Коктейли с лед и морски миражи- НЕМСКА тема 219

• 19 807
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Хърватите са аут, това добре, сега стискам палци за французите.

# 556
Победиха испанците, ама доста се поизпотих с тях. Сега ще викам за Франция.

# 557
Какво е дислексия Софти . Идея си нямам.  Да не е нещо като далтонизъм?
Да, победиха испанците. По-добрите бяха. Но хърватите се бориха и искаха да спечелят.

# 558
Да си изключвате при буря разните чувствителни на електромагнитни вълни уреди, че познайте кой остана без компютър и модем миналия четвъртък. Един гръм падна досами нас. Усети се ударна вълна. Сега набивам канчето на половинката, задето ми се смееше, че изключвам всичко при буря, пък то нямало нужда, 'щото имало защити. Лошото е, че отиде моят компютър с всичката ми ценна информация. Sob Не слушайте мъжете!

Сложих детето да спи с 38 градуса темература. Два теста са отрицателни. Добре че не отидохме с баща му.

# 559
  • Primum non nocere !
Бела, ти дислексия ли имаш?
Не те разбирам!
Ще си поставяме виртуално Диагнози или ще се класифицираме след тест на интелигентност, банкови сметки , дипломи или предлагам по публикация на постове! Joy

# 560
Споко хора. Прочетох. Шехи то не било тест за интелигентност . Ама да и обясня на софт.
Ами аз мога да чета , при това чета от много малка и изключително много всичко. Т.е. страшно много чета и се интересувам. Запомням обаче само това, което ме впечатли и ме интересува. Ненужна информация не ми прави впечатление.  Интересува ме какво означава написаното,  не толкова изписването

Та така Софти не ми се чуди. Май не ти е правилна диагнозата. Май съм друг вид извънземно. Simple Smile   По-скоро мързеливо и пестеливо на ресурси.   

Може ли да погледаме мача и него да коментираме? По интересен е от мен.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 02:43 от bella_ciao

# 561
  • Берлин
Най-добрият мач до момента. Хърватите са ми слабост, но резултатът беше справедлив-испанците бяха по-добри (испанският футбол е моята футболна любов). Но за хърватите-само респект, въпреки силите си се бориха.
Най-голямо удоволствие ще ми достави отпадането на Франия и Германия. В реалността не става така, но да си кажа де.
...
Софт, не ми се търси сега, ама дислексия да не е заболяване, при което човек бълва безкрайно много, но само празни приказки, без съдържание? Любопитно ми стана.
...
Аз не обичам бира, вино пия много рядко и не съм познавач. Такива леки питиета не са моето.

Гооооооллллл

# 562
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ако се въведат и тестове за алкохол и ще стане весело 🤣

Що се попили толкова от немците с диагностициране и самооптимиране?!

# 563
Софт, не ми се търси сега, ама дислексия да не е заболяване, при което човек бълва безкрайно много, но само празни приказки, без съдържание? Любопитно ми стана.

Не, това е логорея. Комбинирано с дислексия, т.е. неграмотност, е ужасно.

# 564
  • Берлин
Ася, не така де. Аз на тези тестове няма как с резултат negativ да мина 😜
Софт, разбрах те

# 565
След прекрасния уикенд сред природата, отново на тръстиката. Няма как.
Имаме термин за имунизация идната седмица, ура!
Посещението на Майнау пропадна поради ред причини, но здрави да сме, все ще се замъкнем до там някога.
Скапано ми е, главата ми е празна, допивам бирата и лягам.

# 566
На мен пък логорея ми звучи като наименование на кожно заболяване. Но добре че ги знаете всичките какво значат, че и как се пишат Yum

Гол , да , но французите ще спечелят .

# 567
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дислексията не е неграмотност, поне не в общоприетия смисъл.

Синьо, много кофти за загубената информация!!!

Днес оптимирах детето със стелки 😁
В четвъртък ще ги тества, дават разхлаждане и ще вървят 4-5 км, ще ги водят на кино.

# 568
Чудна дъга се появи.

# 569
  • Немция
Ако се въведат и тестове за алкохол и ще стане весело 🤣
Важното е аналните тестове за ковид да не въведат. Grin

Ася, пробвайте стелките на кратко разстояние, преди детето да върви 4-5 км. Някой път се налага допълнителна корекция, да не са му удобни.

Синьо, ужас.
Преди години изживяхме удар от гръмотевица, когато ММ живееше насред гори и паркове, чу се трясък в контакта.
Големият ми Бибитко е този вкъщи, който при буря постоянно ни предупреждава какво не трябва да правим и как да се обезопасим.

Общи условия

Активация на акаунт