Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 64

• 26 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Мими честито и тук, и на патерица честит РД, много здраве и лИбов желая.
Деско честито ви зъбче.
Ириниткоо прекрасни покупки, искм и аз Истанбул но ММ не ще истрах Го.
Джуле честита първокласничка, а за очилата - има един деликатен момент /поне при мен имаше, и аз от първи клас съм с очила/ на възприемане от другите деца, но може сега децата да са различни.
Ирче стискам палци и те гушкам.
Балки успех с диетата, да ти се получат нещата.
Курдов успех и на теб с АУ, ти си гърмян заек ще се справиш.
Деми, Ничия, Емче, Занатка, Вангобче, Скай, Инджи и всички останали и които пропускам - хубав петък и приятни почивни дни.
Аз след работа газ - и на село до неделя, на тишина и спокойствие, а кога ще правя есенно почистване на апартамената ич Низнам.

# 661
  • София
Добър ден банда

# 662
Деси Kissing Heart честито ви зъбче, да има най- сияйната усмивка !
Джулс Kissing Heart малее, първокласничка, няма да имаш време да скучаеш! А за очилата не се притеснявай, ще свикне принцесата!
Иринита Kissing Heart честити да са ти придобивките! Обикновено след хайманосване има мнооого работа!
Ир Kissing Heart много стискам!
Мими Kissing Heart честита годишнина! Влюбени и щастливи дъъълги години! И нова сватба след 10 години - да се подновявате! Heart
Тан Kissing Heart ти добре си си направила зимината, аз още не Confused
Прекрасни почивни дни , банда! Heart

# 663
Мори, не е сложно броенето на калории. Просто си трябва по-внимателно вглеждане в етикетите. Не се лишаваш от нищо, дори тестено и сладко можеш да си похапваш, стига да е в допустимите граници.
Аз нямам промяна откъм тегло, дано МЦ-то си е казало думата.

# 664
  • Калифорния, САЩ

# 665

Добро утро от тук Heart.Допивам си кафето на шума на вълните,и вятъра,брррр Blush,направо си е студено вече!
На спортен лагер е Млечко,аз дойдох вчера,че приключват със състезания два дни.
Хубав да е денят ви,не съм чела,после ще наваксвам Hug!

# 666
  • София
Добро утро Heart
Мамексче, разкошна гледка Heart
Нашата Жулиета май има повод да я радват и изненадват днес ?! Джули - здрава и щастлива да си, Ромео да те носи на ръце , а малката сладура да е спокойно и щастливо учениче, за да ти е леко на душичката Heart
Прекрасен ден да имате

# 667
  • София
Мори, не е сложно броенето на калории. Просто си трябва по-внимателно вглеждане в етикетите. Не се лишаваш от нищо, дори тестено и сладко можеш да си похапваш, стига да е в допустимите граници.

А, аз не защото е сложно, а защото е досадно. Цялата концепция да седя и да мисля какво и колко съм изяла не е моето нещо.

# 668
  • Targovishte
Здравейте, банда
Да отчета яденето, за да ме контролирате
ОиВ  - свинска поркета,  купена някога от Кауфланд и замразена във фризера.

Сготвих я в оптигрила.  Постно зеле и половин краставица.

Джуулс- ако празнуваш ти пожелавам здраве, щастие, късмет и любов. От всичко по много!!! И да не празнуваш- пак ти го пожелавам Simple Smile

ИР- благодаря за кафето!

Приятна събота банда!

# 669
  • Русе
Ничия ❤, бандичка, ❤ Мм е рожденик! Да ми е жив и здрав! 🥳🍷🍻
Чаааайте, да туря почерпка,
Скрит текст:

# 670
Джулс, да ти е жив и здрав ТМ!

# 671
  • USA
Джулси, пред тази гледка припаднах, и пожелах да се свестя там нейде близо до жаравата, дори и малко поопърлена. Това просто е нечовешкоооо Sob
Да ти е жив и здрав ТМ, и да те слушка все така, че ей къдей толчилката Revolving Hearts

Миме, честита ви годишнина и на вас с Телчо Gift Heart
Ирка, стискам палци да не е нещо сериозно Flowers Four Leaf Clover
Прекрасен уЙкенд да имате, банда Heart

# 672
  • София
Джулко, 😘😘😘 да ти е жив и здрав половинът!  Да ви гледа и обича със Слънчицето ми, пък ти да си го чакаш с точилката!
Ир, 🍀🍀🍀😘😘😘 и на краката  стискам да не е нещо сериозно! Целувам те и те гушкам!
Инджи, 😘🍀😘 в отпуск си вече, нали? Бавно и спокойно да минава!
Танко, 😘❤😍 чудно си е на село. И аз от там се връщам, купихме из път чувал чушки и докато си почивам ги пека за зимата. 😛
Мамексче, ❤ Чудна гледка, а ти как си?

# 673
Вангобче и аз осъмнах с чувал чушки...утре е големият ден!
Джулс, да ти е жив и здрав любимия, винаги край вас с Шуши...че точилката чака! Hug
Това чеверменце, мммм!
Тази вечер стягам едно пътуване до Такирда, пу, пу, да не ми мине котка път! Няма да казвам за сега кога...

# 674
  • Оптимист по принуда
Джулсе, с двете уши да слуша, да слуша, още да чува! Кат закъснява, дЪй с по 5 минути макс, ама да ти носи баничка, бонбон, цветя! Да ти е жив и здрав HugHeart

Общи условия

Активация на акаунт