Любители на кучета - 119

• 31 882
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • под тепетата
Странно, но и мен ме питаха за какво е, антибиотик ли е. Като описах "докторката" на мъжа ми, май е била само помощничка някаква. А иначе ситуацията на Туиг ми напомни как на времето след поредното изгаряне влязох да купя Пантенол, но съм казала Пентанол, а то било със зелена рецепта нещо упойващо 😂

# 316
Хибискус, тези дни ще ходя за обезпаразитяващо в нашата клиника в Козлодуй. Да взема ли ако имат? Да си имаш за повече време. 🙂

# 317
  • София
Хибискус, последно нашият ветеринар даде алтернатива, а именно, цитирам - Инкурин ,но от Гърция
Овестин ,човешки и
Естрофем
Успех!
Edit - Иланг, леле, значи следващия път ще сме на милпразон и ние по схема, Диронета добре го понасяше мойто бандитче...

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:43 от pilito

# 318
  • Пловдив
Купихме лекарството, даже 2 опаковки. Много е гадно така като изчезне от пазара.
Спряха на Саско Диронет-а и сега давам Милпразон.

# 319
  • Sofia
И аз питах - казаха, че от месеци няма в София

# 320
  • о`майна лунна нощ е
Иланг, страхотна си, момиче!

# 321
Толкова добри хора тук, в темата!!! Един тъжен поглед от Лори, заради несподелен сандвич...

# 322
Иланг ме спаси направо!
Човешките лекарства не знам как се дозират, вета не иска да рискува и казва, че няма вариант за заместване, да търпим. Мен не ми пречи да купувам пеленини да пера всеки ден дори и до там да опрем, но Тара много го изживява направо примира като види какво е станало, трепери, крие се. Никога не сме и де карали или наказвали, просто и на нея и е неестествено, че се случва явно.
На един от хилядите телефони на които звънях ми отговоеиха, че имат хомеопатия и са ми пратили мостра - няма етикет, няма опаковка, все едно аз съм го забъркала. Е, как да го дам това, знам ли какво има вътре?

# 323
Хибискус, може да си питана и дори отговаряла, но не се сещам и за това питам. Има ли начин при втора операция кучето да се оправи и да няма вече изпускане?

# 324
Не мисля, мускулът е отслабен и от там идва белята, много кучета обаче не трябва да го пият до живот, а само като терапия. За съжаление не става при нас, опитвали сме плавно намаляне на дозата, но дори не успяваме да стигнем до спиране, защото веднага започва да се изпуска. Тя приема и по-голяма доза, от колкото е за нейните килограми, защото само така и действа.
Абе.. да сме живи и здрави, когато си пие лекарството няма проблеми, а ние все ще намираме варианти да го набавяме, ако ще и до сръбско/румънско ще отскачаме..
Стига съм ви занимавала аз, ето едни кучета, които не се качват на дивана. Освен когато им изпера леглата, тогава нямат избор милите, а личи колко им е гадно, нали?

# 325
  • София
Оф, бе, Хиби, то бива ли така да се гледат кучета - на такова гадно, а??
Бубена фото сесия от сутринта, преди да ни се скрие слънчицето. Слагам в скрит текст да не товарим сайта.
Отдалече изгелжда така:
Скрит текст:

Отблизо ето така:
Скрит текст:

И като се зачуди, но все пак реши, че я мързи да се надигне:

# 326
  • София
Хибискусче Напълно разбираемо си скептична относно човешката алтернатива. Като краен вариант става, дано лесно да намерите лекарството, явно има някакво спиране на внос, незнам. Но да знаеш, оставаме на разположение - много сме, силни сме, нали така!? Animal Paw Prints Flowers Four Leaf Clover Затваряме  казуса, радвам се, че сте намерили лека за Таричка. Хич не им е зле, на двамката, мдаа...
Мойта смес пристигна, довечера ще я готвя. Дано свърши работа. Вчера пак си играхме на гоненица с бълхите и Капончо. Не издържах и му мацнах нова доза, Фиприст тоя път. Просто явно гъмжи в квартала ни, нищо че пръскат.

# 327
Да ви покажа куче в употреба по време на ваканция.

# 328
  • София
Мен и потребителката ме радва Simple Smile Каква е фокусирана! Simple Smile

# 329
  • под тепетата
Браво на малката учителка! Е, и на ученичката Smile
Ози се научи да си отваря плъзгащата врата на терасата с носа и отиде да посрещне дядо си. Съответно е изскочил като тигър от храстите и му е изкарал акъла Astonished
 Сега заключвам като тръгне нанякъде и изтърпявам мрънкането му до завръщане на титуляра .
Ей така се печем - 5 минути по корем, 5 минути по гръб!

Общи условия

Активация на акаунт