Любители на кучета - 119

• 31 886
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Tari зависи второто куче бебе ли, какъв пол е, спокойно ли е. Най-добре е както ТуиГ е писала на вън на неутрална твритория. Място, което не е познато и на двете кучета. Ако е бебе може и директно у дома да се пробва. Примерно Макс с голямо куче никъде не мисля, че мога да го запозная без проява на вид агресия, ама и вие тук знаете що бебета отгледа. Бебета директно внасях у дома. В началото като ги усещаше, че са съвсем малки дори не приближаваше да ги безпокои. После пък се оставяше да го хапят и да се закачат с него.
Ние в най северозапада пукаме от жега. Дунава е още висок и не смея и да ходя там с Макс и разходките са ни голяма мъка. Гледам поне сутрин рано да компенсирам с ранно ставане и обиколки на воля и където Макс реши.
Вдругиден ще го водя на Шипка, дано не е много жега, че ще се мъкне бая вода за добичето 😁

# 286
Козлодуй,това е Аянко.Или поне двойник.Много хубаво куче,много ми е мъчно ,че я виждам рядко.Най-често минавайки под терасата на път за работа.Но......../а като знам какво приключение беше,докато жената го донес еот Видин,какво вълнение се вълнувах и аз с моя син/.
    Нашата Айра бебе беше нападната от нашата Киара -баба .
   Деспи,какво хубаво коремче си заформила,пу-пу-пу!!!Кога е терминът?
    И ако може координати на бунгалата,условия вътре в тях,има ли хладинка,че баба ви вече не издържа на жеги.Аз.
Снощи в 21.00 ч водата в басейна беше 32 градуса,представям си днес.Това не се трае.

# 287
  • тук-там
Аз бях чела много за въвеждане на 2-ро куче, най-вече при мама Еми. Но всъщност нищо не се наложи специално да правим. Нъки беше на 2 месеца, а Мокка на 6 месеца. Доведохме Нъки, подушиха се и веднага се заиграха. Единствено Мокка ревнуваше, ако го галим. Но по симпатичен начин - пристигаше с въртене на опашка, лягаше по гръб с посланието: гали и мен по коремчето.
Тук гледат птиците, но кротко и от далече:

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 15:29 от mtz

# 288
Аз работя до късно - 12-1 нощта и после трудно заспивам. Сутрин няма вдигане, най-рано 9 и може да си представите за каква жега става на въпрос когато успея да ги изведа вече. Много ми писна от тия жеги, по-добре да вали..
Ние като доведохме голямата забранихме качване по легла/дивани и на двете докато свикнат, хранене в двата края на стаята и едновременно (с ритуал), общо взето това е. Имаше няколко сбивания докато се нагодят, даже в желанието си да ги разтърва ми бяха перфорирали крака веднъж, ама те две възрастни женски.. вече няма проблеми, свикнаха.

# 289
  • Mediterraneo
Не помня отчела ли съм се с данък. Ей така сме в жегите, на татко гевезаната

# 290
Днес направо не се трае та открихме сезона ма къпането в Дунав

# 291
Племенницата прави парти (понеже днес в яслата имало РД, и се сдобила със свирка) .. Само където Тайра ненавижда тези свирки 😂..

# 292
  • тук-там
Мери, а кучето къде е Wink (черен диван с черно куче Simple Smile )
Сиви, крайно време беше да откриете сезона Simple Smile
Мокка от море и слънце се превръща в блонди:

# 293
Mtz, Нацелувай тези сладки спящи муцуни от мен ❤
Тайра изглежда уплашена, бедната душа 😂😘
Аз да се похваля, че чесането на Кио приключи. От няколко дни не скача като луда да се хапе и да си прави дупки в козината с нокти.

# 294
mtz дивана умишлено е черен.. Не си личат космите (само там😂)
На Мокка и русото и ходи 😍
khalesi не е уплашена, дебне я да я разпъне, и тя скача да я захапва 😂
Голям смях беше.. Лаене, скачане... Падна забава 🥳

# 295
  • Sofia
Ние избягахме в планината. От 34 градуса в София,та на 23 Blush

# 296
  • София
Дзак, ха честит ви нов месец! Слънчев и с повече почивка 😘

# 297
Момичета имам проблем, няма пропалин в нито една ветеринарна аптека, звънят да поръчат - спрян вноса. Моля ви, ако някоя има път до някоя аптека или вет да попита дали имат останала опаковка, ще пратя пари по еконт/револют напред, само ако може да го вземем от някъде. Обиколих навсякъде, звънях където се сетих, единствен вариант е ако някъде е останал някой стар поръчан, изтекъл срок не ме притеснява също.

# 298
  • под тепетата
Ще потърся около мен!
mtz, ама виж как мижат, понеже си ги оставила без очила Wink
Вчера на плажа една Джеси като Бела, захапваше пръчка и така я носиха до водата.

# 299
Хибискус, открих обява в Базар - https://bazar.bg/obiava-27862826/propalin-propalin-sirop-kuche . Срокът на годност е обаче изтича след 2 месеца. Не знам колко време ползвате 1 опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт