Любители на кучета - 119

• 31 884
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Звънях и на обявата, отдавна нямат. Срокът и да е изтекъл не ме притеснява, периодично спират вноса и съм давала с изтекъл срок - няма проблем.

# 301
А от ЮК или Германия през превозвач? Може би само трябва да сравниш количеството на активното вещество.

https://www.animeddirect.co.uk/propalin-syrup

# 302
Мисля, че отпускат само с рецепти, бавно ще стане, а тя има за още два дни.. но е вариант в краен случай, благодаря. Все се надявам да има някъде останала една опаковка за нас, тя стига за повече от 2 месеца..

# 303
  • тук-там
Хибискус, за какво е?

# 304
Инконтиненция, Тара започна да се изпуска неволно в съня си след кастрацията и го пие вече втора година. Като го намалим/спрем веднага се връща проблема, с тя много го изживява

# 305
  • под тепетата
Хибискус в Каварна няма

# 306
  • София
Звънях и на обявата, отдавна нямат. Срокът и да е изтекъл не ме притеснява, периодично спират вноса и съм давала с изтекъл срок - няма проблем.
Хибискус, ще питам веднага моя вет!
Веднага ми отговори, че няма внос. Каза, че ще потърси хуманна алтернатива, за куче 10-15кг., ако отговаряте на тези килца. .. Вероятно по провинцията по би могло да се намери лекарството. Ето Иланг е намерила вече, и то в Пловдив ..Дано бърже се достави, че кучинка да е спокойна.
п.п. Пък ти си било от моята порода плетаческа Simple Smile))

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 16:42 от pilito

# 307
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив питах в една ветеринарна лечебница, но направо ме застреляха, че не знаели какво е това?! Даже провериха в нета и се оказа газ. Така ли е? Пишеш, че се пие, за какъв газ ми говореха.
Моята елементарна проверка показа, че не е никакъв газ.
Иланг, в Провет ли го откри?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 20:42 от `ТуиГ

# 308
  • Sofia
Инконтиненция, Тара започна да се изпуска неволно в съня си след кастрацията и го пие вече втора година. Като го намалим/спрем веднага се връща проблема, с тя много го изживява

И аз днес ще питам - ще ходя да взимам и без друго Нексгард.

Не ти ли предлагат заместител? Ако кажат, че има, да взимам ли?

# 309
  • Пловдив
хибискус, при нас има 43,90
искаш ли да ти  купя

# 310
  • София
И при нашите няма, поред тях никъде нямало Sad Ако трябва да се търси из София, казвайте да звъня из другите клиники.

# 311
  • Пловдив
Отивам да го купя

# 312
Знам аз, че ще се намери някъде, благодаря ти иланг!! Имаш съобщение.
Туиг никакъв газ не е хахах сиропче е

# 313
  • о`майна лунна нощ е
Знам аз, че ще се намери някъде, благодаря ти иланг!! Имаш съобщение.
Туиг никакъв газ не е хахах сиропче е

Абе не знам. Аз бях на слънце и мен трябва да ме е напекло. Тъй като не си направих труда да изкарам предварително лекарството на снимка или да прочета за него, просто връхлетях в една лечебница, която ми беше на път, и като ми изтърсиха "Газ" насреща, се почуствах все едно за райски газ съм дошла.

# 314
  • sofia
Много се радвам, че се е намерило лекарството!
Ние сме на тренировка с детето. Три пъти седмично пазим залата, понеже Леон е неспокоен, ако Пепи не му е под око.

Общи условия

Активация на акаунт