Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 550
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!
Някой от вас случайно да има тази пола? Интересува ме дали е удобна? Има ли цепка отзад? И широка ли е в талията? Пише, че кройката описва тялото.

# 721
Добро лятно утро! Абе, никой нищо не казва за дънките по 7,99 лв? Бяха на 9,99 лв, така си стояха, имаше всички номера, сега с 2 лв надолу пак си стоят. Какво им има? На мен ми изглеждат дебели и нееластични... ама тая цена, как да про

Супер са за мен,имам ги от физически магазин,на 9.99 и доставка пуснах два чифта.Висока талия,прибират ме и при слаби крака са без забележки. Благодаря,че сподели за новата цена,пак ще пусна 2 чифта. На 52г. съм и отдавна  не държа на богат асортимент и модели дънки.Това е моя модел за сезоните с тениска или бяла риза,няма какво да объркаш!

# 722
И аз пуснах едни с дълг.....а Grinning

# 723
  • Пловдив
И аз пуснах едни с дълг.....а Grinning
дънки ли?
Аз щот съм по-трътлеста ми се набират по коляното, ама ма теб ще са ок

# 724
Може ли да помоля за реална снимка на тези евтини дънки,нещо на модела ми стоят много странни.Любопитно ми стана от толкова хвалби.

# 725
Дъщеря ми ги има, черни. Доволна е.
Аз с висока талия не харесвам.

# 726
Аз взех бели и черни , ама от тези ли ...вече не помня. Ако на Тета са тези , дето уж прозирали, значи и аз ги имам. Черните са по-добър плат за мен, белите са малко по-плътни изглеждат, някакви чертички Тета я гонеха, ама са добри и те. Черните си ги нося, белите ...май не съм ги слагала, едни други изнамерих и с тях на морето ходех. Вече не знам и аз какво имам, ходя с едно и също , а имам уж дрехи и съм ги забравила.

# 727
Ти толкова дрехи накупи, Фани, вземи поразрови гардероба Simple Smile Едни сиви имаше, тях носиш ли ги?

# 728
Трътлеста била..лъжечка.
Аз белите си ги харесвам, нали ви ги снимах тук, удобни много са ми. И на моите 160 санта ми идат перфектно дълги, даже като подвия пръст навътре, и съвсем по модата ставам Joy

Сините сигурно ще са друг маТриал, ма за 7 лева..котакоа да им придирям.

# 729
Белите и черните имаха май имитация на предни джобове, тъмносините не виждам да имат. Странно и на мен ми стоят.
Много препоръчвам този модел на конкуренцията, извайва д… и крака:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans/jeans-skinny-sculpt_6 … html?c=51&n=1

# 730
Ти толкова дрехи накупи, Фани, вземи поразрови гардероба Simple Smile Едни сиви имаше, тях носиш ли ги?
Сивите са разкошни, не очаквах. То модел, как ми стоят се харесвам, удобни, най-вече плата е страхотен, просто чудни ,чудни, любимите са ми.

# 731
  • Варна
Ау, естествено мега къси манговските, бях сигурна още преди да отворя линка 😆

# 732
Аз нямам проблем с дължините. Всичките им дънки ми идват до или над кокалчето. За лятото ми харесва. За есен нося много челси боти и стои добре дънките да са точно до тях, обаче... имам друг проблем с това. 😆 Не знам как ходя, но си мятам камъчета в ботите, защото глезените ми са тънки (нищо, че аз не съм!) и обикновено горе ми зяпат, и като влезе някое, почвам да стъпвам като че ме удря ток, уж да се намести, но не би. Омръзнало ми е да спирам по улиците и да се събувам да си изръся камИчетата от ботите и пет крачки след това, те отново са вътре!

# 733
Моделките им са дълги просто, за ръст до 170 са екстра.

# 734
А ние над 170 се спасяваме както можем😁
Предполагам и НМ ще пуснат по някое време линия за високи ,както пуснаха за ниски.

Общи условия

Активация на акаунт