Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 552
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
В София в България мол най-ми харесва магазинът. Подредено, оправено, сега с намаленията са ясно сложени табелите, цените, дрехите под тях. Примерно в Парадайс ми е много разбъркано всичко.

# 706

Тези дрешки получих за дребчо. Много ми харесаха, като материи и като модели. Единствено дънките са супер уголемени и ще ги носи сигурно след една година. 😁

В събота ще ходя до реала за сандалки, пак за нея- дали има някакъв код който мога да използвам за детски артикули ?

# 707
Върни дрехи и ползвай талонче .

# 708
Добро лятно утро! Абе, никой нищо не казва за дънките по 7,99 лв? Бяха на 9,99 лв, така си стояха, имаше всички номера, сега с 2 лв надолу пак си стоят. Какво им има? На мен ми изглеждат дебели и нееластични... ама тая цена, как да пропусна. Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0899749010.html

# 709
  • Пловдив
Аз ги купих предния път...мноого тесни, еластични и плътни. Клин с една дума, ама за зор-заман стават Wink

# 710
Не бих казала, че са дебели, иначе да - като клин са, на мен точно това ми харесва. В горната част не ми стоят съвсем добре сякаш, но за тези пари не очаквах повече.

# 711
За мен материята им е много дразнеща.

# 712
Вчера ходих да връщам торби в МОЛ България. Разчиствам у нас съм се заела, трудно и бъгаво върви , но..
Все по-зле става НМ ми е впечатлението в редовните магазини, дори избор на бански няма, бе нищо..само чанти намалени и хващат око донякъде. Даже намалените са увеличени май, защото и миналата седмица ходих. Някакви шнолки си купих за 2 лв, не ми трябват, ама да не съм капо. Бе няма, няма нищо. А за редовните стоки направо..съвсем нищо не е хубаво, дори намалено не бих го купила, никакъв избор на модели или нещо, сайта поне това предлага.
Единствения ми плюс е, че имах повече време и като не се бавих да ровя и се чудя минах и по другите. До него има в дясно, като влизаш някакъв магазин, за пръв път влезнах, имаше повече избор , но нищо и там не взех.
Потърсих Зара, знам имат намаления и да плакна очи уж, но не видях там да има. Затова пък чудо, виждам нещо с надпис Пепко)) Даже се качих на 3 етаж е и да..пепко бре имало)) Ми да ви кажа с добро впечатление останах от бебешките дрешки, качеството е добро, мисля са турски, не е от най-високо качество , но са си много добре памучни (аз мисля поне това донякъде разбирам на допир и изобщо, дори моделите ги знам някои) Та..не знам какво очаквате, децата си растат, да издържат един сезон и е добре напълно, а бебетата пък..съвсем. Въпросът е да е памучно наистина и според мен са такива.
За ученици имаше разни канцеларски материали, дори си купих розов калкулатор, не че ми трябва и той, ама нали розав ... за 4 лв , хареса ми. Купих и един часовник тип стар будилник)) Имаше и разни неща за кучовци и то доста)) Имаше и завивки, домакински неща, саксии, разни джаджи, бе не е зле. А да и пантофи имаше някакви. За възрастни няма какво да купуваш, ама за дома или бебета става. Та, който ходи там да знае, че има и Пепко, аз не знаех.

# 713
За мен материята им е много дразнеща.
Много изкуствена ли имаш предвид?

Някой ако има 38 р-р, може ли да ми даде размери?

# 714
Пепко - да, за деца, за канцеларски и за дом.потреби, дрехите са компромис.Взимала съм малко неща за обличане, обуване, един ленен панталон веднага ми се разпра по вътрешния ръб. Магазин Пепко от две години го коментираме - и с добро, и реално.
На редовни цени - нищо не си заслужава , не си струват редовните цени ни НМ-ските стоки, ни на  Reserved, House, Cropp, Бершка, ....Аз за рокля от тези марки 65 лв.не бих дала, но 21 -да.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 21:51 от *Камея

# 715
Аз тук покрай темата разбрах за този Пепко. Не съм го виждала никъде и не съм и търсила де. Та ми беше любопитно.  Не знаех там в Мол България да имат , може и скоро да са отворили, та..покрай НМ поне това видях. За възрастни и големи деца дори нямаше предлагане никакво, но много за бебета. Някакви гащи мернах и пантофи, за възрастни и това е. Домакински неща също имаше доста, а кучовците май са на почит, имаше разни джаджи там за тях, не им разбирам много, но който има куче да знае.

# 716
Добро лятно утро! Абе, никой нищо не казва за дънките по 7,99 лв? Бяха на 9,99 лв, така си стояха, имаше всички номера, сега с 2 лв надолу пак си стоят. Какво им има? На мен ми изглеждат дебели и нееластични... ама тая цена, как да пропусна. Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0899749010.html

Белите са страхотни. Супер удобни са ми, не са ми стагащи като оформящите които имам. Със средно висока талия са, към висока..много удоцти ги чувствам горе на кръста. Абе супер са ми.

Др.цветове обаче не знам как са. Както знаем..има разрики, нищо че са един модел.
Белите са ми 38 номер...може да ги измеря, но размерите ще важат за БЕЛИТЕ.

# 717
В един ден мога ли да предам 2 чанти дрехи в един магазин и още 2 в друг магазин?

# 718
  • София
Не виждам защо да не може, никъде не ви записват. Simple Smile

# 719
Това coming soon нищо не значи май. Зимата като дебнех имаше неща, които си седяха така по месец-два и нищо не се появи, а се появяваха такива, които уж бяха изчерпани и без въпросния надпис.

За Зара не знам, но за НМ нищо не означава.
Имам едни много отдавна изчерпани артикули в Любими, от поне 6 месеца имат такъв надпис, но не ги зареждат и едва ли ще.
Тези бикини например
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0594987003.html
Тези джегинси са хубави, пуснали са номера
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0882882002.html
Аз чакам от едни по-светли.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 16:10 от DeVa®

Общи условия

Активация на акаунт