 730
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Ави, тя спи в собствено легло, а сме пробвали и ние да спим в хола. Пак се буди Sad Иначе тя никога не е спала изцяло при нас. Заспива на гърда и я слагам в леглото й. И според зависи как се събужда или я кърмя и я слагам обратно, или ако не издържам я взимам при нас. Но определено повече от 3 часа не изкарва при нас.
Още преди да родим бях чела едни материали за това, как от определена възраст детето не се чувства добре при родителите си, дори да не изглежда така. Т.е. енергиите нощем се смесват и детето не може да спи спокойно. Пишеше, че като цяло този период настъпва около годинката, плюс-минус няколко месеца. Стори ми се много разумно и реших, че колкото и да ми харесва идеята на ко-слипинга тя не е приложима за много дълго време. Затова винаги съм гледала Сияната да спи повече в нейното си легло, отколкото в нашето. Разбира се имам късмет с дете, което не се пристрастява лесно (освен към Нините Laughing) Сама започна категорично да отказва бибата, надявам се сама да реши кога ще спи по цяла нощ... и дано е скоро Praynig

# 197
И аз има желание да спя със мъжа си,но уви-още не са измислили детско креватче,голямо колкото спалнята.Боби щяла нощ обикаля леглото, като най-обича да спи или по средата на пряко,или плътно до стената върху възглавниците.Май скоро няма да си спи в леглото.

# 198
  • в шоки-land
И аз има желание да спя със мъжа си,но уви-още не са измислили детско креватче,голямо колкото спалнята.Боби щяла нощ обикаля леглото, като най-обича да спи или по средата на пряко,или плътно до стената върху възглавниците.Май скоро няма да си спи в леглото.

а 3ащо не го оставиш няколко нощи в неговото си легло...така и така не спиш. Rolling Eyes....

# 199
  • в шоки-land
Ави, тя спи в собствено легло, а сме пробвали и ние да спим в хола. Пак се буди Sad Иначе тя никога не е спала изцяло при нас. Заспива на гърда и я слагам в леглото й. И според зависи как се събужда или я кърмя и я слагам обратно, или ако не издържам я взимам при нас. Но определено повече от 3 часа не изкарва при нас.
Още преди да родим бях чела едни материали за това, как от определена възраст детето не се чувства добре при родителите си, дори да не изглежда така. Т.е. енергиите нощем се смесват и детето не може да спи спокойно. Пишеше, че като цяло този период настъпва около годинката, плюс-минус няколко месеца. Стори ми се много разумно и реших, че колкото и да ми харесва идеята на ко-слипинга тя не е приложима за много дълго време. Затова винаги съм гледала Сияната да спи повече в нейното си легло, отколкото в нашето. Разбира се имам късмет с дете, което не се пристрастява лесно (освен към Нините Laughing) Сама започна категорично да отказва бибата, надявам се сама да реши кога ще спи по цяла нощ... и дано е скоро Praynig

точно 3а това ти го написах....дано да е скоро наистина  Hug Heart Eyes

# 200
  • в шоки-land
гледам Аси по БТВ Party Party Party

# 201
  • в шоки-land
абе та3и Константинова много 3ле  ooooh!

# 202
Абе вие по чужбинско как ме гледате newsm78

# 203

а 3ащо не го оставиш няколко нощи в неговото си легло...така и така не спиш. Rolling Eyes....
Не спя,ама поне не ставам по 200 пъти.И без това вече си е хладно,нямам намерения да изстивам от стоене на стража до леглото му.А ще се стоене,защото все пак леглото е 70/140 а не 164/190 ,та няма на къде да щъка и ще се удря в таблите и решетката.

# 204
Ели, не можеш да си представиш колко добре те разбирам... Предната зима голямо лягане и ставане падаше през нощта и все бях полуболна Rolling Eyes Пък и нали имунитетът пада от безсънието... Сега пак спя полуоткрита, ама по се ядва. Вчера Лили беше по едно време на кеф и ми даде да й бръкна в устата на проверка за зъби - от 4-те страни венецът й е подут, как да не реве това дете Thinking Лошото е, че не дава да я мажа с Калгел.

Lioness, и на мен първата ми мисъл беше, че ТИ си бременна и се наканих да пиша поздравления, ама после се усетих Blush

Асе, гледах отчасти предаването, много добро представяне Hug

Тонинче, не пишеш напоследък, добре ли сте?

# 205

Не спя,ама поне не ставам по 200 пъти.И без това вече си е хладно,нямам намерения да изстивам от стоене на стража до леглото му.А ще се стоене,защото все пак леглото е 70/140 а не 164/190 ,та няма на къде да щъка и ще се удря в таблите и решетката.
Аз съм много доволна, че избрахме сгъваемо легло. Няма удряне в таблите! Врътка се накъдето си иска...Ама вече бая напъва мрежата  Joy

# 206
Асинка, поздравления за тв представянето ти!!!   bouquet
Току що разбрах, че си била ти. Гледах цялото предаване справи се супер, само дето се притесниха по едно време, ме множко знаеш  Laughing. Жалко само, че нищо конкретно не успяха да кажат, сто теми се разнищиха и накрая пак които си го знае за правилнто хранене си го знае, другите ....  незнам дали нещо схванаха.

# 207
  • в шоки-land
Абе вие по чужбинско как ме гледате newsm78

на живо , Аси, на живо Hug Heart Eyes.....имаме си някой екстри и ние, не сме чак толкова 3ле Joy Heart Eyes Grinning

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 14:13 от amei

# 208
  • welcome to the Jungle
сняяяяг вааалиии, ваааалииии, вааааалиииии cold newsm47
Ха честито да ни е по софийско му!
Lioness, и на мен първата ми мисъл беше, че ТИ си бременна и се наканих да пиша поздравления, ама после се усетих Blush

Абе, мацки, аз го ударих на майтап Wink от такива смехорански постове , а вие  ме взехте на мезенце  reverance. Ама знаете ли какво става след 1-2-3 такива поздравления, аnewsm09? Да ходя май да си правя проверка на състоянието, че току виж сте ме "обрекли"  pregnant

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 14:35 от Lioness

# 209
Тони,аз съм му хванала цаката-мажа бибата и бутам в устата.
Хипо,и със сгъваемо пробвахме-ефектът е същият.

Общи условия

Активация на акаунт