Любители на кучета - 119

• 31 881
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia

Кои как пътува незнам,ама Бела вече 2 часа спи под седалката ми. Само като се отвори нещо за ядене проверява и пак ляга.

# 331
Айк не може да се качва все още на дивана или спалнята, но днес явно някак е успял и го заварих намърдан по средата на леглото ни. Ужасно беше доволен. Уви за кратко 😂
След фотосесията беше надлежно свален.

# 332
  • Пловдив
В зооплюс днес има 10% намаление на гранули, а чувалите от 12 кг wolf of wilderness са намалени с 20 лв.
На Саско храната излезе малко над 7 лв/кг, а по принцип около 9 лв/кг я купувам.
И на дон Томазо напазарих гранули, които и без зъби продължава да си яде.

Новата страст на Саско са пилешките крака, като солетки ги хрупка.
Усмихнати и прохладни почивни дни на всички!

# 333
  • Бургас
Докато всички са хукнали на море, аз станах софиянка. Всички истински софиянци носят ей такива шапки с дупки на носа. Защото въздухът в София не стига за всички - да не го дишат по много. Освен това те прави невидим и не ти правят забележка в автобуса, и в онова дето ходи под земята, ама му забравих името. Жалко, че не действа в Бургас - тук не мога да се возя в автобуса. Абе друго си е в София - и локвите им по-тинести, и бълхите някак по-културно хапят... Ще идвам пак.

# 334
  • София
Бургаски мадами, до кога сте из нашия вилает?

# 335
  • София

Пристигам и аз тук с едно Чери... С едно неподлежащо на снимане малко Чери. Ето го тук как съвестно учи за НВО (опитът за снимка е отпреди месец). И понеже толкова усилено чете все мърда...

В понеделник ще й е третата ваксина, но ми е малко странно... на 20-и навършва 3 месеца, първият й доктор (който й е направил първата ваксина, още преди да дойде при мен) е посочил 20-и за 3-а... но докторката, при която я водя сега, каза, че е много късно тогава и посочи 5-и... Много ми е странно. На мен лично 5-и ми е много по-удобно, ама дали е правилно?..

# 336
  • Бургас
Тони, снощи се прибрахме. Бях оставила Елза при дъщеря ми в София, че имах една засукана командировка няколко дни от Кюстендил до Враца:)

# 337
  • Пловдив
katiABV, Чери, добре дошли!
За ваксината мисля трябва да мине месец от втората такава. Но неко по-информираните да се изкажат.
При тази фотосесия, която си качила не мога да позная породата на Чери. Виждам едно синьо оченце май?

# 338
Кати, ето ти правилна схема за ваксинация на бебе-куче:
Първа ваксина - между 38 и 45 ден на кученцето.
Втора-20 дни след първата.
Трета-трябва да са минали поне 15 дни от втората.
Схемата е взета от развъдчик.🙂

# 339
  • София
katiABV, Чери, добре дошли!
За ваксината мисля трябва да мине месец от втората такава. Но неко по-информираните да се изкажат.
При тази фотосесия, която си качила не мога да позная породата на Чери. Виждам едно синьо оченце май?

Хахаха, ама това е една от успешните снимки - категорично си личи, че е снимано куче... На повечето се вижда кафяво-бял тайфун. Иначе е ши тзу. И синьото също е част от ефекта на снимката и мяткането на главата, кафяви са й очите, много тъмно кафяво към черно.
Благодаря за поздрава!

khaleesi_x, благодаря! Значи е всичко е наред за 5-и...

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:14 от katiABV

# 340
  • Пловдив

Наплюнчи и намачка чаршафа, дори и в жегата гледа да положи д-то на меко и прано.

# 341
  • София
Моето легна върху изпраните и току що сгънати чаршафи и хавлии. Много беше щастлив, че се е намесил в коша.

# 342
Аз вече тотално се убедих, че Тайра няма нищо против котките. Вчера докато бяхме зад блока, две котки се сбиха, и хукнаха после да бягат. Тайра беше пусната, и съответно веднага хукна и тя 😁
Представете си ме мен, аз бягам след тях и крещя, но няма кой да ме чуе.. Знам, че няма да ѝ направи нищо, но котето да не я удраска.. Повече май затова се притеснявах..
Настигна едната, понеже спря, и Тайра като започна да се върти в кръг около нея, да подскача, да я приканва на игра, а котката в една крива поза(знаете ги как застават при защита😂) и се чуди какво става. Като видя, че котката няма да играе с нея, се върна при мен.. И така...
 А сега преди малко, видях едно много мъничко коте, скрито под една кола, и слязох да му занеса малко начупени гранули, и водичка..Емии след 10 минути дебнене, успях да го хвана и за да му дам да хапне, понесох едно захапване на лявата ръка, и един куп драскотини на дясната 😔.. Но поне успях да го нахраня.. Гледам го сега през терасата хапва си 😁
И от да бързам да сляза, съм забравила да позволя на Тайра да яде, връщам се, тя стои на дивана и ме чака, а купата си стои пълна 😵...
Денят ми започна с премеждия от сутринта аххаах

Хубава Неделя момичета 🍀🌞

# 343
Мери, браво на Тайра и най-вече на теб за възпитанието й 🥰

# 344
  • Sofia
Иланг,твоя си е истински принц. Все на мекичко си лежи,грахово зърно не му пречи Stuck Out Tongue Winking Eye

Бела днес си нарани крачето. Утре на ветеринар,че сега пътуваме.
Скочи дивачката от пейка и си заклещи заден ляв крак между дъските. Увисна си на крачето за 3-4 секунди,но се напика от страх или болка. Близо час не си стъпваше на крачето,сега пак го държи във въздуха,но от време на време стъпва на него.
Ъпдейт: не си стъпва на крачето,дори като пишка е на 3 крачета. Само се подпира лекичко като стане на едно място.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 19:24 от Margaritka_2014

Общи условия

Активация на акаунт