ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 716
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Изидка, честит рожден ден! Пжелавам ти много щастие и късмет!

Светле, няма да направим прощъпулника без вас  Heart Eyes Някъде към 20-и ще е и не приемам никакви извинения! КОлкото до тези якенца - Вики има 2 шушлякови без ръкави и наистина съм страшно доволна от тях - хем детето е облечено, хем ръчичките му са свободни.
Ара, страхотна новина за бебка, и на мен ми стана много мило като прочетох поста ти!
Тони, Виктор скоро се научи да казва "не" и "няма"  Mr. Green (любими думи за мъниците), а "да" казва отвреме-навреме, но не съм напълно сигурна, че е в подходящите моменти и е истински отговор.
 Вики хапва всеки ден около 300 гр. кисело мляко и кремче с прясно (в един крем е не повече от 150 гр.). Не знам дали е малко, но при положение, че не иска адаптирано, нямам представа как да пробутам повече. Иначе сирене хапва доста на закуска. Все още не може да седне и да изяде филийка намазана с нещо, та си караме по здравословните закуски - всякакъв тип ядки най-често.

# 256
  • в шоки-land
Честит пра3ник на И3ида   bouquet  bouquet  bouquet
Много щастие и усмивки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
  • в шоки-land
момичета, дайте идеи 3а играчки и игри Praynig....всичко вече му е скучно у дома на малкото, направо не 3нам какво да го правя ooooh!....

# 258
момичета, дайте идеи 3а играчки и игри Praynig....всичко вече му е скучно у дома на малкото, направо не 3нам какво да го правя ooooh!....

същата работа...

# 259
Що се отнася до игрите  Иви ми окупира кухненския шкаф Mr. Green.
Наложи се да махна всичко режещо и остро. Сега изважда всичко и което може връща Sick

Дистанционното ни е просто за изхвърляне ooooh! след като счупи капачето сега изважда батериите по около хиляда пъти на ден. Тук сме в постоянно търсене на батерия #Crazy

Играчките ги подминава като пътни знаци.

ara75 - за млечните хранения се чудех и аз. Кърми се съвсем малко. Хапва сирене на закуска и кисело мляко половин чашка.
Дали е уместно да и давам някакво допълнително АМ newsm78

# 260
  • welcome to the Jungle
Ели, честит рожден ден !

Желая ти от всичко хубаво - по много, но ной-вече здраве за теб и всички около теб !

Относно игрите  - тук има интересни предложения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.0. Иначе, според мен, игра може да се измисли и от най-невероятното нещо, защото на малките човечета в момента им е интересно да разучават света. От тази гледна точка - могат да се "представят" новите предмети по игрови начин - като се започне от кихнунския инвентар, та така се обиколи цялата къща, та и на улицата се излезе newsm78

Ара, страхотен пост ! И откъм новини и от към емоции   bouquet! Оги също пие млекце, но само по около 100 грама преди сън. НЕ давам повече, защото памперсчето не издържа откъм капацитет и сутрин е мокър до мишниците  Thinking
А за подправките - старая се да готвя безсолно и без много подправки. НАй-често слагам малко къри и малко бульон, а на оги вадя от манджичките преди да са овкусени. Но, както и Яна каза, от детската кухня си дават соленко  ooooh!. А и солетки си набива момчето...

# 261
  • В средата на времето
Момичета, много мило ми стана от вашите пожелания, та чак ми е неудобно да кажа, че нямам рожден ден днес.. Embarassed Laughing..Във форума има и друга Изида, на която ника и е написан на кирилица, а моя е на латиница...Та тя е рожденичката вероятно...Моят рожден ден беше през август.. Hug

Теди, много се радвам за хубавите новини! Hug Ще бъдеш тъща и туй то Wink Grinning

...ей сега видях..ма вярно съм аз..объркала съм си датата на раждане в инфото явно.. Rolling Eyes аз съм на 11.08..а сега е 08.11.. ooooh!..заплес съм голям..отивам да поправя грешката.. Embarassed

# 262
АРА, честита бебка!!
И ние между другото както се вижда от подписа чакаме още едно момиченце
Ако си била при Томова сигурно ти е казала "абе много момичета в последно време"  Grinning
Ние също влязохме всичките с тати и Дени.

Така като гледам всички повторили юлки имат момиченца, засега ги и повтарят пък да видим по-натам  Sunglasses

Аз за млякото на Деница отдавна не се притеснявам. Давам й кисело почти всеки ден или прясно и толкова. Кърмата отдавна е забравила какво е.
Яде и сирене всеки ден. Чак толкова не се вживявам в менюто й. Да чукна на дърво идеално си върви детенцето.

# 263
Ами тогава щом Изида няма РД  Flutter
Честито на именниците  Simple Smile Heart Eyes Hug

Честито и на двете мами които имат също прекрасни новини  Heart Eyes

# 264
Здравейте момичета, чак ме е срам да как се включвам от дъжд на вятър  Embarassed, но наистина нямам много време да пиша. Поне успявам по попрочета нещичко.
Ние също се храним на кухня и все още манджичките на лелките и харесват  Simple Smile, а за вечеря си хапва от нашето ядене като гледам и аз да не е с много сол и подправки. Напоследък нещо много и се услади киселото млекце  Laughing, давам и го на следобедна закуска с бисквити или кекс, без да го подслаждам, и като го види него забравя за другите неща за ядене... Вечер сме на Милумил 3, все пак мисля, че е доста по полезно от киселото мляко, колкото и да и се услажда.
Ара, ти къде ходи на фетална морфология, че и на мен това ще ми предстои, както вече сте се досетили от лентичката  Simple Smile ? Първият път ходих във Фемина, но нещо съм си затрила телефоните, иначе останах много доволна, и колко струва сега прегледа?

# 265
beboranka! Честито ти ново очакване на бебочество!  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

# 266
  • в шоки-land
нищо, И3ида, няма лошо Peace...отнесе едни по3дравления, колко му е  Hug Heart Eyes
Честито на всички именици   bouquet  bouquet  bouquet
Честито коремче, Беборанка   bouquet Hug Heart Eyes

# 267
Ели, тъкмо и аз да честитя, но поне прочетох Blush
Иначе ЧЕСТИТО НА ОГИ на Лъвичката - да ти е здрав, умничък и една идея по-малко палав Hug Hug Hug
ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ПРАЗНУВАЩИ НА ТОЗИ ТЪЙ ПРЕКРАСЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
  • В средата на времето
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА ВИ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ!
...и една чуденка..защо и носещите името Огнян днес имат имен ден? newsm78

# 269
...и една чуденка..защо и носещите името Огнян днес имат имен ден? newsm78

ОГНЯН - огнен (славянски). Името се свързва със серафимите - шесторъки ангели, затова и Огнян празнува на деня на всички ангели - Архангел Михаил (8 ноември).

Общи условия

Активация на акаунт