Любители на кучета - 119

• 31 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Аз мисля, че не е българка зеленко. Виждам снимки на едно много сладко кученце!
С кучетата е тото. Ако не си склонен да дадеш куп пари, които пак не гарантират 100 процента здраве. Както при хората. От развъдниците дават гаранция, но кой от нас би върнал "повредено" куче?!?! Мисля никой! Надявам се...
И трите мои кучета не бяха моркови. Първият ми дакел, беше железен, вторият с алергии и дискова херния, за патилата ни с Леончо знаете..
Но аз съм дал пари, и то доста😀

# 406
А, ясно.. за буквар не са стигнали, сега разбирам.

# 407
Zelenko , на колко каза е йоркито?
Майката  със сигурност не е йорки (поне според мен ) ...
Но кучето,  според мен е ...

# 408
На 2 месеца

# 409
  • sofia
Аз мисля, че не е българка зеленко. Виждам снимки на едно много сладко кученце!
С кучетата е тото. Ако не си склонен да дадеш куп пари, които пак не гарантират 100 процента здраве. Както при хората. От развъдниците дават гаранция, но кой от нас би върнал "повредено" куче?!?! Мисля никой! Надявам се...
И трите мои кучета не бяха моркови. Първият ми дакел, беше железен, вторият с алергии и дискова херния, за патилата ни с Леончо знаете..
Но аз съм дал пари, и то доста😀
Ми, съдете ги...

# 410
  • Sofia
LaughingLaughing

Ми, Кришка, добре, че не са били моркови - то на един морков какво да му се радваш чак толкова... LaughingLaughing

# 411
  • sofia
Хаха, последният определено е най-морков...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
  • о`майна лунна нощ е
Абе зачудих се аз на *тоз моков, ама си викам - някаква кодова дума ще да е и не посмях да се обадя. На второ четене обвиних редактора на телефона, но пак не успях да заместя думата и си викам "като е морков, морков да е".

# 413
На 2 месеца
На мен не ми изглежда на 2 месеца ...

# 414
  • София
LaughingLaughing

Ми, Кришка, добре, че не са били моркови - то на един морков какво да му се радваш чак толкова... LaughingLaughing
Аааа, как какво?! Я питай Буба да ти каже радост ли е всеки един морков на света! Grinning

# 415
  • Sofia
Моркови,репи-все са ни сладури Grinning

Бела след като вчера й намести чакрите ортопеда, спря да куца. Все едно не е била с контузия,дори не накуцва. Избягахме на вилата и тя на двора по цял ден,лежи си в тревата и гони мухите,тича по децата,въргаля се в морковите ми Grin
След цял ден на двора заспа права на дивана,викнах й да ляга,че да не падне от някъде отново.
Преди малко издаваше звук все едно се опитва да изкара нещо от носа (осили и трънки няма в двора ни,само детелина). Побелява ми главата от тази БелЯ,децата пасти да ядат...

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:02 от Margaritka_2014

# 416
  • Bарна, морето, сините вълни
Посмях се с тия моркови. Joy

Иланг, аз както качвам снимки на Монката, всички я знаят във форума от новородено бебе, като порасне има да се сърди... Grinning

Радвам се на пуФкавите ви другарчета, трудно ми е писането, защото съм с телефона на ММ, който хич не ми е удобен. Моят след 3,3г. вярна служба реши да ме изостави. Утре дано ми дадат хубав на изплащане, че да си щракам снимчици на любимите ми същества, пък нека се сърдят. Grinning ММ например знае, че съм го изтипосвала многократно тук, ама не проявява претенции.

# 417
  • sofia
С тия моркови още се смея...Така се получава, като се опитам да съм мъдра...Блондинска му работа...
Най-хубавият телефон за снимки да ти дадат, Деспи!
И спокойна нощ на Маргаритка покрай Бела...
И да ви покажа, как Леон си охлажда играчките:

Хитро, а?!?

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 23:04 от Кришка

# 418
  • София
Привет и честити ден рожденковци със закъснение!!! Да сте здрави и дълги години вярна службица!
Ние сме на малка почивчица из Варна, та обикаляме морската, защото времето мааалко се развали. Ама децата и Чарли поне да изразходват неизчерпаемата си енергия, защото се не трае... добре, че открихме "детския кът" като атракциони. Утре пак.
Ей го, принца под чадъра... не го съжалявайте, най-добре си е от всички.

# 419
  • тук-там
MTZ, никой не виждаше снимката,ама само ти и обърна внимание!Вече би трябвало да се види.Ама не ти е зле,хич!Я сподели с нас,как си се консервирала така?!Супер сте и ти ,и прекрасните пухчовци!
    Козлодуй, щрак - акита на портрет! Как "даяните" в тия жеги?
   Даже няма да коментирам такива постове ,като на Зеленко.Породисти или не,толкова си обичам кучовците,въпреки че едното е на щеркинса,че не си представям двора и къщата си без тях.Те са единствените живи душички,които се размазват от кеф,като се прибирам от работа.
Марулета, благодаря за консервирането! Нямам шанс да не съм активна с австралийчетата. Пада тичане и си спортуваме редовно. Като цяло вкъщи уважаваме много хайкинга, ските, велосипедите и т.н.
Да ви покажа на един от най-красивите плажове в Сардиния - Коста Парадизо, как минаваме през плажа - забранени са кучета и ние се движим само по вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт